BA hrádza, JuRaVa a ostatné trasy mimo Malých Karpát
zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Takze pri jazde linkou na tejto trase sa predlzuje platnost jednorazoveho cestovneho listka o cas, potrebny na prekonanie tejto trasy? Nejak o tom pochybujem, takze take zadarmo si mozu...
Takze pri jazde linkou na tejto trase sa predlzuje platnost jednorazoveho cestovneho listka o cas, potrebny na prekonanie tejto trasy? Nejak o tom pochybujem, takze take zadarmo si mozu...
Nie, myšlienka je, že keď si chcel kráčať z k ZOO a nemôžeš, lebo nie je chodník, tak si zadarmo na ten kúsok môžeš vziať autobus.
Keď ideš autobusom z Lamača do Petržalky, tak je pre teba ten chodník irelevantný - nepredpokladá sa, že si po ňom chcel kráčať.
jaj ano, este tam je asi trochu offroad. A asi nie uplne vhodne v pracovne dni cez den, ked tam mozno pracuju, sorry (ja tadial jazdim iba cez vikendy)
--ale na Harmincovu sa aj tak da dostat, staci pri Patronke prejst krizovatku a ist na cyklotrasu smerom do Dubravky, cez Polianky
1. Tá nová vyhliadková veža smerom k Šenkvickému háju. Dnes som išiel okolo, pri stole dve rodinky sedeli, vedľa auto zaparkované, vyhliadková veža obohnaná páskou a tabuľka vedľa súkromný pozemok.
Nejaké info k tomu ? Fotil som potom radšej z diaľky.
Attachment:
senkvice - vyhliadkova veza.jpg
2. V lese super, som si ten zjazdík a stupáčik pekn spustil a vyšliapal. Ale toľko mušiek v lese som celý rok nikde inde v Karpatoch nestretol. Malé potvory, do očí, do úst, len fotka a pokračovať,
Attachment:
senkvice - haj.jpg
Ale inak ozaj pekne v lesíku, viac času mať, tak sa len točím po tých cestičkách a užívam si jazdu.
Spytam sa mozno hlupo, po Pristavnom moste mozem ist v sulade s pravidlami len po strane dalej od centra mesta? Po strane blizsie k centru mesta ist na bicykli legalne nemozem? Ziadne zakazove znacky som si tam nevsimol, no mozno som ich prehliadol.
Modrá značka 221 - Cyklistická komunikacia je len na ten strane, smer Čunovo. Podľa zákona by si mal prednostne pokiaľ tam je použiť tu. Na druhú stranu, máš tu ľudí, čo budú tvrdiť, že pokiaľ tam vyslovene nie je zákazová značka, tak tade môžu jazdiť bicykle (strana otočená na BA hrad). Výber je na tebe, Polícia SR tam stáť nebude a nájazd/výjazd bikom je pohodlnejší na tej strane smer Čunovo.
Vyhoda 'mestskej' západnej strany je najma vyrazne lepsi povrch, menej bradavíc v asfalte (zistenie z času, ked bola druha strana zavreta), no nejazdil by som tade - a ako chodec by som asi ustne poslal pripadneho cyklistu z tohto chodníka na opačnú východnú stranu
Vyhoda 'mestskej' západnej strany je najma vyrazne lepsi povrch, menej bradavíc v asfalte (zistenie z času, ked bola druha strana zavreta), no nejazdil by som tade - a ako chodec by som asi ustne poslal pripadneho cyklistu z tohto chodníka na opačnú východnú stranu
No dodržiavané je to asi tak ako na moste Apollo, kde sa chodci motajú na tej cyklistickej strane lávky. Pritom značky každému jasne určujú, ktorá lávka je pre neho určená a má povinnosť ju použiť. V prípade mostu Prístavného, tak ten nevyužívam a keď už, tak vraciam chodcom tú ich ignoranciu a idem po západnej lávke, ktorá je po oprave spojov v oveľa lepšom stave aj čo sa týka samotného povrchu. Hlavne ak tá lávka zíva prázdnotou počas celého dňa a stretnúť tam chodca je viac o šťastí ako pravidle.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://imhd.sk/ba/doc/sk/24539/Bezplatn%C3%A1-MHD-v-Mlynskej-doline
Nie, myšlienka je, že keď si chcel kráčať z k ZOO a nemôžeš, lebo nie je chodník, tak si zadarmo na ten kúsok môžeš vziať autobus.
Keď ideš autobusom z Lamača do Petržalky, tak je pre teba ten chodník irelevantný - nepredpokladá sa, že si po ňom chcel kráčať.
A nedelu som siel domov cez Kamzik, aspon nejake vyskove
v den, ked som fotil som zvolil tuto obchadzku, zjazdna aj pre gravel a ano, tiez do kopca
smerom dole to jazdim po ceste, ale smerom na patronku chodim radsej okolo hradu, funusu a potom cez most nad prazskou smer kamzik.
jaj ano, este tam je asi trochu offroad. A asi nie uplne vhodne v pracovne dni cez den, ked tam mozno pracuju, sorry
--ale na Harmincovu sa aj tak da dostat, staci pri Patronke prejst krizovatku a ist na cyklotrasu smerom do Dubravky, cez Polianky
Termín dokončenia je december. Podľa fotiek z minulého týždňa chýba ešte asfaltová vrstva, ale všetko ostatné už vyzerá byť hotové.
Foto: https://www.skyscrapercity.com/threads/bratislava-cyklotrasy-cycle-routes.877636/page-431?post_id=195159644#post-195159644
Kuk tu som siel ale da sa tam ist aj od patronky
https://www.mtbiker.sk/aktivity/2678259/bicykel-farbicky-zas-a-znova.html
Foto: https://www.skyscrapercity.com/threads/bratislava-cyklotrasy-cycle-routes.877636/page-431?post_id=195159644#post-195159644
Už sa asfaltuje.
https://www.facebook.com/IgorPolakovic.TeamBA/posts/pfbid0q1rm7AuJeT3pzz6xz8qyqpZEYDFazpWCYX52yaYmPLMCw9uYn1DiquvsVZCoPWc8l
Do marca 2025 je na Google Streetview len plot a vyzera to ako oplotenie miesta, kde sa nachadza vstup k podzemnym inzinierskym sietam.
1. Tá nová vyhliadková veža smerom k Šenkvickému háju. Dnes som išiel okolo, pri stole dve rodinky sedeli, vedľa auto zaparkované, vyhliadková veža obohnaná páskou a tabuľka vedľa súkromný pozemok.
Nejaké info k tomu ? Fotil som potom radšej z diaľky.
2. V lese super, som si ten zjazdík a stupáčik pekn spustil a vyšliapal. Ale toľko mušiek v lese som celý rok nikde inde v Karpatoch nestretol. Malé potvory, do očí, do úst, len fotka a pokračovať,
Ale inak ozaj pekne v lesíku, viac času mať, tak sa len točím po tých cestičkách a užívam si jazdu.
No dodržiavané je to asi tak ako na moste Apollo, kde sa chodci motajú na tej cyklistickej strane lávky. Pritom značky každému jasne určujú, ktorá lávka je pre neho určená a má povinnosť ju použiť. V prípade mostu Prístavného, tak ten nevyužívam a keď už, tak vraciam chodcom tú ich ignoranciu a idem po západnej lávke, ktorá je po oprave spojov v oveľa lepšom stave aj čo sa týka samotného povrchu. Hlavne ak tá lávka zíva prázdnotou počas celého dňa a stretnúť tam chodca je viac o šťastí ako pravidle.