Hádam nezakladám duplicitnú tému. Budem mať nové kolesá a je v pláne prerábka na bezduše (aj teraz alebo až v lete). Na MTB to mám za tie roky zmáknute čo sa týka techniky, tmelov, plášťov. Ak máte nejaké skúsenosti a rady v čom si dať pozor alebo čo urobiť inak ako u MTB budem rád (páska, tmel, plášte). Možno aj pre ostatných
Skús dať koleso dole, poriadne pohrkaj nech sa tmel rozptýli , prípadne ho nechaj ležať vodorovne z jednej a druhej strany hodinku - dve, nech sa tmel dostane poriadne k patkám ráfika. Pri novom obutí sa to stáva, že koleso prvý deň pustí.
Prípadne aj dolej tmel ako už písali predo mňou.
Hoc som sa pobavil, nechcem verit ze by si niekto dal za klobuk pytat peniaze za to ze vymeni bezdusak za bezdusak a neda tam tmel Hoc je pravda ze narozdiel od zadneho z prednho striekal tmel aj ked som trosku isiel cez ventil uvolnit vzduch pred fukanim, Neviem, ked pojdem po predne koleso tak sa asi opytam ci mi nevedia povedat kolko tam toho dali, lebo ze mi sfukuje po 1 dni na kompletku
ja som nahodil cinturato velo na campa shamal kolesa, plast pekne zapadol ale nechal som ho nafukany stat bez tmelu, ze ci drzi....nedrzal, sfuklo ho popri patke plasta a rafiku, nalial som tmel, nafukal na 5 a potom sfukol na cca 3, chvilu si pobublinkoval, poriadne som ich pozatacal, a tlak drzia ako hluchy dvere
stans tmel zatial drzi, po mesiaci kontrola-ostalo asi 60% , jazdene aj v horucavach...
lejem 60-70ml
ale stans paska je moc tenka, vtlacalo ju do dier. tak som strhol a dal dtswis, je o cosi hrubsia (schwalbe je este hrubsia)
no a 2 vrstvy pomahaju pri nastreleni.
Tak som im bol rano odniest koleso, povedali nech skusim pojazdit, ze to moze tiez pomoct, dali mi predne koleso s tym ze to tam mali chvilu ako "projekt" a ze drzi pevne, tak mi fukli zadne, nechal som ich pocas prace v garazi v kufri a ked som asi po 6 hodinach prisiel k autu tak samozrejme zadne cca o 2 bari sfuknute tak som dosiel domov, dolial asi 30ml tmelu, nafukal na 5 barov, bublinkovalo pri na jednom useku bocnice, tak som to nechal lezat na jednej strane asi 1,5h, potom otocil na druhu na podobny cas, potom isiel na cca 11km jazdu nedaleko bytu, keby nahodou nieco, nech nemam daleko, a sice pocitovo trosku sfuklo z tych 5barov a je maksie ako predne, co by nemalo, ale dosiel som. Idem dofuknut a uvidim jak sa to bude dalej spravat
E: podla pumpy to boli len 2 bary co ostalo, no ked som po jazde pretieral plast, tak nikde nic nesycalo ani bublinky som nevidel, takze ak nieco niekde unika, tak to potom musi byt iny problem ako plast, ci?
Ved vyskusaj ponorit pod vodu, ci neunika aj niekade inakade
Ponoril som to teda dnes pod vodu hned potom, co som to fukol na 5 barov a bublinky bolo vidiet od niplov. Nevravim ze vela, ani ze by sa bublinkam nejak velmi chcelo ist na hladinu, ale minimalne sa vytvorili v momente ked sa niple ponorili. Inak z okoloa ventilu nic, ani zo spoka patky a rafiku, ani z bocnic.
Myslis/te ze je to dovod im odniest to koleso naspat s tym ze to treba prepaskovat?
Chcel by som mat tie kolesa v co najlepsiom stave pred tou jazdou na Domasi, nech sa nemusim stresovat este s tym ze by som to na poslednu chvilu menil na duse.
Zdravím Vás. Mal som 2 defekty za tri dni. Najprv na prednom, potom na zadnom kolese. Mám bezdušáky Continental Grand Prix 5000 28. velmi málo jazdené. pravdepodobne rozrezané od skla niekde na ceste v meste. Niečo zalepil tmel tak, že som stihol prísť naspäť domov. Daju sa neja bezdušáky opraviť z vnútra? Nejakým flakom alebo čím. Nemám skúsenosť. Ďakujem
Prvykrat po 3 tis. km som chytil defekt na sirsom cestnom plasti, ale uz na miestr som mal podozrenie, ze plastom to nebude. Tak to aj je, diera v paske. DT v potrebnej sirke nikde nemaju, objednal som Schwalbe, otazka je ci nexhat jednu vrstvu, alebo ma vyznam dat dve. Tlak 3.5 bar.
