Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nemas ten isty speed senzor ako Scarinko? Respektive vyskusaj ho odparovat, ci ti to tiez nepomoze.
Zobraziť komentár 04.08.2025 - 16:03:15
00
Update....zapol som zobrazovanie sklonu a dnes na cesťáku to celkom uspokojivo ukazovalo, aj keď asi trocha s latenciou....
Keď sa mi bude niekedy chcieť, zoberiem aj Bolt-a a porovnám.
Speed senzor mám nejakú Čínu....ale neviem ako by mal súvisieť speed senzor so sklonom ?
Zobraziť komentár 04.08.2025 - 20:24:37
00
arrow_leftbubbic napísal:
Nemas ten isty speed senzor ako Scarinko? Respektive vyskusaj ho odparovat, ci ti to tiez nepomoze.

Nepoužívam speed sezor.
Zobraziť komentár 04.08.2025 - 21:01:45
00
trošku som sa stratil v tých strava segmentoch. mám edge 540, v garmin connecte mám prepnuté na strava segmenty.
keď chcem aby som videl nejaké svoje rekordy na strava segmentoch počas jazdy, tak stačí keď si naplánujem trasu cez stravu a pošlem do garminu alebo treba každý segment ohviezdičkovať manuálne? ďakujem
Zobraziť komentár 08.08.2025 - 09:40:04
00
Musíš mať aktívny premium účet na strave a každý segment ktorý chceš vidieť musíš označiť hviezdičkou inak ti ho nedá
Zobraziť komentár 08.08.2025 - 09:47:20
10
premium mám.. díky potvrdil si mi to.
Zobraziť komentár 08.08.2025 - 09:57:28
00
Ale výkony ti zaznamená na každom segmente, ktorým prejdeš. Ohviezdičkované aj uvidíš ako live segments, ale žiaľ len keď nebudeš navigovať alebo budeš navigovať po trase vytvorenej v Strave.
Zobraziť komentár 08.08.2025 - 10:09:01
01
.....alebo to nebudú "zjazdové" segmenty....😉
Zobraziť komentár 08.08.2025 - 13:51:51
01
Nemáte niekto radu?
Garmin Edge Explorer 2, po dojazde uložím jazdu (= aktivitu), ale sa nesynchronizuje automaticky do Garmin Connect v telefóne. Ešte pred tromi dňami to fungovalo OK, medzitým žiadny update ani v telefóne, ani na garmine, ani na apke v telefóne... Garmin hlási telefón ako pripojený, Coonect v telefóne hlási garmina ako pripojeného, na oboch sú zapnuté bluetoothy ... Myslím, že to zosynchronizuje aktivitu do telefónu až keď odpárujem zariadenia a potom ich znova spárujem, ale to samozrejme nie je to, čo chcem robiť každé popoludnie ...

????
Zobraziť komentár 08.08.2025 - 18:54:00
00
Asi tam bude nejaka osobita chyba, kedze mne to vcera na nahralo automaticky, ako vzdy.
Na Explore2 fore tiez nic take nevidim.

Ja by som skusil reinstalovat app v telefone, ak nepomoze, reset zariadenia.

(Mobil aj zariadenie si zrejme restartoval)
Zobraziť komentár 08.08.2025 - 19:50:42
00
Díky za pripomenutie. Tak dlho som sa s tým babral a na reinštaláciu som zabudol. Spravil som, uvidíme zajtra, po ďalej jazde.
Zobraziť komentár 08.08.2025 - 20:11:17
00
Ak mám už iný bicykel a v a Garmine si viem profil - názov bicykla zmeniť z pôvodného, viem si znulovať aj počet km pre tento nový bike? (napr. na starom biku som mal najazdené 2000 km, teraz mám iný bicykel, iný názov profilu a chcem začať od nula km)?
Zobraziť komentár 08.08.2025 - 20:13:36
00
Vytvor si novy bajk a nastav ho ako predvoleny. Bude ti pocitat kilometre od nuly.
Zobraziť komentár 08.08.2025 - 20:45:37
10
Jaroh Ak máš Android, posledná položka v nastaveniach Garmin Connect-u je "Kontrola synchron. zariadenia". V iOS-e to bývalo tiež, ale nejako sa (aspoň u mňa) stratilo. Či tam nájdeš niečo užitočné neviem, ale za pokus to stojí...

Prílohy:

Komentár súboru: "Kontrola synchron. zariadenia" v Garmin Connect
Garmin_Connect_sync.png
Garmin_Connect_sync.png 161.77 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 09.08.2025 - 20:48:16
00
arrow_leftJaroh napísal:
Nemáte niekto radu?
Garmin Edge Explorer 2, po dojazde uložím jazdu (= aktivitu), ale sa nesynchronizuje automaticky do Garmin Connect v telefóne. Ešte pred tromi dňami to fungovalo OK, medzitým žiadny update ani v telefóne, ani na garmine, ani na apke v telefóne... Garmin hlási telefón ako pripojený, Coonect v telefóne hlási garmina ako pripojeného, na oboch sú zapnuté bluetoothy ... Myslím, že to zosynchronizuje aktivitu do telefónu až keď odpárujem zariadenia a potom ich znova spárujem, ale to samozrejme nie je to, čo chcem robiť každé popoludnie ...

????

Skus sa odhlasit a prihlasit v appke, pripadne ci nemas problem s datami v telefone, alebo ci sa nezmenili povolenia pre appku - povol vsetko.
Zobraziť komentár 09.08.2025 - 21:00:57
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up