Počas jazdy po asfalte sa mi povolila ľavá kľuka. Tesne predtým som počul ako by niečo s bicykla spadlo niečo drobné. Bike mám cca 3 týždne. Predtým som do toho nezasahoval nijako. Ja si myslím že najlepšie ísť do servisu nie?
peter120 Určite je tá alu skrutka v poriadku? Pretože pôvodnú plastovú sťahujú práve dve skrutky na kľuke, ak sú utiahnuté správne (12-14 Nm). Plastová sa potom pod tlakom kľuky poddá a nejde jednoducho odskrutkovať. Obávam sa, že keď tam dám alu skrutku, tak ju kľuka utiahnutím dvoch skrutiek na kľuke zdeformuje, ba čo viac, dôjde k poškodeniu kľuky.
Tá plastová skrutka to hlavne vôbec nedrží. Je tam iba na to aby sa kľuky stiahli k sebe a nebola tam vôľa. Držia to práve tie dve protichodné skrutky. A treba ich uťahovať postupne, inak sa to práve môže povoliť. A je rozumné ich po inštalácii po prvej jazde skontrolovať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dokonca mne to urvalo kovovy kolik z planzety
tiez pomohla alu skrutka podobny typ https://www.ebay.co.uk/itm/154797002957
plastova teraz ti chyba
ucel to splnilo, k poskodeniam nedoslo.
pre istotu som dal este loctite 243.