Da sa namontovat indexove radenie na stare 5 kolecko s Favorit prehadzovackou? A kde by som take nieco zohnal? (co najlacnejsie ) Staci aj take packove na spodnu trubku a indexovane radenie len zadne.
Davam dokopy staru Eska Premier Bike ide fajn, aj prehadzka, len to radenie je trapenie ked musim zakazdym kukat dole dozadu ci to je preradene spravne.
Kazetu na napr. 8 kolecko menit nechcem, lebo to by som musel menit polku biku... Aj ked casom sa tomu asi nevyhnem.
Myslím, že na 6kolo sa dá zohnať. V nejakom hrozne zapadnutom bikovom bazári, kde majú aj takéto biky. Ale bude to staré, jazdené a neindexové radenie (také asi máš na tej eske) je častokrát lepšie. Chce to len trochu cviku.
A pripadne keby som tam dal nejake nove radenie na 8-kolo, nechal tu istu kazetu aj prehadzku tak to asi nepojde dobre, alebo? Ze by sa z toho radenia vyuzivalo len 5 poloh.
Pripadne dat tam nove radenie a kazetu - napr. 8-kolo, kde by asi bolo treba menit aj naboj a nechat tam staru prehadzku (favorit) - to by asi tiez neslo dobre? Este sa bojim ze by bolo treba menit aj pilu a kluky kedze tam potom pojde tensia retaz a to uz mozem radsej kupit novy bike
Ono s trochou cviku to ide aj s tym co tam mam, len ked potom cumim v rychlosti nie na cestu ale na prehadzku tak to nemusi vzdy dobre dopadnut...
fungovalo by to, ja mam teraz 6kolecko a salter aj radenie na 8kolecko a ide to len treba dobre nastavit dobre dorazove sroby a treba radit stylom ze posunies o 2, ked prehodi tak to vratis o jedno alebo to nechas tak aby to nestrkotalo ani nevidavalo nijake divne zvuky
Asi by to nešlo, možno pri troche šťastia tak ako napísal Matko, aj keď som také niečo neskúšal, ani o nikom nepočul. Indexové radenie určite potiahne lanko inak ako to potrebuje starý dobrý favoriťácky prehadzovač na päťkolečko.
Dobrá správa znie - po pár tisíc kilometroch sa naučíš s páčkou na ráme tak radiť, že nebudeš potrebovať doladovať. Chce to len zvyk.
Na favorit sa dá kúpiť, indexové 6kolečko aj s prehadzovačku a radením, buď na dvojpáčku na trubku, alebo na riadidla. Treba zájsť do menšieho obchodu, v menšom meste. Ja mám 7kolečko na favoritel
Na favorit sa dá kúpiť, indexové 6kolečko aj s prehadzovačku a radením, buď na dvojpáčku na trubku, alebo na riadidla. Treba zájsť do menšieho obchodu, v menšom meste. Ja mám 7kolečko na favoritel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pripadne dat tam nove radenie a kazetu - napr. 8-kolo, kde by asi bolo treba menit aj naboj a nechat tam staru prehadzku (favorit) - to by asi tiez neslo dobre? Este sa bojim ze by bolo treba menit aj pilu a kluky kedze tam potom pojde tensia retaz a to uz mozem radsej kupit novy bike
Ono s trochou cviku to ide aj s tym co tam mam, len ked potom cumim v rychlosti nie na cestu ale na prehadzku tak to nemusi vzdy dobre dopadnut...
tak asi to necham tak ako to je a ked sa nieco z toho rozpadne uplne tak to budem riesit...
Dobrá správa znie - po pár tisíc kilometroch sa naučíš s páčkou na ráme tak radiť, že nebudeš potrebovať doladovať. Chce to len zvyk.