Mozno ma zaujemcov, ktorym staci mensia zlava a skusa tych. A mozno sa mu ten bike pre teba este nepodarilo ukradnut Mne keby niekto 2x zrusil stretnutie, uz z principu by to tretikrat ani skusat nemusel.
Tym padom vieme garantovat, ze ten produkt u nas zakupili (technicky nevieme garantovat, ze zakupili ten konkretny kus, ale pri bicykloch ak sedi vyrobne cislo so zarucnym listom, tak to bude OK). Ak niekto teda tvrdi, ze to zakupil u nas na shope, vie to takto jednoducho dokazat. Pokial sa nebavime o bicykli za 10000+, tak ani najvyssia vernostna zlava nebude stacit na to, aby mohol predat so zlavou 500 eur a adekvatne zarobit, takze to javi znamky podvodneho spravania.
Zakaznika s takym menom nemame. Mozno myslel, ze to kupil na nasom bazari, ale o tom vedomost samozrejme nemame.
Mne ide skor o to ze pre mna je zlava 500 eur dost velka a asi pre kazdeho.
Nerozumiem preco ludia maju potrebu ked nieco slubia dotahovat sa. 3x presunul stretnutie na odpredaj biku..
Tym padom vieme garantovat, ze ten produkt u nas zakupili (technicky nevieme garantovat, ze zakupili ten konkretny kus, ale pri bicykloch ak sedi vyrobne cislo so zarucnym listom, tak to bude OK). Ak niekto teda tvrdi, ze to zakupil u nas na shope, vie to takto jednoducho dokazat. Pokial sa nebavime o bicykli za 10000+, tak ani najvyssia vernostna zlava nebude stacit na to, aby mohol predat so zlavou 500 eur a adekvatne zarobit, takze to javi znamky podvodneho spravania.
Zakaznika s takym menom nemame. Mozno myslel, ze to kupil na nasom bazari, ale o tom vedomost samozrejme nemame.
Máte nejaký tip ako čo najdlhšie naťahovať scammera? Momentálne si pýta číslo účtu, s tym ze posielam do Estónska.
Moja trochu naivná logika za tým je, že čím viac energie minie na mňa tým menej na niekoho iného.
Máte nejaký tip ako čo najdlhšie naťahovať scammera? Momentálne si pýta číslo účtu, s tym ze posielam do Estónska.
Moja trochu naivná logika za tým je, že čím viac energie minie na mňa tým menej na niekoho iného.
Mne sa tiež ozval na inzerát Estonec, že mi vopred pošle peniaze a zariadi kuriéra do Estónska. Aké je riziko, keď chce poslať peniaze vopred? Nevyznám sa v týchto podvodných praktikách.
Najpravdepodobnejšie ako odpoveď príde odkaz na podvodnú stránku s obsahom: "tuto je vaša platba, a aby ste ju prijali, musíte zadať údaje z vašej platobnej karty" https://sk.wikipedia.org/wiki/Phishing
chcel by som vas upozornit na smelinara isheep ktory sa v miestnom bazare venuje predaju kolies "Elitewheels Carbon Wheels ENT 2.0 Disc" raz maju tie kolesa 100km, raz maju 2000km, raz su nove, vzdy maju tu istu fotku momentalne inzerat myslel som ze nevie predat stare kolesa za premrstenu cenu. nakoniec je to ale inak, lebo podla jeho slov:
ty musis mat strasne ubohy zivot retardik ? mas depky ze si v zivote nic nedosiahol ? ***** zivot ? hmm ? jednoizbak, ci este stale u rodickov ? ??? alebo mas len ksich jak vygrcana vifonka a potrebujes si tu vybijat zlost ? Kludne si tam napis tam aj 20 komentarov , predam dalsich 10 parov, tak ako kazdy rok ? a vies co poviem ti tajomstvo … nestoja 350 … mam ich za 200 ? to by ale taky chudacik dezolatik ako ty nikdy nedokazal ? tak spamuj nadalej a uzivaj si svoj ubohy zivot ?
cize snad zacne respektovat pravidla bazaru, a pojde naplnit svoj sen napriklad na bazos., to ze ma problemy v manzelstve, alebo so stolicou necham bokom.
ako vravi Nora Mojsejova, "nedajte sa o**bat !"
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Mily mfekete uz si sa tu vyplakal ? Pomohlo ti to ? fajn. Ukazes mi, ake pravidlo sa tu porusilo ? mam tu ukazat kedy boli tieto konkretne kolesa kupovane a profil na stravu aby si tu kazdy mohol pozriet ze tie kolesa boli vonku na ceste na 2-3 jazdach … chces sa tu nadalej strapnovat tvojimi primitivnymi konspiraciami ? Ak mas osobne problemy a potrebujes si na niekom vybijat zlost , rob to prosim inde. Tu je vacsina ludi inteligentnych a nema za potrebu tu citat tieto tvoje fantasmagorie ??♂️
PS. ak by si mal v hlave aj nieco ine ako len , poviem to slusne , prazdne , a trosku by si sa aj rozumel cyklistike , vedel by si ze predosly inzerat na kolesa s najazdom 2000km boli disc 1 generacie a teraz su to kolesa ENT 2.0 a teda druhej generacie chapem ze nie kazdy moze byt manazer a nie kazdy pobral dostatok inteligencie a vnimavosti nato, aby dokazal takuto skutocnest pochopit. Ak by si sa chcel dovzdelavat , mozem ti do sukromnej spravy zaslat technicke detaily oboch generacii. Len ta prosim naozaj sa tu uz viac nestrapnut ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nerozumiem preco ludia maju potrebu ked nieco slubia dotahovat sa. 3x presunul stretnutie na odpredaj biku..
Lebo ziadny bicykel nema.
https://www.minv.sk/?ep-kampanucty
Mne sa tiež ozval na inzerát Estonec, že mi vopred pošle peniaze a zariadi kuriéra do Estónska. Aké je riziko, keď chce poslať peniaze vopred? Nevyznám sa v týchto podvodných praktikách.
https://sk.wikipedia.org/wiki/Phishing
ak mu zaplatí prevodom, tak si vie uplatniť chargeback? nefunguje to len pri platbe kartou?
cize snad zacne respektovat pravidla bazaru, a pojde naplnit svoj sen napriklad na bazos., to ze ma problemy v manzelstve, alebo so stolicou necham bokom.
ako vravi Nora Mojsejova, "nedajte sa o**bat !"
PS. ak by si mal v hlave aj nieco ine ako len , poviem to slusne , prazdne , a trosku by si sa aj rozumel cyklistike , vedel by si ze predosly inzerat na kolesa s najazdom 2000km boli disc 1 generacie a teraz su to kolesa ENT 2.0 a teda druhej generacie