Čisto schválne som to pridal, videl som čo sa tu spustilo za otočený predstavec ,skúšal som nový čo má o polku menší stack ako klasika a nechcel som rezať zatiaľ z krku. Keď nahodím naspať klasiku tak tam mam dve 10mm podložky.
Čisto schválne som to pridal, videl som čo sa tu spustilo za otočený predstavec ,skúšal som nový čo má o polku menší stack ako klasika a nechcel som rezať zatiaľ z krku. Keď nahodím naspať klasiku tak tam mam dve 10mm podložky.
Mne sa toto 55 sterečko páči. Aj som nad ním uvažoval, ale ešte podojím svoje staré. Dlho aj tak stálo pre úraz. Ako si s ním spoko? Jedine to vedenie káblov by som uvítal keby sa vrátilo ku klasike. Toto 55 má celkom slušný stack. Aké boli očakávania od toho predstavca a aké sú jazdné dojmy s týmto setupom?
Pravdu poviem príjemne ma Cube prekvapil, veľa ľudí nakladalo, že to je lacný karbón stará geometria a neviem ešte čo. Geometria si myslím na trail bike sedí a za 3000 dukátov nebolo nič lepšie na predaj. Vedenie káblov ma potrápilo len prvý krát, keď som vyťahoval vidlicu kvôli servisu ale potom už to ide ľahko keď vieš kde čo má ako byť. Myslím si, že to je aj slušne utesnené a nezbiera sa tam bordel. Od predstavca som čakal hlavne viac vzpriamenú pozíciu pri jazde dolu kopom a viac citlivé riadenie. V strmých odklopených zákrutách je to s ním fakt radosť. Predstavec tam nehám len treba odrezať z krku pár milimetrov. Hentaký ''komín'' si tam ozaj neplánujem nechať.
lynxter:D sorry ale musim - moderna geometria je ked si viac na predku, mas lepsie rozlozenu vahu a ovladanie hlavne v strmych zjazdoch je istejsie. Ked je tvojim cielom byt v zjazde vzpriamenejsi a viac vzadu (dalej od nebezpecenstva) tak moderna geo pre teba nieje a potom ano, na starsej geo sa ti bude jazdit dobre. A ak bolo tvojim cielom mat rajdy zarovno s krkom vidlice tak si skus natiahnut nejaky spagat medzi gripmi, ci nebude nahodou pretinat ram este pred krkom.. Aspon mam z toho taky pocit ze namiesto gripov za pred stavcom mas teraz gripy pred predstavcom (z pohladu jazdca).
Sorry aj ja musím, nenapísal som či je geo moderná alebo nie, napísal som že sedí na trail bike, nenaťahujem si vo voľnom čase špagáty a neviem čo ešte ale jazdím a jazdím to čo mne primárne vyhovuje
NJ, ja som tiez nenapisal ze ti nesedi geo ale upravil by som niektore tvoje myslienky - ta geo sedi tebe, nepovedal by som to tak ako ty ze geo sedi na trailbike lebo niekomu inemu nemusi na trailbike sediet. Moze si to tu precitat ktokolvek tak nech ho nemyli "geo sedi na trailbike". No a spagatik bol k tomu tvojmu "citlivejsie riadenie" - to si asi myslel ze ti "riadenie" prechadza osou otacania... tak si to len over ci si to dosiahol. Ja to tak mam pri 35mm predstavci.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jazdí tu niekto Dreada?
No ale tu druhu fotku si fakt nemusel
Mne sa toto 55 sterečko páči. Aj som nad ním uvažoval, ale ešte podojím svoje staré. Dlho aj tak stálo pre úraz. Ako si s ním spoko? Jedine to vedenie káblov by som uvítal keby sa vrátilo ku klasike. Toto 55 má celkom slušný stack. Aké boli očakávania od toho predstavca a aké sú jazdné dojmy s týmto setupom?
Vedľa u ziletkach je to ešte horšie 😛