Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte,
uvažujem nad cestným bicyklom od Winspace alebo Sava. Má tu niekto aspoň ročnú skúsenosť s jednou z týchto značiek? Zaujímala by ma hlavne celková kvalita a jazdné vlastnosti.

Díky za postrehy!
Zobraziť komentár 08.10.2025 - 14:25:52
00
použi vyhladavanie,precitaj si a spýtaj sa tam

https://www.mtbiker.sk/?modul=search&section=google&q=sava#!search-forum

Sava tem tu je zopár
winspace mas preklep v názve témy, 'd' navyse
Zobraziť komentár 08.10.2025 - 23:55:36
00
winspace robia kvalitné karbonove kolesa, ich rámov a teda bicyklov by som sa neobával. Sava, tu nie som si istý az tak o tej kvalite(toto nemyslim v zlom, ale je to trocha rozporuplnejsia znacka), ich bicykle sa predávaju aj na Alze...medzi týmito dvoma by som jenoznacne vybral Winspace.
Zobraziť komentár 09.10.2025 - 16:47:45
01
Aj mne je ten Winspace sympatickejší. Za tú cenu je to bezkonkurenčný full carbon na elektrike s integrovanými riadidlami (cockpitom). Len tie farby sú trochu divoké a nie som si úplne istý, ako ho správne nakonfigurovať na moju veľkosť.
Zobraziť komentár 10.10.2025 - 11:33:19
00
Že je to Čína je viditeľné s geometrií. Zväčša ich rámy sú aj v endurance kategórii ako u iných výrobcov kategórie race. Asiatom akoby chvíľku trvalo pochopiť že trh si pýta aj niečo iné, alebo potrebujú dopredať sklady.
Zobraziť komentár 10.10.2025 - 13:03:30
00
ked loviš v týchto vodách, isiel by som do elves bike, maju aj moderné rámy a vela farebných mozností...
Zobraziť komentár 10.10.2025 - 15:03:31
01
Ja som práve objednával gravel rám a kolesá z Číny. Uvidíme. Odporúčam pozrieť https://chinertown.com kde sa dajú dozvedieť info od ľudí čo si reálne skladajú bajky z čínskych komponentov. Prípadne reddit...
Inak zavedené značky, ktorých by som sa nebál sú aj Lightcarbon, Carbonda, Spcycle... Ja som zobral BXT... Kolesá od elitewheels...
Zobraziť komentár 10.10.2025 - 19:00:53
00
arrow_lefthugo napísal:
Že je to Čína je viditeľné s geometrií. Zväčša ich rámy sú aj v endurance kategórii ako u iných výrobcov kategórie race. Asiatom akoby chvíľku trvalo pochopiť že trh si pýta aj niečo iné, alebo potrebujú dopredať sklady.

Skor by som povedal, meskaju oproti trendom z dovodu, ze nemaju vyvoj a teda iba kopiruju (teda kradnu) dizajn znackam s vyvojom. Su lacni, ale modelovo budu vzdy pozadu.
Zobraziť komentár 10.10.2025 - 19:23:16
00
Skus pozrieť aj toto distribútor v Nemecku.

https://de.elvesbike.com/
Zobraziť komentár 11.10.2025 - 12:38:21
00
arrow_lefttotti7210 napísal:
Skor by som povedal, meskaju oproti trendom z dovodu, ze nemaju vyvoj a teda iba kopiruju (teda kradnu) dizajn znackam s vyvojom. Su lacni, ale modelovo budu vzdy pozadu.

Okej ale ma vyznam pre hobbika geometria ramu? Ci je to len o designe, pohdlnosti, pevnosti alebo o wattoch?
Zobraziť komentár 11.10.2025 - 13:10:57
00
Urcite ma a podla mna velky. Ale co je tvojou proiritou by mal vediet sam. Fyzicke predpoklady, styl jazdy atd.
Zobraziť komentár 11.10.2025 - 21:14:57
00
keyboard_arrow_up