P3P od spcycle mam gravelovy ram. Som spokojny vzhladom na danu cenu a moznost vyberu farby. Jediny problem ktory bol viditelny uz od zaciatku je ze farba ciastocne presahuje do stredoveho zlozenia (zavitove). Je to ale nieco s cim sa stretnes aj pri 'znackovych' ramoch co stoja 3-5x viac. Dodanie bolo rychle a vyrobca mi pride dost seriozny s pristupom (vzhladom na cinu samozrejme). Pohladaj ten ram na chinertown, nieco tam urcite k nemu bude kedze ho robia roky.
Budu mi posielat v rámci reklamácie jedno koleso od elitewheels.
Predtym to šlo cez dpd za ktoré sa doplácalo cca 80eur. Tým padom neboli žiadne ďalšie poplatky...
Lenže teraz v pripade reklamácie to budu posielať cez to ich Cainiao.
A napísali mi že sa môžu účtovať colné poplatky...
Lenže moja otázka znie z akej sumy? Keďže som zaplatil len nejaký manipulačný poplatok 1e.
Oni mi to nejak vysvetliť nevedia lebo nemaju spatnú väzbu od ludí ktorým to takto posielali...
Reklamoval som už dávnejšie tovar s Číny. V rámci reklamácie tovar poslali nový. Išlo o tovar v hodnote cca 550€. Oslovili ma colníci s poziadavkou o preclenie. Keďže som od nového tovaru nemal doklad o kúpe, išlo o reklamáciu, poslal som im čestné vyhlásenie že ide o reklamáciu tovaru ktorý už mi bol predtým doručený a preclený.
Následne mi bol tovar doručený bez poplatkov.
hugo
Dik za odpoveď.
Len rozmýšlam teraz že oni keď to posielajú cez dpd v pripade normalnej objednavky tak mám taký pocit že to nejak obchádza tie colné poplatky... Aspoň tak som tomu porozumel.
Tak či nebude predsa len lepšie a možno aj bezpečnejšie aby to znova poslali cez DPD. Aj keď si za tú dopravu zaplatim.
Teraz mi odpísal že ak by som to chcel tak ...
Tak je doprava 63$.
Ahojte listujem už dlho ale nenasiel som takuto temu,mate niekto realne aj skusenosti s riadidlami z aliexpresu karbonove,lebo vyzerajú dobre ci aj niečo vydržia,dakujem
ano mám ho a normálne funguje na moje amatérske potreby ... používam aj na bajk a v pohode ... kedysi sa rovnako užívala aj syntetická farba alebo roztok kolofonie v liehu ...
Ahojte listujem už dlho ale nenasiel som takuto temu,mate niekto realne aj skusenosti s riadidlami z aliexpresu karbonove,lebo vyzerajú dobre ci aj niečo vydržia,dakujem
Mam na graveli uz druhe. Prve sa nepolamali, len mi nesadla uplne sirka/dlzka kedze su integrovane s predstavcom.
Nerobil by som s toho vedu, už sa to tu písalo veľakrát, stačí vybrať správny výrobok a je to v pohode.Mal som s ali karbónové sedlovky a nemám v zadku dve diery.
gravelove rajdy som nikdy nedrzal [ ani nebudem ] ale na normalnom MTB som jazdil Alikove kartonove rajdy asi tri sezony, az ich Kubo urval v Kalnici na Ere, na tej prvej U-rampe ktora je aktualne nadlozena drevenou lavicou ... odlomil lavu rucku za brzdou pri pristavani a vlastne sa nic tak extra nestalo, dole dosiel po traile, len viac opatrne LOL
Mam min. Dvoje sety - sedlovka, riadidlá a predstavec - ten dodali pre istotu z hliny len s polepom a všetko drží. Xc hobby, turistika, žiadne náklady u mňa
Áno je, ja som dosť dobrodružný typ ale pedále s mäkkými oskami stačí zažiť raz v živote ... a to som ich vlastne ani nejazdil, iba videl a hlavne počul na jednom skupinovom výjazde ... s trochou trpezlivosti vychytáš kompozitné oneup za 25e ...
okej neobjednavam dik ...ale inak v predaji aj tu na mtbiker su Force blizz za 29 eur čo je to isté ako crankbrothers stamp1 tak bud to je na jednej linke s crank aj s tou čínou alebo čína to okopírovala uplne len tá kvalita je otázna
neviem ako ale v nejakej akcii sa mi podarilo kupit tento Ravemen radar kompatibilny s Garmin produktami za 62 euri. zatial som s nim najazdil asi 300 km po cestach okolo Pezinka a zatial velka spokojnost, za tie peniaze super, cital som recenzie na neGarmin radary, ze mavajú vela falosnych detekcii ale tento v tom funguje uplne dobre, mozno 2 falosne za 30 km jazdy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chcem sa spýtať a zároveň sa poradiť.
Budu mi posielat v rámci reklamácie jedno koleso od elitewheels.
Predtym to šlo cez dpd za ktoré sa doplácalo cca 80eur. Tým padom neboli žiadne ďalšie poplatky...
Lenže teraz v pripade reklamácie to budu posielať cez to ich Cainiao.
A napísali mi že sa môžu účtovať colné poplatky...
Lenže moja otázka znie z akej sumy? Keďže som zaplatil len nejaký manipulačný poplatok 1e.
Oni mi to nejak vysvetliť nevedia lebo nemaju spatnú väzbu od ludí ktorým to takto posielali...
Má niekto skúsenosť?
Dik
Následne mi bol tovar doručený bez poplatkov.
Dik za odpoveď.
Len rozmýšlam teraz že oni keď to posielajú cez dpd v pripade normalnej objednavky tak mám taký pocit že to nejak obchádza tie colné poplatky... Aspoň tak som tomu porozumel.
Tak či nebude predsa len lepšie a možno aj bezpečnejšie aby to znova poslali cez DPD. Aj keď si za tú dopravu zaplatim.
Teraz mi odpísal že ak by som to chcel tak ...
Tak je doprava 63$.
chcem sa spytat, ze ci niekto uz skusal zaistovac zavitov z alixps ?
ja som dnes "natrafil" na locteft za tri evri
Mam na graveli uz druhe. Prve sa nepolamali, len mi nesadla uplne sirka/dlzka kedze su integrovane s predstavcom.
Mam min. Dvoje sety - sedlovka, riadidlá a predstavec - ten dodali pre istotu z hliny len s polepom a všetko drží. Xc hobby, turistika, žiadne náklady u mňa
https://www.aliexpress.com/item/1005009475990432.html neodolal som si a kupil som si tuto kompresorovu minipumpicku, teraz vdaka akcii Back to school za 36 euri.