Kategórie
Bike-techposledný komentár: 4. 12. 2025 o 19:13
-5% Elite RIVO/Zwift Cog and Click cyklotrenažér, predvádzací kus
519 €
-5%
MOC 549 €
-7% Elite Training Mat podložka pod trenažér, červená, predvádzací kus
95,99 €
-7%
MOC 103 €
savings Continental Hometrainer II 700x23C plášť na trenažér, kevlar
30,99 €
savings
MOC 46,99 €
savings Continental Hometrainer II 700x32C plášť pre trenažér, kevlar
29,99 €
savings
MOC 46,99 €
savings Elite adaptér zadnej osy pre trenažér, 10 a 12 mm os
22,99 €
savings
MOC 35,99 €
Čo sa mi ale včera stalo prvýkrát, že sa mi neuložil výjazd ani následný workout. Napísal som na podporu, obratom odpísali:
Bohužel nás postihl dočasný výpadek, který ovlivnil nahrávání aktivit. Problém je nyní vyřešen, ale nahrávání aktivit může být zpožděno. Aktuálně pracujeme na urychlení nahrávání aktivit do tréninkového deníku. Pokud se Vám aktivity nenahrají během následujících 24 hodin, prosím ozvěte se nám znovu.
Výjazd sa nahral cca do 4 hodin. Workout stále nie.
Komentovaný prenos na Instagrame Rouvy.
https://www.instagram.com/reel/DE5HI-FISqv/?igsh=MTFhb3FnMHBxMDU0aA==
Ahoj, akurat sa snazim nazbierat 5 clenov, aby sme mohli ist do toho skupinoveho rocneho. Ak by si mal zaujem, mozem ta zapocitat.
Zatial sme 3 s tebou, pockame co povie Cikorg a este jeden kamarat.
Dajte si pozor na jednu vec, ktorú teraz riešim so supportom a obávam sa, že sa s tým nedá nič robiť.
A to je situácia, že osoba čo zakladá (zaplatí) skupinu, od neho a jeho nastavenia závisí kedy a ako budú môcť ostatní uživať program.
Aby som bol konkretny a zrozumitelný:
Ja mám momentálne pauznutý Rouvy do decembra, lebo veď načo čerpať predplatné, keď sa dá jazdiť vonku, čiže obaja môžme užívať naplno appku od decembra.
Cakam na potvrdenie posledneho miesta a dam vediet, ak by ste teda stale chceli ist do toho
je ešte nejaká cyklistická obdoba, ktorá dokáže s časti konkurovať?