Vojtvojtechszitas a máš pre daný profil aktivity nastavenú autopauzu? Keď odložia bike tak daj zastavenie aktivity tlačidlom START ale ak pôjdeš ďalej tak nezabudni znova pustiť
Ja mám autopauzu a ak naozaj plánujem stáť dlhšie, dám normálnu pauzu a radar vypnem. Potom ho zase zapnem a dám "Pokračovať". Ale už sa mi párkrát stalo, že som to zabudol spustiť a časť záznamu bola fuč. Pri krátkych zastávkach na to kašlem - zavesím prilbu na sedadlo, aby to blikanie nikoho nerušilo.
Asi najúčinnejšie bude že keď zastavíš a stopneš tak ťukneš tlačidlo napájania aby si ho len uspal a keď znova chytíš bike a pozrieš na tacho nebude vidno čísla tak zapneš tacho pustíš aktivitu
ahoj, dakujem ... aktivita ako tak, ma v 1030plusko ma autopuzu ... ale nema "autopause - resume later" ako nizsie modely napriklad ... takze ano, koli bezpecnosti uznavam, ze jo nie je bag, ale ficuria - ked zastavim na cervenu, alebo z ineho dovodu aktivita sa pauzne ale radar radaruje a svetlo blika ako ma a som videny a vidim ... mne islo o to, aby som v napr. bufete nerusil kazdeho tym, zem mi cvirika radar, lebo niekto sa ku nemu priblizuje a ze to niekomu sediacemu zrovna svieti do oci ... po tejto diskusii uznavam, ze je asi optimalne riesenie jedine - nechat aktvitu autopauznut samu seba a radar/svetlo vypnut manualne ... asi to len bude chcet vybudovat dalsiu svalovu pamat .)
Ja mám autopauzu a ak naozaj plánujem stáť dlhšie, dám normálnu pauzu a radar vypnem. Potom ho zase zapnem a dám "Pokračovať". Ale už sa mi párkrát stalo, že som to zabudol spustiť a časť záznamu bola fuč. Pri krátkych zastávkach na to kašlem - zavesím prilbu na sedadlo, aby to blikanie nikoho nerušilo.
jjo, tento postup ale 1030plusko nema ... pauza + resume neexistuje ... iba start, autopause a stop ... a preto ma to miatlo, ze to neni som schopny sklikat ...
ano, ale ak to robim takto, tj aktivitu ukoncim "cerveny stvorec" bez ulozenia, tak radar radaruje a svetlo blika dalej...az ked to tipnem s ukoncenim, ale, skusim ako pises, stopka plus vypnutie displaja asi myslis...teda aktuvita bezi, stlacim spodny pravy, necham.svietit cerveny stvorcek a potom stlacim lavy hore...a vice versa pri rozjazde? Najprv displ, potom dolny pravy...xapem.to dobre? ??
Ahojte, používam nový radar RTL515 (cca mesiac) a takmer pri každom výjazde sa mi zobrazí chybové hlásenie na počítači (edge 530) chyba snímača radar 09. No aj napriek tomu radar funguje, ukazuje mi autá a aj bliká. FW v radare aj v edgi mám aktualizované, neviete kde by mohol byť problém? Ďakujem
Mne úplne na začiatku (asi pred 5 rokmi) pavidelne vypínalo GE530 na rovnakom mieste pri prejazde cez most ponad diaľnicu. Po pár metroch zase vľetko nabehlo. Potom to samo od seba prestalo.
Aj mne takmer pravidelne detekuje objekt pri prejazde popod železničné mosty na cyklotrase ľavobrežná v ZA . Zo začiatku som sa vždy obzrel či je niekto za mnou ale teraz som už na to pripravený. V 90 percentách to pípne. Nezahlási chybu ibe pípne, že ma niečo dobehlo a pripočíta celkový počet áut. Možno nejaká indukcia z trolejových železničných vedení. Neviem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jjo, tento postup ale 1030plusko nema ... pauza + resume neexistuje ... iba start, autopause a stop ...
Mám E1050 a RTL515, chyba 09 sa mi tiež objavuje každú 2-3 jazdu, už som to prestal riešiť, ťuknem na chybovú hlášku a radar ide ďalej,
Mate s tym skusenost, co by ste odporucili?
Vdaka.