Vsak zo tri etapy sa vetral Jonas a v závere ho Pogi ošpurtoval. Takže nevidím problém v tom, že sa dnes vozil za Pogačarom a chel mu spraviť to isté...
Ak chcel Jonas vyhrať aspoň dnešnú etapu, mal Tadejovi aspoň trochu prestriedať v tej stíhačke úniku. Ten záver vypadal tak, že Tadej si povedal yebem na to či ho dostihneme a nervoval odpočinutého Jonass, ktorý nakoniec bol nútený nastúpiť aby neprišiel o etapu. No nastúpil neskoro. Keď videl Tadej, že ho už nedostihnú tak bolo vidieť ako zvesil nohy pri tom špurte za Jonasom. Už bolo jedno či bude druhý alebo tretí.
Etapa bola pekná, Jonas aj vyhrať chcel aj striedať nechcel 😂 Lipowitz, ten keď videl, že Onley odpadol, sa asi pýta do vysielačky, či môže niečo skúsiť. Keby nezačal ťahať, tak Aresmana ani neuvida. 😁 Ja som sa len smial, Tadej ma 4 výhry UAE ako tím 5, Visma len 1 výhru a stále čítam vyjadrenia, pred a po pretekoch, ako sú silný a majú plán 😂 Tak, nejako mi to nevychádza 🤷♂️😃👀
Čítal som tu, že Visma je lepšia v horách a dnes klasikár Wellens odpáral sám celú Vismu okrem Jejca. Odpadávali ako hnilé hrušky. To čo dnes predviedol, bolo niečo fantastické, je škoda, že to neviedlo k etapovému víťazstvu, ale celkom rozumiem Pogačarovi, prečo sa na to vyprdol. Správne rozhodnutie-má 4 víťazstvá a 4 1/2 min.náskok. Teším sa z Lipa, to 3. miesto nakoniec môže byť celkom reálne, dnes bol silnejší ako Onley.
Dakujem za súhrny, povacsinou zrozumiteľné a pochopiteľné.
Z toho mála, co sledujem (uchytkom, u Talianov) by som chcel doplnit, ze okrem toho, ze Tadej je posledné 2 etapy na vyhlasovani zababuseny kvoli zime, no vyzera celkom skleslo, smutne, unavene.
Ja myslím ,že keby vo Visme povedali niečo iné ako “mame plán” tak by to bolo zle. Aj keď prehravas nesmieš sa vzdať .
Inak Toro ma dokedy zmluvu? Ten by sa hodil do Bory.
Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Sa mu machruje 300+w vo Z2 robiť nonstop. To sa jazdení na pohodu nedá prekročiť. Jedine že 18+% kopce.😁
Nejakých 450 FTP, čo mnohí v pelotóne sú tiež cca +-400, aspoň ti čo nejaké čísla zverejňujú... Čiže skôr bude za tým dlhodoba výdrž a schopnosť odbúravanie laktátu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z toho mála, co sledujem (uchytkom, u Talianov) by som chcel doplnit, ze okrem toho, ze Tadej je posledné 2 etapy na vyhlasovani zababuseny kvoli zime, no vyzera celkom skleslo, smutne, unavene.
https://www.instagram.com/reel/DMhyxHcsXl_/?igsh=ZmJmY2VmNnk5cHBx
Inak Toro ma dokedy zmluvu? Ten by sa hodil do Bory.
Neviem, či by mu Bora dala lepšie podmienky ako UAE.
https://www.facebook.com/share/19LN4Dkhyp/
https://www.biker.sk/159986/sef-timu-uae-mauro-gianetti-umlcal-lekarov-a-chcel-utajit-dopingovy-pripad-z-roku-1998/
Sa mu machruje 300+w vo Z2 robiť nonstop. To sa jazdení na pohodu nedá prekročiť. Jedine že 18+% kopce.😁
Nejakých 450 FTP, čo mnohí v pelotóne sú tiež cca +-400, aspoň ti čo nejaké čísla zverejňujú... Čiže skôr bude za tým dlhodoba výdrž a schopnosť odbúravanie laktátu