Kategórie
Bike-techmoj sa uz sklada, zatial iba torzo...
-12% Giant Propel Advanced Pro 1 bicykel, phoenix fire/helios orange
4 999 €
-12%
MOC 5 699 €
Výpredaj -20% Cannondale Synapse Carbon 2 RL bicykel, beetle green
3 499 €
-20%
MOC 5 199 €
Novinka -12% Superior XR 6.5 GF bicykel, matte black stealth
1 749 €
-12%
MOC 2 099 €
Výpredaj -14% Giant TCR Advanced SL 0 Disc bicykel, raw carbon
8 299 €
-14%
MOC 11 399 €
Výpredaj -13% Wilier 0 SL Disc 105 Di2 bicykel, čierna/červená
4 499 €
-13%
MOC 5 899 €
-19% Giant TCR Advanced 2 Disc Pro Compact bicykel, hematite
od 2 199 €
-19%
MOC 2 699 €
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
-19% Bianchi Oltre RC Frame Kit rámová sada, tmavá sivá/celeste
4 449 €
-19%
MOC 5 599 €
Vobec by som sa nedivil, keby ta nejaky hobik-laik pri jeho predbiehani, oznacil za ebajkera
Oznacenie (napis) vyrobcu a modelu si pyta modernizaciu..
Oznacenie (napis) vyrobcu a modelu si pyta modernizaciu..
Tiež som mal dojem z toho liftingovaného Fka, keď som ho minulý rok videl na živo, že či majú v pláne dať do toho masívneho stredu medzi kľukami aj motor. Vypadá to ako jedna veľká robustná kocka z ktorej vychádzajú rámové trubky. Vizuálne sa mi to moc nepáči ak to porovnám s predošlým Fkom.
P Zero SL 28, po €40 na bikeinn
Prvý raz lacnejšie než Continental
Po nahrade som pokukoval uz dlhsi cas a mal som vybranych par kuskov na bazari. Zvazoval som aj Radon kvoli cene/vybave, ale objavila sa myslim ze vyborna ponuka na talianskom Pro-M Store na tohtorocny model Cannondale Supersix Evo 3 (velkost 51), ktory som nakoniec aj objednal.
Zatial davam do galerie iba "pracovnu" verziu, pedale a kosiky su objednane, posed sa bude ladit a casom urcite orezem ten obrovsky komin. Tvar sedla Prologo Nago sa mi nepaci uz na pohlad, ale tak uvidime. Kluky poslem do Inpeaku na instalaciu wattmetra, takze sa na neho budem este nejaku chvilu akurat tak pozerat
Btw. ak by niekto zhanal krabicu od biku, tak ponukam. Okolie Trnavy.
P Zero SL 28, po €40 na bikeinn
Prvý raz lacnejšie než Continental
Aké sú tie 28 na tých rafkoch? Nie sú “ziarovkove”?
nie su tie Lightweight-y uz moc lahke? Ma to zotrvacnost na rovinkach..? Ci skorej take kolesa na vrcharske premie..?
Inak ne tej foto na prvy pohlad pozeram ze tam chyba kus ramu..
Inak ne tej foto na prvy pohlad pozeram ze tam chyba kus ramu..
Majú 1190g, kupoval som ich lebo to bol môj sen, mám skoro 80 kíl takže zo mňa vrchár nikdy nebude, ale po pár tisíc km už môžem porovnávať s 64mm vysokými (nie zrovna najlahsimi) Rovalmi.
Keď pozriem na strava zjazdové segmenty tak odkedy mám LW tak vo veľa segmentoch som spravil PR takže asi tak, pri tých vyšších kolesách som dosť zápasil s vetrom a teraz má nejaky bočný vietor netrápi takže aj v zjazdoch som rýchlejší lebo sa toľko nebojím a nemusím pribrzdovat. Jasné že niekto sa bude ohanat číslami a aerotunelov, že to nie je možné, ale som rýchlejší ako s kolesami predtým.
Hlavný prínos tých kolies je ale ich tuhosť vďaka tej konstrukcii, ešte aj tie rafky sú asymetricky vyosene do strany takže si myslím že to je premakane do detailov.
Jazdil som toho už celkom dosť, ale toto je jednoznačne Topka, to treba skúsiť a iné už nebudeš chcieť.
Jazdil som toho už celkom dosť, ale toto je jednoznačne Topka, to treba skúsiť a iné už nebudeš chcieť.
Presne preto som sa pytal... lebo LW som skusil len tak na 300m a ich super tuhost vdaka nalepenym karbonovym s*****am aj na rafik aj na stred bola citelna okamzite. Ale ze si spravil rychlejsie zjazdy tak to som nepredpokladal (preto som sa pytal) A aj profil rafika ma "V"- ckovy, co oproti U profilu malo stracat na aerodynamickej cistote...
Nuz zjavne asi vedia co robiam v LW..
https://www.allebike.com/en/produkt/cyklar/landsvag/industrie/industrie--ultegra-di2--01?v=1757658643490
Cenovo rovnako ako tvoj novy.