dotm k telke sa reálne s manželkou dostaneme ani nie každý večer, tak na hodinku (to stíhaš jeden diel seriálu bez reklám (netflix, prime video, hbo max, disney...)) na čo by som priplácal 10€ za programy ktoré sú prepchaté reklamami a navyše ich aj tak nemám kedy pozerať
ono ani tak nejde o cenu, ako o to že to je totálne zbytočné
Inak toto leto su v BA az 3 hiphopove festivaly zeby to bolo stale take popularne?
O tyzden Hiphop zije na Zlatych Pieskoch, v juli ten Rubicon vyssie niekde v poli pri VW, a v auguste Uprising zase na Zlatych.
dotm k telke sa reálne s manželkou dostaneme ani nie každý večer, tak na hodinku (to stíhaš jeden diel seriálu bez reklám (netflix, prime video, hbo max, disney...)) na čo by som priplácal 10€ za programy ktoré sú prepchaté reklamami a navyše ich aj tak nemám kedy pozerať
"Každý blbne po svojom"
Reagoval som na to, že niekto povedal, že nevidí zmysel platiť za niečo, kde beží reklama. Je to názor a je v poriadku. Dal som len príklad, že koľko to stojí a ja tu cenu akceptujem. Tiež je to názor.
To, čo si vymenoval pozerajú deti.
Ja sa k TV dostanem, takisto približne na hodinu, ako hovoríš aj Ty. Akurát mňa zase nebavia seriály, ale pozriem si veci na bežných programoch. V drvivej väčšine z archívu, čiže de facto bez reklamy.
Je správne nerobiť vecí, ktoré sú zbytočné.
Kristina ked nie ty,tak uz nikto,gugle som nenasiel, je nejaky opticky,velkostny rozdiel,ak sa chytia do paprci dualy 6700? dakujem, ja mam stale pocit,ze pravy dual po vymene pred davnymi rokmi,sa mi zda pravy velkostne iny ako lavy
canopus fiha! Je to už velmi dlho co som mala tieto dualy na svojom karbónove Treku. Ale nespomínam si, že by som mala pocit rôznej veľkosti pravej vs ľavej páky. Nemôže to byť iba tým, že jedna páka je u teba novšia a teda ta guma má iný grip ako stará?
Vzdy to bude o "cene". Ak to nie je kvoli 20e, bude to kvoli inemu. Napr. cenia si viac pohodlie (nemusia nosit dalsiu vec, nepoti sa im hlava), ako vlastny zivot. Alebo nechcu nosit za cenu, ze sa im bude niekto z blizkych posmievat. ..
Predvčerom sme išli so synom v aute a oproti nám skupina 4 cyklistov a každý jeden mal prilbu zavesenú na riaditkách ??♀️ O cene to asi naozaj nie je. Možno to posmievanie, alebo teplo v prilbe. Ale ako niekomu môže záležať na názore a posmeškoch ľudí, keď ide o život ??♀️ Môže mi byť ukradnuté, či si Jano z Popradu pomyslí, že vyzerám ako idiot, keď sa vrátim domov k deťom v poriadku. Veď ten Jano by sa o ne nepostaral, keby sa mi niečo stalo. Ľuďom záleží na somarinách. Zákon by poriešil aspoň časť cyklistov, ale určite nie všetkých. Už deti by si mali ako prvé nasadiť na hlavu prilbu a až potom vziať bicyklík, či bike odrážadlo, tam to začína a potom to bude samozrejmosťou. Ale tak ako sú ľudia, ktorí nepoužívajú pásy a autosedačky v aute, tak sú aj cyklisti, ktorí kašlú na prilby. Vždy sa nájdu ľudia, ktorým na vlastnom, či cudzom živote nezáleží. A je úplne jedno , či to bude ošetrené zákonom alebo nie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/reel/1074003408124691/
nacek pride pozdravit nasich nackov
a vraj v nejakom poli pri volkswagene, wtf
O tyzden Hiphop zije na Zlatych Pieskoch, v juli ten Rubicon vyssie niekde v poli pri VW, a v auguste Uprising zase na Zlatych.
"Každý blbne po svojom"
Reagoval som na to, že niekto povedal, že nevidí zmysel platiť za niečo, kde beží reklama. Je to názor a je v poriadku. Dal som len príklad, že koľko to stojí a ja tu cenu akceptujem. Tiež je to názor.
To, čo si vymenoval pozerajú deti.
Ja sa k TV dostanem, takisto približne na hodinu, ako hovoríš aj Ty. Akurát mňa zase nebavia seriály, ale pozriem si veci na bežných programoch. V drvivej väčšine z archívu, čiže de facto bez reklamy.
Je správne nerobiť vecí, ktoré sú zbytočné.
Bohužiaľ nemal prilbu na bicykli a podľa fotiek ani svetlo. Prečo ľudia takto riskujú? Taký mladý ako ja, 47.
https://www.facebook.com/100069433449611/posts/1029564739367965/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
https://www.mtbiker.sk/clanky/129951/ides-na-bike-daj-si-prosim-prilbu.html
A dospeli by mali ist prikladom