Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Isiel som ten usek z Alstrovej vcera dole kopcom na graveli. Je to ako pise Laco, miestami vacsie kamene, miestami uvolneny podklad, ale urobil som si PRko, takze jazdit sa to da v pohode. Tiez pribudli nove cyklopruhy na tom novom asfalte na Horskej a rovnako maluju dalsie cyklopruhy na Riazanskej.
Na TSV 1-4 som len raz zosadol kvôli stromu. Inak bez klincov. Aj som s jedným bajkerom dal debatku pri Jajcajovi o klincoch. Som tam dofukoval bezdušáky, lebo už boli dosť mäkké, a on si myslel, že to na TSV som pustil. No a miestni pilčíci sa môžu na ten vývrat pozrieť.
Pri zjazde z Kačína, tesne pred Železnou (staveniskom, obchadzkou), cca 100 m je padnuty strom cez cca 80% cesty. Snaha o posunutie bola neuspesna, kmen je zakliesneny o ďalšie stromy.
Akoze nema pravo ist k moru s detmi, ked cez skolsky rok chodia do skoly? Taketo prispevky ma vedia nasrat. Rodicia 15 rokov prevadzkovali krcmu a obchod na dedine a nemali dovolenku nikdy, lebo by stratili zakaznikov uplne.
Niekto volí podnikanie, lebo pracu nevie zohnat, obzvlast v 90tych rokoch mimo Bratislavu. A keby majitel Korenneho vrchu isiel do zamestnania, tak kto bude prevadzkovat chatu? Nikto, bola by zavreta cely rok. Budme radi za takych podnikatelov.
Tento tyzden som vratil elektricenku a zacal chodit na biku do prace a nejak ma rano zrali mrle tal som si dal kolecko. Cez Modru, Zochovu chatu, po stefanikovej na Babu. A domov cez slnecne udolie, Limbach a Pezinok.
Banda, keď po SV jazdia aj terénne motorky (taká ozajstná s motorom na benzín), tak potom prepnutému prepne.
Ale trail som bol včera, pozeral pred seba oveľa viac ako inokedy a ja som nemal problém nikde s nástrahami na defekty.
to by tiež mohlo byť, že tie klince tam niekto dal proti tým motorkám ... btw radšej si nepredstavujem čo sa stane ak sa tam zrazí cyklista s motorkárom...
Minule som estelen sliapal na BK a spod vedenia som pocul nejake radostne hukanie, tak som sa obzrel a zbadal som chlapika na elektromotorke, co si to tam sinul ako zmyslov zbaveny. Potom sa naozaj necudujem, ze niekomu rupli nervy...avsak, pocas mojich jazd som zatial defekt na traile SV nemal (klop klop) odkedy som cital o tych vrutoch
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...no co, bufetovi turisti/cyklisti si budu musiet na par dni pribalovat na turu/vyjazd proviant
Ale trail som bol včera, pozeral pred seba oveľa viac ako inokedy a ja som nemal problém nikde s nástrahami na defekty.
edit: vyzera, ze je to toto https://www.slovkolex.sk/pre-elektrobicykle+562/tlacidlo-s-maticou-pre-kryt-baterie-cube-18-01049-18-04507/