JP26 vdaka za odpovede, uz len to, ze si niekto z organizatorov precita spatnu vazbu a odpovie nam si vazim. Ono su to len malickosti, tak ako kazdy spominal, samotne preteky boli skvele a planujem sa zucastnit aj buduci rok, ak zdravie dovoli. Neberte to prosim ako frflanie, mozno len par navrhov, ktore by mohli byt do dalsieho rocnika vylepsene, od ludi, co sa zucastuju pravidelne a preto porovnavaju tombolu a balicky, nastavili ste si vysoku latku
Ahojte, este zareagujem na par dalsich veci co ma napadlo a co ste pisali , len fakt zacnem tym, ze obzvlast tento rok sme mali pocit ze okolo akcie sa vytvorila velmi sudrzna komunita, fakt v cieli same usmevy a nastastie sme ani nejake zasadnejsie problemy nemali pocas akcie, takze aj vase komenty berieme uplne v pohode, obvzlast ked to vsetci pisete normalnou formou ako vase postrehy a podnety. Chapem ze niektore veci bez poznania suvislosti ktore castokrat ani nemate sancu vidiet a poznat, mozu vyzerat zvlastne, preto som to chcel hned vysvetlit, aby sa zbytocne nesirili nejake "fabulacie" reality ako je to u nas vseobecne rozsirene
cize este k par temam:
- navrat k baliku - mali sme magnezka podobne ako minuly rok ale rozhadzali sme to po skusenostiach s 2024 nie do balikov ale viac na trat na obcerstvovacky, zdravotakom a aj niektorym klucovym organizatorom / regulovcikom, napr. pod Kamzikom (a tam ze isli na dracku .-)
mali sme aj nejake on top bidony, ale dali sme ich radsej tiez na trat nielen na Babu na obc, ale aj na dalsie dve obcerstvovacky, to v minulosti nebolo (nemali sme ich v takom velkom pocte ako v 2024, mali sme s partnermi ine dohody o podpore)
- tombola - vzdy to je o tom co aj partner za tym vidi, ake ma moznosti atd. rad by som urcite na obranu Najsportu, lebo je to ozaj dobry partner povedal a mozno niektori neviete, ze tento rok sme mali tomboly az 3, nielen jednu ako v minulosti. Bola tombolka aj pre deti, aj pre ucastnikov Family ride a potom nedelna. Takze urcite ani z tejto strany nebola niekde snaha setrit, trosku sa to len proporcne rozlozilo. Napad s Decathlon je zaujimavy a dava zmysel obzvlast ked Decathlon ma centralnu predajnu hned vedla LEtape Village, je to len o tom ze sa musime dohodnut , co nie je uplne jednoduche
Ak aj do buducna budu nejake otazky, v klude piste, moj mail a mobil je dost znamy, obzvlast ked mame vypredane akcie , takze nie je problem vysvetlit veci ak je treba. Vzdy si radsej najdem cas na vymenu nazorov ako si citat vymyslaniny po socialnych sietach , kde sa samozrejme vzdy radi niektori jedinci vyjadria a pridaju, pricom ani netusia nic o akcii
za to magnezium musim teda este raz podakovat, velmi dobre padlo, ked sm ani nemohol zosadnut z bicykla na bufete pod Javornikom:) navyse aj za neplanovany eskort riaditelskym vozom z Kamzika...
inak, mna osobne dost prekvapilo hodne vysoke tempo na zavadzacich 7km - som sa po starte zo zadneho koridoru trosku zakecal a nasledne to bola slusna fuska si dobehnut grupeto - a musim povedat, ze tam uz to zacinaloi byt trosku nebezpecne, ked sa zacali na trati objavovat auta okolo Lanfranconi... nastastie sme mali zelenu a nikto nas nesundal pri odboceni pri Riviere...
Ja som mal max. pulz už na 3 km slávnostného štartu, takže to sedí, tempo bolo vysoké. Ale bolo to aj preto že som štartoval asi 450ty a veľa ľudí poňalo štart vlažne, takže som musel dobiehať.
Mňa už len 5. rok mrzí to nešťastné prideľovanie ľudí do koridorov na štarte. Každý si môže povedať kde chce štartovať a keď prídeš neskoro ostane ti iba posledný koridor. Bol by som radšej, keby to bolo ako na etape v CR, kde ti podľa výsledkov pridelia číslo a podľa toho zaradia do koridoru. V roku 2022 som mal smolu a po štarte z posledného koridora som sa neprebojoval dopredu a skončil v hromadnom páde.
ak smiem takú otázku: jazdím po tej trase/častiach..vidím tam veľa krát Sagana, pomenej Valacha a sem tam Svoradu... Prečo iba tieto tri mená? Prečo nie aj taký Velits(ovci) napríklad? ja by som tam na mieste organizátorov náhodne rozpísal mená. Takto je to v tých stúpaniach po chvíli nuda...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cize este k par temam:
- navrat k baliku - mali sme magnezka podobne ako minuly rok ale rozhadzali sme to po skusenostiach s 2024 nie do balikov ale viac na trat na obcerstvovacky, zdravotakom a aj niektorym klucovym organizatorom / regulovcikom, napr. pod Kamzikom (a tam ze isli na dracku .-)
mali sme aj nejake on top bidony, ale dali sme ich radsej tiez na trat nielen na Babu na obc, ale aj na dalsie dve obcerstvovacky, to v minulosti nebolo (nemali sme ich v takom velkom pocte ako v 2024, mali sme s partnermi ine dohody o podpore)
- tombola - vzdy to je o tom co aj partner za tym vidi, ake ma moznosti atd. rad by som urcite na obranu Najsportu, lebo je to ozaj dobry partner povedal a mozno niektori neviete, ze tento rok sme mali tomboly az 3, nielen jednu ako v minulosti. Bola tombolka aj pre deti, aj pre ucastnikov Family ride a potom nedelna. Takze urcite ani z tejto strany nebola niekde snaha setrit, trosku sa to len proporcne rozlozilo. Napad s Decathlon je zaujimavy a dava zmysel obzvlast ked Decathlon ma centralnu predajnu hned vedla LEtape Village, je to len o tom ze sa musime dohodnut
Ak aj do buducna budu nejake otazky, v klude piste, moj mail a mobil je dost znamy, obzvlast ked mame vypredane akcie
drzte sa
Jozo
inak, mna osobne dost prekvapilo hodne vysoke tempo na zavadzacich 7km - som sa po starte zo zadneho koridoru trosku zakecal a nasledne to bola slusna fuska si dobehnut grupeto - a musim povedat, ze tam uz to zacinaloi byt trosku nebezpecne, ked sa zacali na trati objavovat auta okolo Lanfranconi... nastastie sme mali zelenu a nikto nas nesundal pri odboceni pri Riviere...