Táto téma slúži na diskusiu o novom designe MTBIKER.sk.
Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
https://www.mtbiker.sk/forum/o-mtbiker-sk/bazar-t18315.html
Preco sa mi zobrazuje stale nejake vyskakovacie okno na nejaky ... adventny darcek ? Ziadny nechcem. Tento co ste "vyrobili" staci.
Okno sa mi zobrazilo uz 3x.
skusal som chrome - vo vyjazde ak ukazem na miesto vo vyskovom profile, ukaze mi to miesto na mape. toto funguje uz mozno dlhsiu dobu, ale nie vo firefoxe.
Ulozil som si clanok na mthiker.sk medzi oblubene (klik na srdieckoikonku). Viete mi poradit, kde sa daju najst oblubene clanky? Preklikal som cele menu kadetade a neviem, kde to najst, aby som sa vratil k oblubenemu clanku. Predpokladal som, ze to bude nieco ako bookmark, aby som sa mohol k clanku vratit a precitat si ho neskor. Zle to chapem, alebo len neviem hladat? :-)
Medzi poctom komentarom pod clankom(33) a pri otvoreni komentovej sekcie(9) je nejaka diskrepancia, pri komentovej sekcii to asi rata len komentare bez reakcii?
Na mobile vo Firefoxe mi ide v bazári posunúť obsah úplne mimo zorné pole.