zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Hodit si to do gugla trva zlomok sekundy. Ale chapem, sme na slovensku. No a preco fuj fuj cyklisti? No presne preto, ze sme na slovensku. Ujco si tam prenajal pozemok a predsa mu tam nebude nikto chodit, so psom, na bajku, nikto.
Pri strelbe som cital, ze ma prenajate pozemky pri Pruckom majeri. To je dalej a nie je tam cyklotrasa. Tieto klince su vysypane na oficialnej cyklotrase pomerne daleko od spominaneho majera.
presne tak, kde je odtiaľto Prucký majer... tie klince sú vysypané na ceste ktorá patrí do KÚ Ivánky... tie komenty na FB sú pekné drísty (veď ako inak), lebo ľudia na FB hned vedia "gde je prauda"... to však nemení nič na tom, že ľuďom j**e, ale teda že už riadne...
To ale stale nevysvetluje, co ma ta zena (alebo teda ktokolvek, co toto spravil) proti cyklistom.
Pointa je, že to je človek, ktorý takto prejavuje svoj vnútorný impulz nasierať sa a prechádzať do agresie. Keby sme sa ho opýtali, prečo to robí, tak by nám asi povedal o nejakom skutočnom, či zdanlivom príkorí, čím si sebe odôvodňuje tú agresiu. Ale v skutočnosti ide o nekontrolovateľné vnútorné nutkanie.
Keby taká ženská žila na Aljaške, možno by útočila na psie záprahy, či snežné skútre. Ak by bývala pri detskom ihrisku, bol by z nej kverulant a aktivista proti džavotu detí. Inde by zas tvrdila, že jej vadia psie hovienka, tak by dávala do parku nastražené špekáčky s napichanými špendlíkmi a s rozlámanými žiletkami. Prípadne si to odskáče jej manžel, alebo vlastné deti.
Takže jej prípadný incident s cyklistami je len zdanlivý spúšťač, reálne ide o prejav agresie, ktorý len čaká na vonkajší popud.
Aha cize ten chlap co ma tie pozemky podla tejto logiky pri stefanikovom pamatniku druheho chlapa nezastrelil, lebo kdeze je odtial prucky majer, tak? Miestni tvrdia, ze to bol problemovy jedinec co si myslel ze mu to tam patri a kazdeho odtial odhanal. Ci je taka aj jeho zena netusim. Ale nemam dovod im neverit, zazil som podobnych expertov, co mi zakazovali aj parkovat na ulici na ktorej byvali, lebo ved to je "ich".
Tvoja logika a tvoje argumenty su na urovni Fico zabil macku. Ja som nenapisal, ze to urcite neurobila. Ja som reagoval na tvoju vetu: "Ujco si tam prenajal pozemok a predsa mu tam nebude nikto chodit, so psom, na bajku, nikto".
Klince neboli na prenajatom pozemku, ani pri nom. Boli odtial pomerne daleko na oficialnej cyklotrase.
Tvoja logika a tvoje argumenty su na urovni Fico zabil macku. Ja som nenapisal, ze to urcite neurobila. Ja som reagoval na tvoju vetu: "Ujco si tam prenajal pozemok a predsa mu tam nebude nikto chodit, so psom, na bajku, nikto".
Klince neboli na prenajatom pozemku, ani pri nom. Boli odtial pomerne daleko na oficialnej cyklotrase.
Vygugli si kde zastrelil toho chlapa a kde je prusky majer. A tiez sa docitas preco sa pustal do ludi. To su fakty, ja som si takeho debila nevymyslel. To je jeho logika, jemu tam ti ludia vadili.
Včera sme dali s kamošom konečne trasu Bratislava - Komárno, ja som si to ešte potiahol kúsok ďalej k rímskemu kastelu v Iži.
