Osobné auto tam vo veľkej rýchlosti zrazilo štvorročného cyklistu. Chlapec aj napriek resuscitácii lekárom LZZS podľahol pravdepodobne mnohopočetným vnútorným zraneniam, informovala SITA hovorkyňa LZZS ATE Sylvia Galajdová. V aute sa ľahko zranil vodič i jeho spolujazdec. Okolnosti dopravnej nehody vyšetruje polícia
posledný komentár: 10. 8. 2021 o 16:27
A najviac ma hneva ze v telke je stale vidiet ako vymislaju ako zabespacit a zviditelnit cyklistov (jasne aj to je potreba, ale...) a vobec sa nezaoberaju tym ako spomalit a povyhadzovat z ciest tych soferov ktory sposobuju smrtelne nehody
Prepac, ale zamyslat sa vodic ma podla mna, ked si sada do auta. Ja viem, nikto to neche, kto chce, tak je chory, ale treba byt opatrny a ohladuplny, ked palim 120 do zakruty, tak musim trosku premyslat, ci nahodou niekto nie je v nej a podobne. A nabrat este cloveka, ktory je na opacnej strane, tak to uz je fakt kravina.
Podla mna 2 roky za taketo hlupe zabitia je malo. Ako som pisal, neviem, aky je to pocit takto sproste o niekoho blizkeho prist, ale ver mi, ze ani tebe by tie 2 roky "na zamyslenie" nestacili, ked milujes a vychovavas svoje dieta 4-5 rokov a je pre teba to najcennejsie. Takze treba to aj tak brat. A to, ze ten vodic s tym bude zit? To je len to najmenej, co si z toho odnesie, to je jeho bordel a jeho chyba.
Ja nechapem stale, ako moze dnes na takych preplnenych a porozbijanych cestach jazdit niekto tak, ako keby bol na nej sam. Proste tym vodicom chyba akakolvek ohladuplnost a zodpovednost nielen za seba ale aj za druhych, ktori za to nemozu, ze on ma rad rychlu jazdu. Vzdy je smutne to (a to, co dokaze nahnevat), ze doplati niekto, kto to nezapricinil a ten kto ano, ma max nejake lahke zranenia.
Nikto nikoho nezrazi schvalne, nikto nikoho nezabije schvalne....atd atd, alebo blablabla. No minimalne su dovody na obžalobu, že niečo porušil (rychlost, požil alkohol, nevenoval sa jazde...atd.).
Napokon čo k tomu ešte dodať, už len hadam tento videoklip ( to nech si pozrie každý vodič): http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny
Napokon čo k tomu ešte dodať, už len hadam tento videoklip ( to nech si pozrie každý vodič): http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny
Zaujimave video. Len to si pozrie normalny vodic, ti macovia na kolesach su si isti, ze im sa to nemoze stat. Ale dobre spracovane...
dovolim si oponovat:
denno denne sa to mozno stava ale nie verejne znamej osobe, ktora navyse o sebe s velkou ***** vyhlasuje, aky je on vynikajuci vodis a ze rad jazdi vysokymi rychlostami. a v tom je ten rozdiel a dovod preco sa nan neho spustila ta vlna kritiky.
Pokial ide o bulvar, tak ako prominent s tym musi ratat, koniec koncov s tym rata aj pri svojom financnom ohodnoteni, ak sa mu to nepaci, mal robit uradnika v kancelarii.
či je vinníkom vodiť, lebo neprispôsobil svoju jazdu okolnostiam alebo dieťa alebo akýkoľvek cyklista, lebo nešiel ako mal, nič to nemení na mojom názore, že DETI JEDNODUCHO NEPATRIA NA CESTU!!!
či je vinníkom vodiť, lebo neprispôsobil svoju jazdu okolnostiam alebo dieťa alebo akýkoľvek cyklista, lebo nešiel ako mal, nič to nemení na mojom názore, že DETI JEDNODUCHO NEPATRIA NA CESTU!!!
A to si kde cital? Pod dozorom dospeleho, resp. rodica tam proste patria. Hadam sa nebudem ako rodic, resp. nebudem obmedzovat svoj pohyb mimo cesty kvoli magorom v autach. Kedysi si deti na ceste hrali futbal a islo to, teraz uz nemozu ist ani po krajnici s rodicom??? To je uz akoze aky poriadok?