Kto viete niečo viac, pridajte prosím info.
Momentálne ešte nebolo ani zakopnuté.
Posledná aktualizácia z 19.4, info od Radovana Hladkého, koordinátora.
K výstavbe cyklotrasy medzi Trenčínom a Nemšovou pristúpi Trenčianska župa
pravdepodobne koncom mája, po ukončení procesu verejného obstarávania
posledný komentár: 14. 11. 2023 o 14:09
posledný komentár: 20. 4. 2020 o 14:03
Dík za pochopenie, ide o bezpečnosť.
Evidentne moc nevidíš do problematiky. Nikto z pretekárov po tom moste nepôjde. Napoja sa na cyklotrasu pár metrov za ním. Z toho dôvodu to bude uzavreté, keďže by tam mohlo prísť k nepríjemným kolíziam.
Jj, v pláne bola rekonštrukcia celého úseku, od Nemšovej po Srnie, vrátane nového mosta. Snáď sa to podarí konečne zrealizovať.
https://www.nemsova.sk/mesto/aktuality/23-7-2025-cyklolavka-medzi-nemsovou-a-hornym-srnim-bude-coskoro-minulostou/
https://www.hornesrnie.sk/zivot-v-obci/aktuality/uzavretie-cyklotrasy-z-dovodu-rekonstrukcie-1080sk.html
Mohli to vyriešiť (ak chceli donútiť spomaliť rýchlych účastníkov) napr. umelými vyvýšeninami, ktoré by mali taký nábeh, že prejazd do 25 km/h by bol ešte pohodlný bez spomalenia, takže by boli nútení spomaliť len tí nad 30 km/h, ostatní nie. Takto sú ,,potrestaní" spolu s tými ,,zlými" všetci.
Ja by som treskol zopar retarderov aj na jednosmernu ulicu, na ktoru sa vchadza od tenisovych kurtov. Je tam 20km/h, ale vzdy ked ide za mnou auto, tak dobre, ze mi naraznikom nesucha o zadne koleso, lebo vzdy je ktosi nedockavy a nebude sa tam predsa vliect 20. A to iste aj na spominanej hornej ulici, ani tych 30 nevedia udrzat a musia ist rychlejsie. A zaujimave, ze inak je vsade v obci normalne 50-ka. Tam asi funkciu spomalovacov tvoria zaparkované auta na uliciach.
Vidíš a tam na tej jednosmerke je situácia horšia + cyklisti jazdia aj opačne protismerom (zas mám pocit, že ja jediný chodievam správne druhou ulicou). Stopka tiež, ako sa hovorí, nikto nič. Ďalšia 20ka je za obecným úradom smer Brumov (z opačnej strany nie je). A tieto kritickejšie úseky nechali tak. Dá sa predpokladať, že retardéry dajú (časom) aj tam. Ale ako som písal, dá sa to urobiť vyvýšeninou s vhodným sklonom nábehu, aby boli donútení spomaliť len tí prekračujúci rýchlosť. V Dubnici pri novom kostole tiež platí 30ka a na ceste sú 2 také vyvýšenia pri sebe a nevadí mi to tam, prejdem v pohode tadiaľ 25
K tomu prekračovaniu rýchlosti, uponáhľaní vodiči sa za retardérom rozbehnú čo to dá a pred ďalším budú dupať na brzdy, ostatní pôjdu tiež o trochu rýchlejšie, aby dohnali časovú stratu kvôli retardérom, a nakoniec sa stav ešte zhorší. Cyklisti môžu hľadať inú súbežnú cestu, aby sa vyhli retardérom. Na spomalenie rýchlych vodičov sú dobré práve stacionárne radary. Na SK si samosprávy nesmú inštalovať radary, ktoré by posielali pokuty, ale v CZ im to zákon dovoľuje a ak na ceste s radarom prekročíte rýchlosť (niekde stačí ísť 53 km/h reálne), tak vás radar vyfotí a o pár dní príde domov pokuta (spodné prekročenie rýchlosti 2000-5000 korun). Toto ale núti vodičov zase venovať sa viac tachometru ako ceste, lebo 50 a 53 človek bez tacho nerozozná a s plynom držať konštantne presne 50 bez tacho sa asi tiež nedá.
Celkovo je v Hornom Srní hlavne cez víkendy tá cyklo-premávka veľmi hustá. Keď sa pred rokmi cyklotrasa Bevlava stavala a projektovala, nikto netušil, že počas Covidu príde taký cyklo-boom a stane sa jednou z najviac využívanou cyklotrasou na SK. Obec sa snaží pracovať na zlepšení, postupne sa opravuje/upravuje značenie, pracuje sa na projekte úpravy dopravy v obci. V hre je dokonca projekt presunutia cyklotrasy smerom ku korytu rieky Vlára, Celá obec by sa tým pádom obchádzala poza domy. Treba len trpezlivosť.
Najbližšie mesiace budú aj tak skúškou, aj pre cyklistov aj pre vodičov. Cyklotrasa medzi Srním a Nemšovou sa od Pondelka uzavrie a čaká ju rekonštrukcia spojená so stavbou nového cyklo-mosta.