Campagnolo Super Record EPS z Bike24. Tak dlho som to mal v zalozkach (vyse roka), az som podlahol pokuseniu a nakoniec to kupil. Teraz uz len vyriesit dost narocnu dilemu, ci to montovat na existujuci cestak a sucasny set Sram Force AXS D2 predat + menit orech alebo aj cele kolesa; alebo predat rovno cely cestak a skladat novy. Nastastie to neponahla, davam si cas do jari, cez zimu aj tak jazdim na inom.
Hahaha, ja som podlahol už minulý rok. Tak vitaj v klube?
ja si pekne vyckavam na skusenosti vacsiny lebo stale neviem ako by som to balil a nosil na vyjazd. napadol ma jedly papier aby sa to nelepilo ale stale neviem do akeho obalu by som to dal aby to mohlo ist do prepoteneho dresu.
Ja som si kedysi robil takú redšiu pastu zo sušených plodov a orieškov a plnil som to do bezeckej soft fľašky. Malo to konzistenciu aby sa to dalo aj jemne hrýzť ale zároveň aby to prešlo vrchnakom tej fľaše.
Posledný rok som tiež na datliach na biku. Sušené, vykôstkované, niekedy spolu s orieškami a hrozienkami v zatváracom sáčiku.
Datlovú pastu som nedával, nechutilo mi to . Tiež to chystanie, balenie...
tak toto je fakt nechutné, citát priamo zo stránky, ktorá nerozlišuje vtáka ďatla od plodu datle:
"Sme dobrí parťáci v kuchyni, pomleli nás na pastu pre ľahšie použitie. Nájdeš v nás iba ďatle! Tak čo z nás vyrobíš?"
Ako sa správne píše názov ovocia: datle alebo ďatle?
Odpoveď:
Názov plodu datľovníka má v základnom tvare podobu datľa; je to podstatné meno ženského rodu, skloňuje sa podľa vzoru ulica a v nominatíve a akuzatíve množného čísla má tvar datle, napr. sušené datle, sladké datle.
Podoba ďatle je tvar nominatívu a akuzatívu množného čísla podstatného mena mužského rodu ďateľ, ktoré pomenúva vtáka s mocným zobákom a červenou čiapočkou.
Už dlhšie mi chodí na Instagrame reklama na Snacket, také silikónové puzdra s deklom na magnet a ešte je jeden dekel na magnet aby si si to priondial o vrecko dresu a v tom nosíš kadejaké cukríky, orechy, ja v tom úplne vidím oškvarky Ja si vystačím aj so sáčkom, ale ak niekto nezastavuje, tak ocení dizajn.
Nie nie je, toto je klasická taška na balené veci, alebo termosku atď ale hento je rýchlo prístupný obal na jedlo bez obalu, teda umývateľné a hygienické.
Tiež som sa nes.al a zobral rovno 3kg aj keď netuším ako to chutí
Odbaluj a daj rýchlo recenziu či to nie je nejaký humáč
Netreba sa bat. Je to vyborne. Tiez som kupil na skusku a uz po prvom ochutnani viem, ze nie posledny-krat. Idealne na zimne obdobie. Ostane to tuhe (ako pri izbovej teplote). Je to ako klasicka tycinka. A co sa tyka balenia, budem to asi davat do kuska potravinovej folie, alebo klasickeho sacka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hahaha, ja som podlahol už minulý rok. Tak vitaj v klube?
Datlovú pastu som nedával, nechutilo mi to . Tiež to chystanie, balenie...
"Sme dobrí parťáci v kuchyni, pomleli nás na pastu pre ľahšie použitie. Nájdeš v nás iba ďatle! Tak čo z nás vyrobíš?"
Ako sa správne píše názov ovocia: datle alebo ďatle?
Odpoveď:
Názov plodu datľovníka má v základnom tvare podobu datľa; je to podstatné meno ženského rodu, skloňuje sa podľa vzoru ulica a v nominatíve a akuzatíve množného čísla má tvar datle, napr. sušené datle, sladké datle.
Podoba ďatle je tvar nominatívu a akuzatívu množného čísla podstatného mena mužského rodu ďateľ, ktoré pomenúva vtáka s mocným zobákom a červenou čiapočkou.
Tiež som sa nes.al a zobral rovno 3kg aj keď netuším ako to chutí
Klasicka datlova chut. Sladke to je, ale nie az tak moc ako datle, co sa bezne predavaju.
Policajti takto fotia nález zásielky heroínu, cyklisti zase ďatľovú pastu
By som si tam dal nejake vrecko, ved to musi byt za chvilu ako hnoj.
Netreba sa bat. Je to vyborne. Tiez som kupil na skusku a uz po prvom ochutnani viem, ze nie posledny-krat. Idealne na zimne obdobie. Ostane to tuhe (ako pri izbovej teplote). Je to ako klasicka tycinka. A co sa tyka balenia, budem to asi davat do kuska potravinovej folie, alebo klasickeho sacka.
Také kapsičky sa dajú kúpiť aj v zoo produkte...psíkom tam nosia maškrtky
Len mi ruky zmrzli
To Lko je trochu volne, pasovalo by mi asi Mko., ale to bolo o 60€ drahsie