Ta 940 ma nejaky divoky mix sramu, nie?
Prehadzovacka NX stredna trieda (neviem na 100% ale asi zozerie iba kazetu s max 50 zubmi)
Radenie SX nizsia stredna trieda
Kluky X1 cize vyssia trieda
Brzdy Shimano - taky nizsi stred.
Zase rockshox pruzenie je lahsie servisovatelne ako Fox
Tych 400€ je taky akuratny rozdiel aby si sa mohol rozhodnut, ci vyssie Shimano, alebo nizsi Sram a za tych 400€ vymenis komponenty ked usudis, ze ti nestacia a mozes si vybrat, ze ake presne chces
Ten drahsi 930 ma lahsiu vidlu o 100g Fox 34 130mm oproti tazsiemu Pike 130mm. Inak oba biky maju Hlinikovu zadnu stavbu a zvysok karbon. Takze ako pisal hore, bud pojdes do toho Shimana ale zoberies lacnejsi a v buducnosti vymenis pohon za nieco lepsie ak budes mat pocit ze treba.
Táto téma je asi už neaktuálna z pohľadu zakladateľa ale mňa by zaujímal názor na aktuálny scott spark 930. Máte ho niekto? Ako sa na ňom jazdí, neni ten rám zastaraný?
Toto sa zdá byť ako kauf roka - https://www.cykloshop.sk/celoodpruzeny-bicykel-scott-spark-930-green/
Prípadne ak má iná značka v danej cenovke niečo lepšie viete odporučiť?
Dovolím si označiť ešte Jano12345vikiko lebo som videl v iných forách žeby ste mali mať osobnú skúsenosť.
A ešte keď dostaneš 10%dole,potom to je kauf😀.Bike parádny,čo som dal na Giant trance tak s prehľadom aj na tomto Scotte.A nutné presuny po cestách sú tiež úplne v pohode .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prehadzovacka NX stredna trieda (neviem na 100% ale asi zozerie iba kazetu s max 50 zubmi)
Radenie SX nizsia stredna trieda
Kluky X1 cize vyssia trieda
Brzdy Shimano - taky nizsi stred.
Zase rockshox pruzenie je lahsie servisovatelne ako Fox
Tych 400€ je taky akuratny rozdiel aby si sa mohol rozhodnut, ci vyssie Shimano, alebo nizsi Sram a za tych 400€ vymenis komponenty ked usudis, ze ti nestacia a mozes si vybrat, ze ake presne chces
Toto sa zdá byť ako kauf roka - https://www.cykloshop.sk/celoodpruzeny-bicykel-scott-spark-930-green/
Prípadne ak má iná značka v danej cenovke niečo lepšie viete odporučiť?
Dovolím si označiť ešte Jano12345 vikiko lebo som videl v iných forách žeby ste mali mať osobnú skúsenosť.
Vďaka aj vikiko a hlavne Jano12345