Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Neviete ako su na tom traily na pezinskej babe. Na perinbabe mala byt tazba.
Info z utorka
Babské traily aj s trailom pod Konskými hlavami sú aktuálne vyfúkané od lístia. Upozorňujeme, že stále prebieha ťažba a zvoz dreva na 4. a 5. sekcii Perinbaby, preto prosíme o zodpovednosť a nejazdiť v tejto časti. Po ukončení ťažby dáme dotknuté úseky trailov do poriadku, o čom vás budeme informovať.
čaute, ako to vyzerá so svätým vrchom? už dlhšie sa tu nespomínali defekty... a jazdí to vôbec ešte niekto po tej defektovej afére? zajtra mám v pláne sa tam previezť, ale neviem kolko náhradných duší si mám zobrať
Najskor je to tam stale. Isli sme tade minuly tyzden. Mlieko to zachranilo, ale tlak klesol viditelne po tom co sme presli SV.
Predpokladam teda ze tam 1 nastraha stale niekde je. Bude to mimo 'idealnej' stopy. Tu ale teraz nevidiet.
Ahojte. Parada, dakujeme za mociarnu, pls nejake info ako to vyzera s ostatnymi trailami v lozorne?
Cauko, vcera kamos vyfukal Ohek, bola v plane aj salama ale nevyslo to.. tak tyzden dozadu druhy chalan fukal Fko. To je jedine info co mam .. Bohuzial po trailoch este najazdim tak neviem blizsie info. pocitaj samozrejme s listami kade tade .. na banskom vraj bola tazba takze asi kaput celkom.
Dikes za info. Ja pridam info zo ZB trails. Len tri pismena RIP. Este pred 2 tyzdnami som to presiel cele az dole. Dnes uz absolutne nic, okrem uplneho vrchu. Velka skoda.
palleper vdaka za vyfukanie Oheku, ked som ho vcera isiel este bol zapadany listim. To iste Salama, navyse v hornej casti bolo vela popadanych konarov. Naopak Stupavsky je vo vybornom stave, je vidiet ze sa tade jazdi. 👍
Ixnay počul som to z druhej ruky takže presne ti povedat neviem, no počul som že po prvých 500m sa chalanisko otočil lebo to nemalo zmysel :/.. Majorit není zač, síce to fúkal kamoš a nie ja 😀.. salámu práve teraz dofukal. Takže už aj tá je v super stave.
Oproti vcerajsku menej slnka ale stale este v lese super aj ked niektore cesty dobra ruleta pod listim nic nieje vidiet inak planoval som trasu v komoote a poslal nas zo Skaly okolo Korenca. Seriozna 20 min tlacenka v lese aj ked teraz v tom listi to je celkom ok rozhodne druhy raz tadial neplanujem ist.
Aj ja som išiel z Hrubého vývozu na spodný Kozí chrbát (sú totiž vyznačené dva, jeden na hrebeňovke a jeden nižšie). Mne sa v lese páčilo, ale už sa stmievalo, tak som sa hnal domov. Spočiatku bolo vidieť aj chodníček, neskôr len lístie a hľadanie stopy.
To je jediné čo nemám rád na jeseň : skryté rigoly, viem že tam niekde sú, ale nevidno ich pod listím. Kamene nevadia, konáre sa dajú všimnúť, ale rigoly zapadané listím nemusím. To si len vždy spomínam v pamäti keď som išiel daný úsek v lete, či na danom úseku boli alebo neboli.
keby len rigoly a papeky, ale aj hovna
ale inak bolo fajn. najprv sa kopce skryvali v nizkej oblacnosti, ale neskor aspon na hodinku vyslo aj slnko.
Okruh z Dolian na Cerveny Kamen, Zosku, Cermak, Hubalovu, Pansky dom, Holint, Sklenu hutu, Kukuckovu a na zaver do Castej na pizzu.
