Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Presne vcera sa mi stalo to iste. Skratku na hradzu v TN mi hodilo cez Komarno :D Pritom tie body boli od seba asi 100m. Treba si strazit aj predoslu trasu, lebo niekedy su tam nezmysly.
Zobraziť komentár 19.09.2025 - 12:50:07
01
toto sa mi stalo tiež 2x, nechápal som... ale jednu dobu (cca 4 mesiace dozadu) hodne blblo to planovanie trás, našťastie to už opravili
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 21:57:07
00
Strava podala zalobu na Garmin.

Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 03.10.2025 - 07:40:24
00
To uz nemozes jednou vetou napisat ze preco ?
Zobraziť komentár 03.10.2025 - 07:43:14
05
Strava sues Garmin over Segments and heatmaps, and demands it stops selling devices
Lawsuit cites “lost revenue and business opportunities”
https://www.bikeradar.com/news/strava-sues-garmin-over-segments-and-heatmaps
zase rypu jak pred nedavnom... vtedy tiez ludia hufne rusili predplatne, nebude to inak teraz
Zobraziť komentár 03.10.2025 - 07:47:16
01
https://www.reddit.com/r/Strava/comments/1nw8u98/setting_the_record_straight_about_garmin/
Zobraziť komentár 03.10.2025 - 08:16:45
10
Celkom slusna diskusia na Reddit o tom a dokonca aj oficialne vyjadrenie vedenia Strava sa tam objavilo. V skratke, Garmin pozaduje od vsetkych partnerov, ktory procesuju aktivity nahrane na ich zariadeniach, aby bolo zobrazene logo Garmin pri takychto aktivitach. A Strava sa vyjadrila, ze to je marketing, ktory nehodlaju akceptovat.

Podla mna je to cele fraska. Ved uz teraz Strava ukazuje, na akom zariadeni bola aktivita nahrana.
Zobraziť komentár 03.10.2025 - 08:35:00
02
Hlavne, že strava orezala API pre ostatných partnerov a nahraté dáta užívateľov považuje za svoje.
Zobraziť komentár 03.10.2025 - 08:42:41
03
Ja som to len prebehol ale prislo mi ze Strava ma patentovane vseobecne heatmapy a segmenty. A Garmin to pouziva.
Zobraziť komentár 03.10.2025 - 08:53:58
00
arrow_leftRJ69 napísal:
Pozeral som záznamy kamošov, ktorí išli okolo letiska a oni majú záznam OK. Ale oni začínali jazdu ďaleko od letiska. Preto som sa pýtal, či aj niekto odtiaľto nemal podobný problém. Mne toto Garmin spravil prvýkrát.

pocas mojej septembrovej dovolenky som bol na 6 roznych letiskach, dost som sa po nich vzdy nachodil, a mal som vzdy aj zapnuty zaznam na mojich garmin instinct watch, no nemam z toho ani meter, na kazdom letisku to bolo blokovane, a aj v blizkom okoli :/ Zaznamy existuju, no su v nich len casove udaje, inak 0 km, 0 vm :/
skoda, chcel som si vsade pozbierat aspon stvorceky.
Zobraziť komentár 03.10.2025 - 09:15:47
01
iron.hide, to myslis vnutri v budove letiska? Asi si nemal GPS signal kvoli tomu, ze si bol v interieri, nie? Lebo ja jazdim okolo letiska takmer denne a nikdy som nemal problem, dokonca medzi dvoma pristavacimi drahami.
Zobraziť komentár 03.10.2025 - 10:27:57
00
Ten spor je hlavne o heatmape a segmentoch. Jedina nevyhoda Garmin segmentov je, ze su defaultne vypnute a ako private. Preto tam je vacsinou taky biedny rebricek.

Blokovane? Neviem, ved lietadla pouzivaju gps uz pred odletom na kalibraciu polohy. Jedine, ze by mali iny kanal ako civilne zariadenia o com pochybujem (pokial to nie je vojenske). Nikdy som nemal problem s nacitanim polohy na letisku.
Zobraziť komentár 03.10.2025 - 10:34:29
00
arrow_leftJakobSWE napísal:
iron.hide, to myslis vnutri v budove letiska? Asi si nemal GPS signal kvoli tomu, ze si bol v interieri, nie? Lebo ja jazdim okolo letiska takmer denne a nikdy som nemal problem, dokonca medzi dvoma pristavacimi drahami.

mas asi scasti pravdu, ale nemam zaznamy ani z vonku letisk, napriklad na parkoviskach, ked som si hned po vystupeni z auta ci busu zapol nahravanie.
Potom som to uz bral ako fakt, ze z letisk nemam nic. Ale aj tak som to stale skusal :)
Ak mate inu skusenost, tak ok, ale proste toto bola moja, nic s tym nespravim...
(hodinky boli garmin instinct 3)
Zobraziť komentár 03.10.2025 - 12:28:43
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up