Spolu 144,58 km, pohoda po rovinke. S výnimkou úseku za Medveďovom dobrý asfalt, tam sme si to potiahli po ceste, ale premávka bola minimálna, takže pohoda. V Malých Kosihách sme sa znovu napojili na hrádzu. Nabudúce Štúrovo a Ostrihom. 🙂
Trochu monotónne, stále po rovinke, ale za Gabčíkovom sú pekné lesy a brehy Dunaja aj zaujímavá ľudová architektúra v miestnych dedinách. Vlastne mi ten Žitný ostrov ďalej od Bratislavy celkom pripomína Záhorie – rovinka, lužné lesy, polia a štrkovne, trasa po hrádze popri rieke, len namiesto jedného divného jazyka hovoria miestni iným divným jazykom... 🙃
To áno, nevedel som čo čakať, ale bolo to úplne na pohodu. Keď som sa vracal späť z Iže do Komárna, to už bolo veru iné s protivetrom. 😀
Štúrovo/Ostrihom chcem dať určite. 👍 Akurát som nevidel na stránke ŽSSK možnosť kúpiť lístok na prepravu bicykla v EC-čku na cestu späť, ale keď tak to vymyslím inak.
Ja som nedávno kvôli tomu volal na infolinku. A áno, výsledok je taký, že lístok pre seba som kúpil cez net aby som nemal prirážku a lístok pre bicykel v okienku (na bicykel sa prirážka nedáva pri kúpe pri okienku), lebo na EC sa nedá cez net. No proste ZSSK...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://bratislava.zoznam.sk/sokujuca-tragedia-muz-zastrelil-otca-2-deti-mareka-preco-vytiahol-zbran-mrazive-slova-susedov-o-strelcovi/
Pointa je, že to je človek, ktorý takto prejavuje svoj vnútorný impulz nasierať sa a prechádzať do agresie. Keby sme sa ho opýtali, prečo to robí, tak by nám asi povedal o nejakom skutočnom, či zdanlivom príkorí, čím si sebe odôvodňuje tú agresiu. Ale v skutočnosti ide o nekontrolovateľné vnútorné nutkanie.
Keby taká ženská žila na Aljaške, možno by útočila na psie záprahy, či snežné skútre. Ak by bývala pri detskom ihrisku, bol by z nej kverulant a aktivista proti džavotu detí. Inde by zas tvrdila, že jej vadia psie hovienka, tak by dávala do parku nastražené špekáčky s napichanými špendlíkmi a s rozlámanými žiletkami. Prípadne si to odskáče jej manžel, alebo vlastné deti.
Takže jej prípadný incident s cyklistami je len zdanlivý spúšťač, reálne ide o prejav agresie, ktorý len čaká na vonkajší popud.
...medzi Lužným mostom a bufetom U kapitána...
sice este stale uzavreté, ale pokročili - vyzerá to byt vybetonovane a dnes rano cosi rezali/frezovali do betonu
sice este stale uzavreté, ale pokročili - vyzerá to byt vybetonovane a dnes rano cosi rezali/frezovali do betonu
Betónom to skončí, asfalt sa dávať nebude.
Vygugli si kde zastrelil toho chlapa a kde je prusky majer. A tiez sa docitas preco sa pustal do ludi. To su fakty, ja som si takeho debila nevymyslel. To je jeho logika, jemu tam ti ludia vadili.
Spolu 144,58 km, pohoda po rovinke. S výnimkou úseku za Medveďovom dobrý asfalt, tam sme si to potiahli po ceste, ale premávka bola minimálna, takže pohoda. V Malých Kosihách sme sa znovu napojili na hrádzu. Nabudúce Štúrovo a Ostrihom. 🙂
Trochu monotónne, stále po rovinke, ale za Gabčíkovom sú pekné lesy a brehy Dunaja aj zaujímavá ľudová architektúra v miestnych dedinách. Vlastne mi ten Žitný ostrov ďalej od Bratislavy celkom pripomína Záhorie – rovinka, lužné lesy, polia a štrkovne, trasa po hrádze popri rieke, len namiesto jedného divného jazyka hovoria miestni iným divným jazykom... 🙃
Štúrovo/Ostrihom chcem dať určite. 👍 Akurát som nevidel na stránke ŽSSK možnosť kúpiť lístok na prepravu bicykla v EC-čku na cestu späť, ale keď tak to vymyslím inak.