Všetko máme pripravené a postupne, ako sa jednotlivé procesy budú schvaľovať organizátormi, sponzormi, ochranármi, grafikmi, fotografmi ... skrátka všetkými, ktorí pre Vás pripravujú toto zaujímavé podujatie, tak postupne to budeme dávať na INET
Oficiálnu stránku maratónu nájdete na:
http://www.xcmaraton.sk
Takže tešte sa, na Cyklomaratóne Slovenský raj som začal s bikom, lebo ma zaujala atmosféra, ktorá tam bola. Vtedy som tam bol ako účastník, ktorý chcel vyhrať v tombole tretry
Teraz som ako organizátor ktorý ... ale to je už iný príbeh, ktorý teraz začína.
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 28. 6. 2024 o 11:33
posledný komentár: 24. 5. 2024 o 10:15
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 7. 10. 2011 o 13:49
zhrniem to takto :
fotky z maratonov pocas sezony - super
maraton Slovensky raj - slusny ( nijako extremne nevybocoval z priemeru ani v zlom, ani v dobrom )
zaverecny "clanok" -
...treba si uvedomit jednu vec...ludia su rozmaznani tym dobrym co najdu na jednotlivych maratonoch a unaveni z celej sezony takze uz vnimaju viac tie negativa. to ze povedia/napisu co sa im nepacilo a s cim neboli spokojni by mal kazdy organizator brat ako impulz na zabezpecenie danej veci pre roky buduce a nie hned hadzat flintu do zita
co to som uz odjazdil a co to som uz aj organizoval tak tu su moje postrehy :
+ zazemie maratonu
+ krasna priroda
+ ludia zanieteni pre tuto akciu
+ tombola ( aj ked ta ma velmi nezaujimala )
+ gulas
- niektore useky trate ( nie velmi stastny vyber asfaltove zjazdu , zjazd po koryte potoka - dlho sme nenicili techniku, pripadne nezasahovala sanitka? , trosku "jalove" zvaznice )
- prezentacia ( a s tym spojene nahananie ludi co isli dlhu )
- pomerne malo organizatorov na trati ( dost mi chybal niekto kto by bol v zjazde tym korytom, pripadne nablizku keby sa nieco stane )
- termin a s tym spojene pocasie ( myslim ze do buducna by mal organizator porozmyslat o zmene terminu nakolko je dost velka pravdepodobnost ze v tomto termine sa bude taketo pocasie opakovat )
- umyvanie bicyklov - krizenie trati a s tym spojene komplikacie
...takze nasli sa aj plusy aj minusy ale ak zdravie, robota a pocasie dovoli, pridem si zajazdit do Raja aj buduci rok
btw...v Egypte je v septembri fajn
Matt uplny suhlas..a k tomu vyzva ..len tak dalej na rok bude lepsie..je to na dobrej ceste. DAKUJEME
Dík.
verim ze niekolko negativnych nazorov neznechuti organizatorom ich zaujem o tento zaujimavy maraton, ale bude skor inspiraciou do dalsich rokov
Konecne sa mi poradilo spracovat fotky a dat ich na stranku: http://www.kamim.sk/mtb/slovensky_raj.php
A dakujem aj Enday-ovi za fotku
foto na www.bikemagazin.sk
vďaka Dijck
Dutch - ty si jaky model!! hehe ... a pretekat nic? fotit sa budeme? z tej strany, a este z tejto ...
btw. tie rebriky
tie rebriky
A je velka skoda ze nik nefotil ten kaňoning co sme absolvovali
preco? praveze to bolo super, ved kde inde to zazijes? a mozno sa tam uz viackrat s bajkom ani nedostanem...
Livia = dobra dusa. No buduci rok sa tam ozaj asi nedostanes.Organizator ide dokoncovat dom,byt,kupovat nove auto,lyzovat do Rakuska a cez maraton bude v Egypte.
a veru fotos z canyoningu je skoda!-tam by si urcite djick zgustol na ksichtikoch ci zjazdaroch co to dali!
vdaka, ale neviem, cim som si to zasluzila...
sorry, ale sa mi zda, ze zase niekto, kto to pochopil... este prosim niekto napiste, ze to vsetko ide uhradit zo zisku z maratonu...
ľudia, ktorí sa starajú len o seba, nemajú žiadny problém, ticho si zoberú hypotéku alebo v lepšom prípade niečo zdedia, vyšperkujú si dom, ak zarobia, predvádzajú sa v nových autách, no a samozrejmosťou je lyžovačka v Rakúsku a polihovanie v Egypte... zaslúžia si to veď makajú.
Sú ale aj takí, čo snáď chcú zmeniť aj niečo doma, pritiahnuť ľudí k nám, spropagovať a skvalitniť napr. aj zaujímavé akcie pre horských cyklomaratóncov ( veď ktorá že už slovenská televízia by dala reportáž z tak primitívneho podujatia ako je naháňanie sa s bicyklom ... ), venujú všetok svoj čas a nie málo peňazí veci pre iných, nespia, makajú, tak Tí ... ??? Nikto im nekázal makať.
Ospravedlňujem sa tým, ktorých som reportom zarazil, trebalo ho snáď len pozornejšie prečítať.
Peter
P.S.
nikde nie je napísané, že maratón na rok nebude
... ostatné vymazané, lebo nesadlo ...
ved nemoze byt vsade. ja som dal len jednu zhora, aj to mi borci usli kym som vytiahol fotak.
http://www.youtube.com/watch?v=Oi-7DGMIpTw
http://www.snv.sk/index.php?videoID=080924-4
A kolko si prispel TY ked mas taketo MUDRE pripomienky? On tam zhanal peniaze aj pre TEBA, tak ak mas pisat "HLUPOSTI", tak to radsej nepis...
A dovolim si este jednu poznamku.
CO DOLEZITE SI PRE INYCH ZATIAL ZORGANIZOVAT ty?????????????