Dnes asfaltovali enklavu. Takze tadial radsej po hradzi. Dalej chyba cca 30 metrov pred Prilesom. Este tak spravit kaluzovy usek z Teplej, to by bola parada.
Esteze Baska je cyklista. Dovolim si tvrdit, ze nebyt jeho, tak jazdime do Nemsovej stale po ceste, o NM ani nehovorim... A to nie som koalicny volic. Ako by vyzerala cyklopolitika pod Rybnickom, je teraz pekne vidno s tym Fiesta mostom, deti a zeny sa nadrapuju s bicyklami po schodoch...
Takto majú vyzerať cyklotrasy, nie ako na Morave kde ich majú síce viacej, ale sú veľakrát tak meter široké, samé kolmé zákruty a v dedinách zle značenie.
Vzdy lepsia separatna meter siroka cesta, ako namalovany bicykel na krajnici a hura zrazu cyklopruh, po ktorom sa bezne jazdilo uz pred XX rokmi. Napr. Legionarska. Urcite sa kazdy na bicykli citi bezpecne, ked ho ofukne autobus, vsak je predsa v bezpeci cyklopruhu
Tie cyklostezky na Morave za hranicami sú pomalé, ale od hranice do Brumova je ešte v pohode a na väčšine sa dá vytiahnuť 30 km/h. Tam je skôr nerovný betón a pri rýchlej jazde sa to chová ako vlny. Od Brumova do Klobouk je veľmi pomalá cyklocesta, zákruty, mosty z latiek, po ktorých to trasie, tiež nerovný nábeh na mosty a z mostov. Tam 30 km/h len kto pozná trasu a aj to len niekde a na chvíľu. Vo výhode sú rodiny s deťmi, keďže tie nejazdia rýchlo. Ale tak je to dané terénom a niekde aj pozemkami, oni nemajú možnosť stavať rovno a po rovine na štátnych pozemkoch vodohospodárov ako v TN kraji popri kanáli. Ale niekde tie nábehy, to mohli urobiť lepšie, nie tak fušersky. A značenie - na asfalte som si tam všimol priebežne logo Bevlavy a šípky na asfalte, ake neviem, či to stačí. Asi by boli lepšie zvislé smerové tabule s cieľmi. A na jednom mieste vedľa cyklocesty sú lavičky s info tabuľou a detská hra a pri vchádzaní z tohto miesta späť na cyklocestu tam majú zvislú značku Daj prednosť v jazde
Tak zrovna dnes ideme s partiou z Kohútky a vraciame sa späť na SK cez Brumov a tie české cyklostezky Bečva a Bevlava, to je otras, nezdalo sa mi to tak technicky zlé, ako to je v skutočnosti. Všetci nadávame. Samé zákruty, odbočky, prechody cez cestu, úseky, kde nie je vidieť, niekde chodník z dlažby a obrubníkmi pri prejazde cez bočné cesty, nábehy na mosty z akoby mačacích kociek, záplava značiek Cestička pre chodcov a cyklistov, vzápätí koniec cestičky, potom zase značka modrý bicykel a dookola, vo Vsetíne ťa vypľuje na most z drevených polien a choď si kade chceš, cez obce sú to obyčajné 1 pruhové ulice popri domoch, kadiaľ jazdia autá a chodia chodci, pri Vsetíne cyklochodník má hrby, ktoré nie je vidieť, ideš tam 25 km/h a vykopáva ťa zo sedanky, v Lideči koniec cyklocesty v poli za kopcom a my ideme rozbehnutý a nikde žiadne značenie, upozornenie. Ako som písal. Je to dobré akurát pre miestne rodiny s deťmi a keď tak dôchodcov, aby sa vyhli autám, ale keď idete tadiaľ ako tranzit a chcete ísť čo najrýchlejšie (a to nemyslím o závod, ale tých konštantných 25-30 km/h, lebo idete dlhú trasu a nechete prísť domov o pol noci, tak to máte smolu. V Horním Lideči nás značenie zaviedlo do nejakých ulíc medzi domy a tam sme zablúdili, tak sme to vzdali a cyklocesta-necyklocesta, ideme priamo po hlavnej. Keď už niekto povie, že sa bezpečnejšie cíti na hlavnej medzi autami, ako keď kľučkuje kade tade, kde nie je vidieť a ktosi tiež vystihol, že to nie sú cyklotrasy ale psychotrasy.
Som to siel nedavno 2x a teda aj raz za dazda a nemal som pocit ze by to bolo take zle. Praveze sa mi to celkom pacilo a to som dost kriticky na cyklosky u nas. Akurat par prechodov kde zrazu nebol asfalt ale nejaka sotolina s kamenmi mi nedavali velmi zmysel
Ešte mimo obcí to ujde, ale v tých obciach to je také zasekané a často človek nevie, kade má ísť. A cez tie kľukaté bočné ulice, kde je väčšia pravdepodobnosť kolízie, ako keď ide rovno po hlavnej po krajnici. Rolu zahralo aj to, že sme išli 9 a tak sme museli okrem cesty, zákrut a kadiaľ pokračovať, dávať pozor aj aby sme pri tom sami nezrazili.
Aj my. Akurát sme zašli do Vsetína a z Lideča smer Klobouky. Po Bečve ešte vedeli trasu, tak to šlo a nie sú tam okrem odbočiek na mosty a za mostami žiadne výrazné technické obmedenia a spomalenia okrem hrbov pri Vsetíne. No Bevlava cez obce rozkúskovaná, napojíš sa, rozbehneš a už je koniec (a pokračovanie cez odbočku) alebo brzdíš do zákruty. Často bolo len logo na asfalte so šípkou a potom ďalej čo? V Lideči sme sa stratili v uličkách. Ak išla popri hlavnej, tak obrubníky pri prejazde cez bočné cesty, často aj z kopca. V uliciach ostré zákruty, za ktoré nebolo vidieť a tiež dole z kopca. Veľa križovatiek s ďalšími ulicami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Náhradná autobusová a železničná doprave je bežná vec vo vyspelých krajinách, kde opravujú mosty a rešpektujú súkromné vlastníctvo.
https://strava.app.link/si7ZUlZcLUb