Kategórie
Bike-techposledný komentár: 2. 5. 2025 o 13:30
Bosch Interface držiak displeja s predným vývodom kábla (Smart System)
24,99 €
MOC 25,99 €
Akcia -26% e*thirteen Helix Race e*spec prevodník pre Bosch CX Gen 4
od 66,99 €
-26%
MOC 90,99 €
-20% SRAM XX Eagle Transmission T-Type prevodník, 36 T, Brose, 1x12
od 93,99 €
-20%
MOC 125 €
-21% Cube upevnenie krytu batérie pre Stereo Hybrid 140/160 (2020/21)
5,59 €
-21%
MOC 7,09 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Mam taky problém že mi motor na režime auto začal vydávať taky mierne rapčajuci zvuk (sorry za výraz ale mierne rapčajuci alebo vrčí)... Zatial to pozorujem len v režime auto pri väčšom stúpaní a zábere do pedálov..... Nevie niekto co to môže byť?.. Používam prevažne režim Eco a Auto..... No u Eca som to nepočul ....... ešte skúsim iné režimy...... Na rovine nič nepočuť len pri ostrejšom stúpaní...... Ebike ma ešte 10 mesiacov záruku tak rozmýšľam na reklamáciou.
Idem si po radu. Mám draka 2022 na Bosch 4 gen. KIOX 300, BOSCH LED Remote
Bod 1 : Posledné dva výjazdy som si všimol, že sa mi sám od seba vypne Led remote, teda aj displej a motor a hneď v zapätí sa zapne a už funguje ako má.
Bod 2 : Keď som dal naposledy nabíjať z večera do rána, tak mi ešte ráno blikalo že nabíja, keď som dal displej, svietilo nabité na 100%, žeby z dákych 20% na 100 nabíjalo 10 hod. ?
Bod 3 : Dnes som išiel dať nabiť a Led remote sa rozblikal, postupne blikala jedna palička za druhou a potom zhasol a nič. Nenabíjalo, skúsil som to 3 x odpojiť a zapojiť a to isté dookola.
Tak som vystriekal konektor na nabíjačke a aj nabíjací konektor na ebajku sprejom na kontakty, poutieral a poskúšal povtláčať oba kábliky k displeju a zrazu začalo nabíjať.
Stretol sa už niekto s niečim podobným ?
Podla všetkého som si niekedy omylom povitiahol kábliky čo idú k displeju a preto to blblo. Potom už v pohode nabilo ebajk.
Uvidím ešte pri dákom výjazde ako sa bude správať a potom nabíjať.
kedze nemam kluc na prevodnik bosch tak som to skusil jemne dotiahnut jamkarom ale nevyzeral uvolneny. No moc sili som nepouzil aby som tam ten kluc este niekedy vopchal )) idem ho objednat. ten zvuk pri kolisani zaberov vydava az take neprijemne zvuky, nemyslim si ze by to prevodnik robil, ale skusim ho dotiahnut.
prisiel som na to teraz, naco by som s tym siel do servisu, ved si objednam kluc a dotiahnem ak by to mal byt prevodik.