Ja som skoncil v piatok v krankene, odteial busom 5:35 domov. Trosku som zaspal a zobudil som sa v Hornanoch.
odtial stopom na dva kjrat domov do Teplic. A svagor zabijal tak som isiel rovno na zabijacku. To bola moja cyklosobota.
Mno nazdar Chlapci. Pozdravujem Vás s rovinatého a stále upršaneho olomouca... Cez, víkend ked budem doma by som sa šiel rád kdesi previezť.
Nešiel by niekto so mnou?
Ak by mal niekto záujem a čas, mohol by sa ku mne pripojiť. Trasa meria cca 40km a neustále sa klukatí okolo Púchova. Takže kto by mal chuť si isť v sobotu poobede na 3 hodinky pobajkovať, možno niake to pivko spapať, tak mi dajte vedieť. Bol by som moc rád, jakošto popri škole na bike ani na forum(Vas) nemam cas.
hello a pojde niekto niekam na ten bajk ale nie cesty do lesa uzit si aj niake to blaticko ja idem aj teras o 13:00.sem na Omsensku babu a dalej po cervenej az na homolku a potom po maratonskej dole do Poruby je to prima zjazd pojde aj moja segra...
pokial pojde aj tvoja segra a nema bajk za stvrt melona ako aj ty, tak to rozhodne super vyjazd nebude... co kupil tatik tvojej segre, aku masinu, ked sa smiem spytat?
ja zatial predbezne planujem nieco na nedelu= kratsie a sviznee doobeda (start ca.9-10:00-navrat do ca 14:00-potom mam oslavu narodenin mojho syna )
moznosti-vrsatec cervena sidonie...nemsova-(popripade este maly vyjazd na zavadsky vysielac a dole do suce)-skalka(alebo ak suca-tak cez hrabovku-nech mame nake to prevysenie,ked uz tolko asfaltu )...,alebo smer kykula-a po modrej do melcic(tak 3hodky)...,alebo oblubeny nedelny inovec+cervena zjazdik dole,..alebo smer baske... moznosti je dost na kazdy smer-staci sa dohodnut-JA IDEM!
plany na sobotu - vyber z dvoch alternativ: valasska padesatka: http://www.sportovox.cz/V50/trasa.htm pripadne TN-kykula-naši západní bratři-horna suca-TN pripadne smerom na myjavu, viac prezradim vecer ked uz budem mudrejsi.. zalezi na mattovi ci doda co slubil a par dalsich ludoch.. ano cica aj na tebe, Tvoj nazor je napokon rozhodujuci..
ak v TN, tak odhcod 11 od mestskych policajtov ako sa stava zvykom, to uz budu tropicke obednajsie horucavy a mraz pominie..
si niaky premudrely natože pracuješ ako predavač farieb...a nemudruj potom ty do Omšenia...Tepličan...čo ta asi sere že ma niekto lepši bajk ako ty?...Lakernik
.....dnes je to tu nejaké hustééé
..ináč ak by sa dnes niekomu chcelo ku mne pridať tak cca o 16:30 idem na klasicky okruh
cyklo1 -zabranie-soblahov -ostry vrch-lucky -bindarka -brezina.....(pripadne druhou stranou okolo kubrice -chata odeva) ......dnes mi vypadli moji bike parťaci a išli na burčiak do pezinka, vraj si dajú aj za mna, že ak budem za nich bicyklovať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a vyrazate dnes vlastne
odtial stopom na dva kjrat domov do Teplic. A svagor zabijal tak som isiel rovno na zabijacku. To bola moja cyklosobota.
keby niekto z okolia trencina nieco stadial chcel nech sa mi ozve, mozeme sa o postovne rozdelit.
ROpa
Nešiel by niekto so mnou?
Ak by mal niekto záujem a čas, mohol by sa ku mne pripojiť. Trasa meria cca 40km a neustále sa klukatí okolo Púchova. Takže kto by mal chuť si isť v sobotu poobede na 3 hodinky pobajkovať, možno niake to pivko spapať, tak mi dajte vedieť. Bol by som moc rád, jakošto popri škole na bike ani na forum(Vas) nemam cas.
fyzici maju prazdniny http://www.sme.sk/c/4085296/cern-porucha-urychlovaca-zastavila-prevadzku-na-najmenej-dva-mesiace.html tak sa pustaju do domacich pokusov?
jadro asi v kupelke tam sa nic nebude stiepit
moznosti-vrsatec cervena sidonie...nemsova-(popripade este maly vyjazd na zavadsky vysielac a dole do suce)-skalka(alebo ak suca-tak cez hrabovku-nech mame nake to prevysenie,ked uz tolko asfaltu
ak v TN, tak odhcod 11 od mestskych policajtov ako sa stava zvykom, to uz budu tropicke obednajsie horucavy a mraz pominie..
.....dnes je to tu nejaké hustééé
..ináč ak by sa dnes niekomu chcelo ku mne pridať tak cca o 16:30 idem na klasicky okruh
cyklo1 -zabranie-soblahov -ostry vrch-lucky -bindarka -brezina.....(pripadne druhou stranou okolo kubrice -chata odeva) ......dnes mi vypadli moji bike parťaci a išli na burčiak do pezinka, vraj si dajú aj za mna, že ak budem za nich bicyklovať
...ak by teda niekto ...tak tu alebo cez ss.
http://www.youtube.com/watch?v=3vfLvZCdT9g
sry za OT, ale uz mi ide dnes asi 10 krat a.. asi sa mi pozdava... ten song samo
ello: netrap tu ludi a ukaz co mas