Elite po mesiaci jazdenia...zjazd na lesnej ceste s voľnými kameňmi...Iba zrazu rana...najprv som myslel že odstrelilo kameň do rámu...ale keď som začul syčanie bolo to jasné...
I9 Enduro Duo v karbóne nemalo svoj deň.
Petelica to teda bola riadna.
Ale musím I9 pochváliť, boli fakt prontný a do týždňa bol nový ráfik grátis doma. Aj pásku som poprosil a dodali
Takže support, jak si za tie prachy predstavuješ.
Minulý týždeň som zdemoloval ráfik. Niekto z odovodového žľabu na miestnej poľnej ceste odstránil vrchnú mrežu. Šiel som dosť rýchlo, nečakal som to a všimol si to na poslednú chvíľu. Predné koleso som stihol podvihnúť, zadné ale seklo hranu plnou silou. Plášť seknutý pri pätke aj na behúni, na kolese osmička a ráfik K.O. Najprv som si ponadával, ale potom som si povedal, že to mohlo skončiť aj škaredým pádom. 230 € za nové koleso + plášť.
jonsak
Ako sa ti to prejavovalo? Moja kazeta pri zatazi na jednom prevode obcas preskoci na iny pastorok, tak rozmyslam ci nemam rovanky problem. Musim ju asi rozobrat.
Demolacia z ineho sudka, vcera som vyrazil z bystrej z chaty na bajku smer krpacovo a vajskovska dolina, oproti v(pre mna) lavotocivej zakrute zrazu vidim ako dodavke na mokrej ceste ulieta zadok, predne kolesa nekontruju a dodavka leti na bok, do svahu a naspat na cestu. Vytiahol som ich z auta a privolal pomoc, nastastie mali obaja rodicia pasy a skoro 3r dcera bola v sedacke. Boli z holanska a akurat koncili 3 mesacny trip, zial vodic neodhadol rychlost pri tom sklone a mokrej vozovke. Musel som tam s nimi ostat este pol hodinu, lebo anglictina miestnych zakladnych zloziek je ako u tretiaka na zakladke. Skoncilo to este celkom dobre.
stane sa, ale to za sebou musel tahat riadne dlho.. toto sa stalo na dialnici, viac menej ihned sme zastali a zbrusilo do 1.5cm. normalne som na tom este odjazdil branisko a doma zarovnal..
Mal som jeden z top padov v sobotu. Rameno mam kvalitne zodrate, okrem ineho. Ale co musim pochvalit je system Mips Sperical, ktory Bell Super DH ma. Helma z 2017 a po totalnej supe hlavou o zem som nemal ani otras mozgu. Helma praskla a pojde do kosa. Kto chce z toho diely tak nech si pride vziat.
To ze Mips pomaha uz mam overene viac krat. A to, ze 5 a viac rocna helma je k nicomu je tiez len mytus.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cinsky karbonovy papier.
Petelica to teda bola riadna.
Ale musím I9 pochváliť, boli fakt prontný a do týždňa bol nový ráfik grátis doma. Aj pásku som poprosil a dodali
Takže support, jak si za tie prachy predstavuješ.
Cauko Ondrej.
Mal si tam aj insert ci bez?
odpisal mi ze je to totalka. Ale tiez nechapem preco...
Skus casom zistit viac, popripade nejake foto od neho vydrankaj. Nemoze byt taky skupy na slovo.
Ako sa ti to prejavovalo? Moja kazeta pri zatazi na jednom prevode obcas preskoci na iny pastorok, tak rozmyslam ci nemam rovanky problem. Musim ju asi rozobrat.
To ze Mips pomaha uz mam overene viac krat. A to, ze 5 a viac rocna helma je k nicomu je tiez len mytus.