Prvý defekt dnes na bezdušáku, plášť Tufo, tmel Tufo. Diera na bočnici, tmel sa sa snažil zalepiť, ale moc mu to nešlo, tak som mu pomohol Dart šipkou. Som spokojný, žiadne striekanie tmelu sa nekonalo, 10 minut čistej roboty, 15 km domov som došiel v pohode. Doma som dofúkol na 5 bar, uvidím do rána či bude držať.
Prvykrat po 3 tis. km som chytil defekt na sirsom cestnom plasti, ale uz na miestr som mal podozrenie, ze plastom to nebude. Tak to aj je, diera v paske. DT v potrebnej sirke nikde nemaju, objednal som Schwalbe, otazka je ci nexhat jednu vrstvu, alebo ma vyznam dat dve. Tlak 3.5 bar.
Pri tomto tlaku urcite treba dat dve vrstvy pasky.
Ahojte, má niekto skúsenosť ako vyriešiť únik cez bočnicu ?
Kúpila nahodil som 2 bezdušové plášte S-Works Mondo 2BR.
V oboch sú rovnaké ventily Schwalbe, rovnaký tmel Cafelatex, rovnaký tlak.
Zadný bez problémov drží ale predný kontinuálne sfukuje - za dva dni zo 4,5 baru na takmer nulu.
Pod vodou som nakoniec zistil mikrobublinky cez bočnicu, na oboch stanách.
Riešil to niekto ? Čo s tým (okrem reklamácie s pochybným výsledkom) ?
Vďaka za pomoc.
Presne tak, zvykne to pomôcť, ako písal GaliPet. Od večera do rána stačí, predtým doplniť tmel a potočiť vodorovne. Zopakovať na druhej strane. Potom už iba reklamácia, je dosť možné, že výrobná chyba. Preto sa odporúča nechať nové bezdušáky aspoň deň bez tmelu. Ale tento je taký, všelijaký.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prípadne aj dolej tmel ako už písali predo mňou.
ja som nahodil cinturato velo na campa shamal kolesa, plast pekne zapadol ale nechal som ho nafukany stat bez tmelu, ze ci drzi....nedrzal, sfuklo ho popri patke plasta a rafiku, nalial som tmel, nafukal na 5 a potom sfukol na cca 3, chvilu si pobublinkoval, poriadne som ich pozatacal, a tlak drzia ako hluchy dvere
lejem 60-70ml
ale stans paska je moc tenka, vtlacalo ju do dier. tak som strhol a dal dtswis, je o cosi hrubsia (schwalbe je este hrubsia)
no a 2 vrstvy pomahaju pri nastreleni.
E: podla pumpy to boli len 2 bary co ostalo, no ked som po jazde pretieral plast, tak nikde nic nesycalo ani bublinky som nevidel, takze ak nieco niekde unika, tak to potom musi byt iny problem ako plast, ci?
Ponoril som to teda dnes pod vodu hned potom, co som to fukol na 5 barov a bublinky bolo vidiet od niplov. Nevravim ze vela, ani ze by sa bublinkam nejak velmi chcelo ist na hladinu, ale minimalne sa vytvorili v momente ked sa niple ponorili. Inak z okoloa ventilu nic, ani zo spoka patky a rafiku, ani z bocnic.
Myslis/te ze je to dovod im odniest to koleso naspat s tym ze to treba prepaskovat?
Chcel by som mat tie kolesa v co najlepsiom stave pred tou jazdou na Domasi, nech sa nemusim stresovat este s tym ze by som to na poslednu chvilu menil na duse.
https://www.mtbiker.sk/shop/servis/oprava-dusi-a-plastov/restrap-tyre-boot-kit-opravny-set-cierna-p326659.html
Restrap Tyre Boot Kit opravný set, čierna
12,99 €
Pri tomto tlaku urcite treba dat dve vrstvy pasky.
Kúpila nahodil som 2 bezdušové plášte S-Works Mondo 2BR.
V oboch sú rovnaké ventily Schwalbe, rovnaký tmel Cafelatex, rovnaký tlak.
Zadný bez problémov drží ale predný kontinuálne sfukuje - za dva dni zo 4,5 baru na takmer nulu.
Pod vodou som nakoniec zistil mikrobublinky cez bočnicu, na oboch stanách.
Riešil to niekto ? Čo s tým (okrem reklamácie s pochybným výsledkom) ?
Vďaka za pomoc.