zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
lto:
V Podunajskych vies ten most obist cez mody most kusok vedla, to by si mal dat... a cez Juravu uz luxusne prejdes aj na cestaku, akurat su tam spomalovacie retardery prestravakov Inak pohoda, dokonca dnes som pozeral, ze je aj pokosene...
Ako píše Laco, cez Juravu sa už dá. Keď idem ráno do roboty a chce sa mi vstať skôr, jazdím tadiaľ.
Ale ja som om si robil vyššie srandu, ak sa človek chce rýchlo a priamo dostať z jedného mestskej časti do druhej, napríklad do tej práce/z práce, nemal by pri tom byť nútený mesto opustiť a celé ho obísť, v ideálnom svete by sa malo dať z jednej časti do druhej (a ďalších) dostať po bezpečných, oddelených a súvislých cyklocestách.
Jediny vhodny sposob pre lto ako obist ten most v Podunajskych je https://mapy.com/s/hakokofada
Aby mal zachovany svoj podiel tankodromu
Inak ano, ten prechod pri Kaufe je peklo. Jazdim tadial do/z prace a ked trafim tesne po zelenej, tak tam stravim dlhe minuty... Teda nikdy som to nestopoval, ale pocitovo je to zlo
Ak sa chce clovek dostat z Race do Petrzalky co najrychlejsie, cez JuRaVu je to zbytocne dlha zachadzka.
Od Strkovca po Jarosovu to na mape nevyzera daleko, ale v realite jeden z najumornejsich usekov pre cyklistu. A najma ked to musi ist cez spicku.
Cyklocesta by sa tam vklude zmestila. Koridor medzi budovami je siroky az az.
PeterLuk: ako chceš natiahnuť oddelenú a súvislú cyklotrasu cez existujúce mesto? To je nereálne. Križovaniam, či s cestami, alebo chodníkmi sa nevyhneš. V meste mohol byť dostatok cyklotrás, ale dosť veľká časť cyklistov ich odmieta, pritom v zahraničí s tým problém nemajú.
Na cyklotrase medzi DNV a Devinom bude ten MTB trail uz minulostou, dneska na tom zacali robit, zvysky stareho asfaltu su uz odstranene, a teda vraj sa tam chystaju polozit novy.
neviem ako dlho tade jazdíš, ale už raz nový asfalt natiahli síce teda nie až po devín, ktorý bol (je?) v nútenej správe … nuž a vydržal cca rok kým tam zase prerážali korene a opravte ma ak sa pletiem .. o dva či tri roky došli poriadne záplavy čo to zničili definitívne na niektorých miestach … takže trail nebude chvíľu a nie že bude minulosťou
Desiatky rokov tade jazdim a ten kratky usek o ktorom hovorim, nikdy nerobili, prave kvoli nejakym nevysporiadanym pozemkom ci co. Usek ktory urobili (vacsina dlzky trasy), ma stale hladky asfalt, zaplavy ho nikdy neznicili a povazujem ho za zjazdnejsi, ako asfalt, co je hore na ceste. Korene zacali prerazat mozno po roku, mozno dvoch, ale este par rokov to bolo v pohode, teraz je to uz take ze no... nad stavom treba prizmurit oko a spomalit do tych 25 km/h na cestaku, ked opravia aj ten zvysny kratky usek, bude to urcite lepsie ako to bolo doteraz, a to aj po rokoch, ked aj tam zacnu prerazat korene. Moj nazor len.
Áno, odmietajú. V meste je dosť komunikácii, kde vieš dostať vedľa seba pruh pre autá aj cyklopruh. Nie raz som to písal. Ale môžete si vybrať, prečo, to cyklisti nechcú (zozbierané z rôznych diskusií a najčastejšie sa opakujúce): nemôžeme ísť 2 vedľa seba, musíš zastavovať na križovatke na semaforoch, dávať prednosti atď, budú tam pomalší cyklisti, čo mi budú zavadzať, nemám dostatočný skill sa zmestiť do 1,25m širokého pruhu, chceme len stavebne oddelené cyklotrasy, najlepšie protitankovou zábranou, žiadne maľovanie čiar na ceste, to je šetrenie na cyklistoch, najlepšie priama cesta bez križovania čohokoľvek, necítim sa bezpečne, keď idem vo vlastnom pruhu a auto ide vo vlastnom pruhu, pri častom brzdení si rýchlejšie zničím brzdy, je problém sa na križovatkách zacvaknúť/vycvaknúť z tretier, mám drahé karbónové tretry a kvôli čakaniu na križovatkách si ich nebudem ničiť na asfalte, lebo nezvládam balancovať pri státí, jazdím príliš rýchlo (rozumej viac ako 25km/h a teda nemôžem jazdiť po cyklopruhu namaľovanom na ceste, lebo má návrhovú rýchlosť 25km/h), dodržiavanie predpisov, križovatky atď ma spomaľujú, autá boli málo zarezané... Rozmýšľam, čo som ešte zabudol...
Laco Findl včera po 19 hod som šiel po cyklotrase od Ivanky po Sv. Jur, a teda, rozhodne nebola cyklotrasa pokosená v celej dĺžke. od obchádzky po odbočku na vajnory pri bývalých vojakoch nebola určite. ak ale budú pokračovať, tak dnes alebo do pár dní bude pokosená.
Jaroh: máš problém s tým, čo tvrdí verejnosť, či Cyklokoalícia? Mimochodom , Vajanského už opravili podľa platnej normy? Či stále sa tvárime, že ak to nie je podľa normy a týka sa to vozidiel, tak to problém nie je?
Takže sa zabávaš na tom, že niekto odflákol prácu, za ktorú sa zatiaľ zaplatilo 900 tisíc € a pritom sa bil do hrude, že je všetko podľa noriem a všetko je v poriadku?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V Podunajskych vies ten most obist cez mody most kusok vedla, to by si mal dat...
Ale ja som om si robil vyššie srandu, ak sa človek chce rýchlo a priamo dostať z jedného mestskej časti do druhej, napríklad do tej práce/z práce, nemal by pri tom byť nútený mesto opustiť a celé ho obísť, v ideálnom svete by sa malo dať z jednej časti do druhej (a ďalších) dostať po bezpečných, oddelených a súvislých cyklocestách.
Aby mal zachovany svoj podiel tankodromu
Inak ano, ten prechod pri Kaufe je peklo. Jazdim tadial do/z prace a ked trafim tesne po zelenej, tak tam stravim dlhe minuty... Teda nikdy som to nestopoval, ale pocitovo je to zlo
Od Strkovca po Jarosovu to na mape nevyzera daleko, ale v realite jeden z najumornejsich usekov pre cyklistu. A najma ked to musi ist cez spicku.
Cyklocesta by sa tam vklude zmestila. Koridor medzi budovami je siroky az az.
???
Ved podla info je tam vstup pre pesich, tak nieje problem zosadnut a cez most potlacit . . . ci sa mylim?