nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Zároveň by to bola aj pripomienka úspešnej realizácie genocídy a smrti desiatok tisíc civilistov, najmä žien a detí. Založ si už prosím to svoje vlákno s názvom "podporujem Izrael / genocídu", názov nechám na Teba, ale prosím už to tu nespamuj svojim postojom k uvedenému konfliktu, aj keď sa to snažíš zaobaliť do témy protestov na Vuelte. To, že tu nikto nereaguje, neznamená, že s Tebou všetci súhlasia a že si tu môžeš púšťať svoje politické názory k tak vážnej situácii, aká v danom regióne je. Ďakujem.
Fiiha. Preco by si nemohol pustat svoj politicky nazor? Ty si arbitrom? A ked uz se pri tom: ty vari mozes? (Skratka "Izrael = genocida" jednoznacne politicky nazor je.)
Fiiha. Preco by si nemohol pustat svoj politicky nazor? Ty si arbitrom? A ked uz se pri tom: ty vari mozes? (Skratka "Izrael = genocida" jednoznacne politicky nazor je.)
Urcite moze vyslovit svoj politicky nazor alebo akykolvek iny, ale nemyslim, ze v tejto teme. Samozrejme aj vo svojom komentari som vyslovil ten svoj, aby som dal protivahu Joliho nazoru. Ostatne pasivne agresivne reakcie ignorujem. Advokaciu sa snazim vyuzivat napr tym sposobom, ze clenom tohto fora helfnem, ked ich zrazi auto na biku, inak ju v tomto fore ani nikde nevyuzivam. Ale ako vzdy sa mi potvrdzuje, ze diskutovat kdekolvek na nete, je chyba...
https://www.instagram.com/p/DObtcJ5iPJX/
Som zvedavý, či “pán vysím za kolesom súpera” sa v poslednej horskej etape aspoň trochu realizuje.