Osobne mám obavu, že toto nemusí súvisieť s koronavírusom konkrétne - ale je to smutný príklad ako to dopadne, keď má zdravotnú starostlivosť pod palcom človek na úrovni extra dobre trafeného telekazateľa. Akurát tento na rozdiel od napr. Copelanda nepredvádza "liečbu" kliatbou na COVID-19, v rámci MAHA kultu sa jednoducho rozhodol pre čistý freestyle
Tak aj v USA si zvolili totálne vypatlaných magorov ! Nemám slov … najprv ten baptisticky cirkevný čierny kazateľ , čo sa hra na chirurga a teraz tento na steroidoch odkojeny dedo …
Ramon1 "Florida Surgeon General" nie je "hlavný chirurg",
ale funkcia/šéf úradu na Floride, ktorý zodpovedá za public health,
niečo ako u nás Úrad verejného zdravotnictva,
že je on aj Robo Kennedy kkt, súhlasím a podpisujem v celom rozsahu
Pardon , sucho som to preložil … hra sa na “ Mikasa “ . Mne to už hlava neberie … mame a vieme aplikovať génovú terapiu , biologické liečby na autoimunitne ochorenia , vakcinaciou sme už desaťročia chránený proti smrteľným ochoreniam , chceme kolonizovať Mars a lietame do vesmíru , dokázali sme zostaviť fuzny reaktor … a tu tlupa čurákov , tmárov , spiatočnikov , falošných prorokov nám budú pod “ záštitou “ akéhosi Boha na ktorého sa odvolávajú a berú do svojich dezolátskych smraďľavych papulí , určovať ako sa ma uberať ľudstvo ? To fakt sa vraciame do stredoveku a budeme besnotu , tetanus , kiahne , záškrt liečiť šamanskými rituálmi ? Už strácam pomaly ale isto všetky ilúzie a lámem nad ľudstvom palicu …
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.postoj.sk/178001/neuroimunologicka-kontsekova-ockovat-deti-proti-covidu-malo-zmysel-kritici-vakcin-si-vyberaju-argumenty-ktore-sa-im-hodia
⏬️⏬️⏬️: https://www.instagram.com/reel/DOJm3PPEf9L/?igsh=MXZjYjU3M3AyYmU0Mw==
https://www.instagram.com/reel/DOL_lnUkegy/?igsh=Z2Q2ZDJnc2xseHNk
ale funkcia/šéf úradu na Floride, ktorý zodpovedá za public health,
niečo ako u nás Úrad verejného zdravotnictva,
že je on aj Robo Kennedy kkt, súhlasím a podpisujem v celom rozsahu