Škoda toho Anthemu... Najskôr prišiel o Maestro... Teraz prišiel úplne o klasicky vzhľad Giantu... Ale je mi jasné že v tejto kategórii sú prvoradé iné parametre 🙂
tak slováci su tradicionisti ... ale keďže merida sa láme a heavytools ani univega už asi nejestvuje tak sa zaujímajú o giant
Môj ty kvet, Heavy Tools bol môj prvý horskáč, presne tento. Mal som čerstvých 18, vyplatili mi nejaké poistné, nejak som mamu presvedčil, nech mi to dá do úschovy. Celé leto som drel na stavbe aby som mal na doloženie a ked som ho šiel kupovať, tak som naškrabal aleže úplne všetko a došiel som aj s mincami. Stál vtedy cca 19000 čo bolo celkom dosť a pri platení som zistil, že mi chýba nejakých 20 SKK. Predávajúci sa zľutoval.
Hneď na prvom výjazde, premotivovaný, reťaz na španiela, roztrhol som ju. Ale zažili sme potom veľa pekných výletov. A prvá vec, čo som si k biku kúpil, bola prilba. Ani nie kvôli bezpečnosti, to som len tak prezentoval doma, ale hlavne preto, lebo som v nej vyzeral viac “profi”. No komédia, ked tak nad tým teraz rozmýšľam. Nad Tajovom sa mi do pleca zahryzol vlčiak navoľno, bolo aj trochu krvi, ale výjazd k Mútnemu som dokončiť musel.
Dík za pripomenutie a sorry za ot.
tak slováci su tradicionisti ... ale keďže merida sa láme a heavytools ani univega už asi nejestvuje tak sa zaujímajú o giant
Merida sa láme.. to je nejaka novinka? Ja som este v dobach lamajucich sa haibikov a cubov. Ci to sme este skorsie v dobach lamajucich sa magneziovych merid? Tusim starneme páni a dáma, ked tak na to vsetko spomínam este medzitym nejake lamajuce sa gianty si pamatam..
To už je celkom stará vec. Majú aj slušné kotúče po ktorých dlho pozerám, ale lakomý som. Ale keďže Brakestuff je OFF, tak bude treba skúsiť, ale tuším aj pri tomto 612 sú celkom problémy s dostupnosťou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.pinkbike.com/news/spotted-giant-anthem-sl-prototype.html
https://esmtb.com/ks-rage-circuit-la-nueva-tija-telesco*****-inalambrica-que-baja-de-los-400-e/
Môj ty kvet, Heavy Tools bol môj prvý horskáč, presne tento. Mal som čerstvých 18, vyplatili mi nejaké poistné, nejak som mamu presvedčil, nech mi to dá do úschovy. Celé leto som drel na stavbe aby som mal na doloženie a ked som ho šiel kupovať, tak som naškrabal aleže úplne všetko a došiel som aj s mincami. Stál vtedy cca 19000 čo bolo celkom dosť a pri platení som zistil, že mi chýba nejakých 20 SKK. Predávajúci sa zľutoval.
Hneď na prvom výjazde, premotivovaný, reťaz na španiela, roztrhol som ju. Ale zažili sme potom veľa pekných výletov. A prvá vec, čo som si k biku kúpil, bola prilba. Ani nie kvôli bezpečnosti, to som len tak prezentoval doma, ale hlavne preto, lebo som v nej vyzeral viac “profi”. No komédia, ked tak nad tým teraz rozmýšľam. Nad Tajovom sa mi do pleca zahryzol vlčiak navoľno, bolo aj trochu krvi, ale výjazd k Mútnemu som dokončiť musel.
Dík za pripomenutie a sorry za ot.
Merida sa láme.. to je nejaka novinka? Ja som este v dobach lamajucich sa haibikov a cubov. Ci to sme este skorsie v dobach lamajucich sa magneziovych merid? Tusim starneme páni a dáma, ked tak na to vsetko spomínam
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://bikerumor.com/shimano-deore-di2-m6200-drops-wireless-shifting-down-to-a-whole-other-pricing-tier/
to bude zložitejšie ako výmena iba posledného pastorku. Tvoja 10-45 začína 10-12-14-16-18-21z. Nová kazeta začína 9-11-13-15-17-19-21z.
No uz len nech ich konecne naskladnia v eshopoch 😬
https://enduro-mtb.com/en/best-mtb-disc-brake-can-buy/