Kategórie
Bike-techmoj sa uz sklada, zatial iba torzo...
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
Novinka -5% Giant Defy Advanced 1 bicykel, frost silver/cordovan
3 549 €
-5%
MOC 3 749 €
Novinka -15% Giant Propel Advanced 1 bicykel, lcicle white
3 549 €
-15%
MOC 4 399 €
Novinka Bianchi Oltre Comp Ultegra Di2 bicykel, metallic celeste/black
od 4 899 €
MOC 5 944 €
Výpredaj -14% Giant TCR Advanced SL 0 Disc bicykel, raw carbon
8 299 €
-14%
MOC 11 399 €
Výpredaj -13% Wilier 0 SL Disc 105 Di2 bicykel, čierna/červená
4 499 €
-13%
MOC 5 899 €
-14% Fulcrum RAPID RED 5 27.5“ sada kolies, pevná os, Center Lock
od 409 €
-14%
MOC 478 €
Výpredaj -21% Mavic Aksium Disc 28" sada kolies, kotúčové, pevná os, plášťové
259 €
-21%
MOC 338 €
-35% Vision TriMax Carbon 40 28"sada kolies, galuskové, ráfikové brzdy, Shimano HG
799 €
-35%
MOC 1 229 €
-48% Fulcrum RAPID RED 3 27.5“ sada kolies, kotúčové, pevná os, OEM
399 €
-48%
MOC 769 €
Výpredaj -14% Mavic Allroad SL Road+ Disc CL 27.5" sada kolies, pevná os, Center Lock, orech Shimano HG11
749 €
-14%
MOC 909 €
Výpredaj -23% Fulcrum Wind 42 DB 28" sada kolies, karbón, kotúčové brzdy, pevná os
1 089 €
-23%
MOC 1 419 €
Výpredaj -18% Mavic Cosmic SL 45 Disc 28" sada kolies, Center Lock, pevná os, Shimano HG11
1 149 €
-18%
MOC 1 559 €
-7% Ere Research GENUS II CL45 CARBON DISC 28" sada kolies, kotúčové, pevná os
1 399 €
-7%
MOC 1 499 €
-7% Ere Research GENUS II SL30 CARBON DISC 28" sada kolies, kotúčové, pevná os
1 399 €
-7%
MOC 1 499 €
Tak tu ide už skôr o posunutie sa v bezpečnosti. Neviem čo zvykneš jazdiť, ale ak máš okolo domu pekné kopce, tak tie kotúče sú tam naozaj na nezaplatenie ak rád zjazduješ na hrane možného. Tiež som nechcel meniť bicykel s ráfikovými brzdami, no toľko do mňa hučal kamoš, nech tú starinu vymením, že som podľahol. A teraz sa priznám, že tie kotúče naozaj využívam na maximum čo sa dá hlavne v brzdení v zjazdoch, keď sa dostanem niekde do poriadnych alpských oblastí. Niekedy si aj hovorím, ako som toho mohol ubrzdiť na ráfikoch. No ubrzdil, akurát som upiekol karbón.
No a dva týždne dozadu som hlavne ocenil tie brzdy v zjazde z 2000 mnm na 8 km klesaní do 1500 mnm v totálnom lejaku.
No ja som sa k slovenským kopcom ani nevyjadroval. Ale nájdeš inde také zjazdy, kde sa to dá. A ako si správne poznamenal, tak tie kotúče ti dávajú možnosť začať brzdiť z vysokej rýchlosti krátko pred 180 vracačkou.
Mal si im povedať, keby ste to išli opačne, tak sa Vám to nestane.
Ale ako tú cestu opravili, tak som si to už pojazdil z oboch strán a je to pekná výzva pre nohy do Mojtína.
Ja som upiekol zadný ráfik v zjazde z Wurzenpass, kde to je so sklonom 18% a strašne rozbitá cesta. Takže som viac brzdil zadnou a prednou som len vypomáhal. No našťastie sa vytvorili iba také chrasty spečeného laku toho karbónu a ešte som s tým odjazdil celý okruh. No pri brzdení do vydávalo divný zvuk.
No a dva týždne dozadu som hlavne ocenil tie brzdy v zjazde z 2000 mnm na 8 km klesaní do 1500 mnm v totálnom lejaku.
Kopce tu máme slušné, napr. zjazd z Vršatca na Červený Kameň/Pruské alebo Machnáč a problém s brzdením som nikdy nemal a to mám nad 80kg.
Dosť závisí aj od použitej kombinácie špalky/kolesá. Raz ročne chodím do Dolomitov a tam brávam pre istotu kolesá s hliníkovou brzdnou plochou.
Ale s tým čo píšeš musím súhlasiť, kotúče som na cesťáku samozrejme jazdil a nedá sa to porovnať...hlavne v daždi.
Ale vlastnosti toho rámu mi bohato vynahrádzajú slabší brzdný účinok. V kombinácii tuhosti, pohodlia, aero a hmotnosti je všeobecne hodnotený ako jeden z najlepších rámov aké sa kedy vyrobili. A aj tak, kto brzdí nevyhráva
Ja som to siel minuly rok uz na novej ceste a upiekol som zadny kotuc pred tou vracackou dole ?
Jedine stastie ze tam bola odbocka do lesa.
Na cerveny kamen som isiel viac krat. S rafkovymi aj na hlinikovych aj na karbonovych. V sobotu na kotucoch a napriek tomu ze som posraty v zjazdoch som dal PR. Kotuce su super, nesiel by som naspat. Rafkove su ideal len ak sa vozis niekde po hradzi. Ten rozdiel v hmotnosti je podla mna zanedbatelny.
Ja som mal vtedy obuté galusky a tie kolesá nemali viac ako dva roky. Takže plocha bez značného opotrebenia. Používal som navyše originál brzdové špalíky a tie som tam mal ešte od výrobcu, keďže na tých rovinách čo tu väčšinou jazdím doma som ich nemal ako za dva roky zodrať. Našťastie sa mi to podarilo vyreklamovať a dali nové koleso. Akurát výplet a celý náboj s kazetou sa nahodil z pôvodného kolesa.
Nič nové, ale lepšie než tie keci posledných dni 😊
Canyon Ultimate CF SL8 Aero
Keď SL8 je veterán, čo je potom tento môj peklostroj z 80tok 😂 skôr než sa niekto spýta, pravidelne na ňom jazdím, nie je to len zavesené na stene 😃
Edit: len doplním, Campagnolo 2x10 výbava (Veloce s Record karbónovými kľukami). 52/39 a 12-28, fakt sranda na rovinkách, na Braunsbergu trocha nízka kadencia, ale dá sa to v pohode prežiť
používaný občasne, na víkendové jazdy, tie kolesá a plášte veľmi prispievajú k pohodliu
o nedostatkoch viem, mnohých (zvoncek, garmin drziak, pedále jazdim tieto moderne - original kosikove odlozene, neocisteny, naznaky hrdze pri ockach bowdenov a mufniach, popraskane gumy na Campagnoli pakach, 'original' korkové záslepky, nenamontovana krytka stredu, nahodeny iba jeden kosik na flasu, kolesa nafukane pod 6...), zvysne pokojne strávim
ale 15r mladik sluzi stale dobre. 11r dcera si uz nan brusi zuby,ze ja si mam kupit nieco nove