Tie prve platne odisli tak do 500 km to hovorili aj viaceri ze moc nevydrzia. No teraz mam po 500 km zo zadnej väčšiu polovičku zase dole takze to vyzera ze dozie tak 1000 km co je podla mna dosť malo. Predtym my na starych hnojesoch mechanikach vydrzali 2000 - 3000 km
Tak teraz neviem cim to bude ci sa daju kupiť nejake odolnejsie platne teraz mam sinitrove BBB alebo či radsej bude lepsie investovať do vymeni kotuča.
este je tu taka možnosť ze ta rychla spotreba bude spôsobená malou styčnou plochou ktora je na tychto platničkách no niesom si tym isty tak poradte ak viete
presne toto mu furt hovorim, ale on z neee ze to tak maaa byt
sakra mleko nauc sa uz konecne brzdit
(ked chces zajtra ta to naucim)
takže ty si metalista?
ale nie správne sa píše metalické alebo sintrované (aj ja som to zvykol skomoliť)
ak si to myslel ironicky beriem späť
k veci: ja mám originálne asi tých 500 km, a sú v pohode, nemám pocit, že by sa nejako rýchlo opotrebovávali.
Koolstopy brzdí nepatrně lépe a i se nepatrně zlepšilo vadnutí. I když já nikdy s výrazným vadnutím problém neměl, utavil jsem je jen párkrát. S Koolstopy zatím jen 2x náznak počátku vadnutí, který v obou případech přešel, aniž bych musel zastavit (ale mohl jsem v tu chvíli přerušovat brždění).
A v partě mají ORO ještě další dva a také ani jeden problém s tím, že by je sjel nějak extra rychle.
Na druhou stranu už jsem ale zaregistroval také více lidí, kterým odešly do 1000km (na předním). Ale asi moc brzdí
Já bych doporučil organické Koolstopy. Ale nevyzkoušel jsem dalších x dostupných alternativ a klidně mohou být i další výborné (třeba i lepší než ty Koolstopy).
presne toto mu furt hovorim, ale on z neee ze to tak maaa byt
sakra mleko nauc sa uz konecne brzdit
(ked chces zajtra ta to naucim)
Tak by som vas vsetkych rad videl ako by ste brzdili menej v takych sklonoch ake jazdime tento rok.
Nemyslim ze by som brzdil vela zadnou skôr naopak. Tak teraz neviem cim to môže byť. Aj ked je pravda ze drviva väčsina zjazdov co chodime v poslednej dobe dava brzdam pekne nazrať ale toto sme jazdili aj predtym a na hnoyesoch ta vydrz bola asi 2,5 x taka. Iný typ kotuča asi nepomoze
Este skusim kupiť Goldfreny.
alebo je tu dalsia moznost jazdi bez brzdenia
alebo je tu dalsia moznost jazdi bez brzdenia
Jakub ty urcite nejazdis take streky ako my nemal by si taku avg keby ides dole pomalsie ako hore
pozorujem to uz dlhsiu dobu u viacerych bajkerov, zadne sa mozu drat omnoho skor ako predne, pokial jazdis v blate a sajrajte, pricom zadne kolo a kotuc pocas jazdy v blate je viac zaprskane ako predne... dobry priklad bol tohtorocny Horal, prave tu mnohym odisli zadne skor...
Dudo ty si vestec