Tie listy skrývajú prekvapenia všetkého druhu. Cestou na Babu ma v lese začal prenasledovať neuveriteľný smrad. Keď nechcel zmiznúť, tak som zistil, že mám na oboch kolesách riadne hovno. Cestou dolu som na Slnečnom chodníku vbehol do pod lístím skovaného rigolu a dal som ukážková salto. Najprv som myslel, že mám niečo zlomené, tak som tam len tak ležal, ale na koniec všetko ok, len som riadne dobitý a neviem spať v žiadnej polohe. Ale beriem to tak, že mi to hovno prinieslo šťastie a mohol som dopadnúť horšie
Každopádne Karpaty sú teraz nádherné.
Chcel som vcera po dlhsom case oprasit pilku ale ten strom v zjazde z Cerovky uz odpratali.
A na co som cestou narazil sa nakoniec dalo poodhadzovat.
Na rohatke bola taka susina padnuta, a tiez pred pedalom/kolotocami nad horarnou nieco padlo, ale poodhadzoval som.
Traily su inak slusne zapadane listami, koziarka bola doslova vystlana.
Slalomka a finish na DH bol ale celkom v pohode. TBK som uz nestihol takze bacha pri prvej jazde nech vas tam nejaka vetva neprekvapi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Info z utorka
Babské traily aj s trailom pod Konskými hlavami sú aktuálne vyfúkané od lístia. Upozorňujeme, že stále prebieha ťažba a zvoz dreva na 4. a 5. sekcii Perinbaby, preto prosíme o zodpovednosť a nejazdiť v tejto časti. Po ukončení ťažby dáme dotknuté úseky trailov do poriadku, o čom vás budeme informovať.
Predpokladam teda ze tam 1 nastraha stale niekde je. Bude to mimo 'idealnej' stopy. Tu ale teraz nevidiet.
Cauko, vcera kamos vyfukal Ohek, bola v plane aj salama ale nevyslo to.. tak tyzden dozadu druhy chalan fukal Fko. To je jedine info co mam .. Bohuzial po trailoch este najazdim tak neviem blizsie info. pocitaj samozrejme s listami kade tade
Majorit není zač, síce to fúkal kamoš a nie ja 😀.. salámu práve teraz dofukal. Takže už aj tá je v super stave.
To je jediné čo nemám rád na jeseň : skryté rigoly, viem že tam niekde sú, ale nevidno ich pod listím. Kamene nevadia, konáre sa dajú všimnúť, ale rigoly zapadané listím nemusím. To si len vždy spomínam v pamäti keď som išiel daný úsek v lete, či na danom úseku boli alebo neboli.
ale inak bolo fajn. najprv sa kopce skryvali v nizkej oblacnosti, ale neskor aspon na hodinku vyslo aj slnko.
Okruh z Dolian na Cerveny Kamen, Zosku, Cermak, Hubalovu, Pansky dom, Holint, Sklenu hutu, Kukuckovu a na zaver do Castej na pizzu.
Každopádne Karpaty sú teraz nádherné.
A na co som cestou narazil sa nakoniec dalo poodhadzovat.
Na rohatke bola taka susina padnuta, a tiez pred pedalom/kolotocami nad horarnou nieco padlo, ale poodhadzoval som.
Traily su inak slusne zapadane listami, koziarka bola doslova vystlana.
Slalomka a finish na DH bol ale celkom v pohode. TBK som uz nestihol takze bacha pri prvej jazde nech vas tam nejaka vetva neprekvapi.
Kedysi sme tam parkovali bezne. Teraz som dostal za statie na zeleni pokutu.
https://maps.google.com/maps?z=15&mrt=loc&t=p&q=48.222114%2C17.178353
Pri tom P+R parkovisko je az 1km daleko
https://www.google.com/maps/dir/48.2170737,17.1684008/48.2221098,17.1784499/@48.2190935,17.174252,913m/data=!3m1!1e3!4m2!4m1!3e0?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MTAyOS4yIKXMDSoASAFQAw%3D%3D