Paci sa, posielam, tri rozne miesta, snazil som sa zazoomovat na to iste mesto. Prva mapa je vzdy Gravelista (~mapy.cz), druha je freemaps, tretia je Garmin Topo. Enjoy!
Asi ano, vyzeraju vyborne, treba poskusat. Treba dodat, ze freemaps vyzeraju lepsie ked ides hlbsie a zazoomujes. V detaile nemaju konkurenciu, ale to je aj kontraargument: gravelista urobil svoje zamerne cistejsie, ergo jednoduchsie.
Jedny alebo druhe a podla mna chybu neurobis. Garmin Topo len mimo nasich dvoch krajin, budes s nimi tiez viac-menej v pohode Ja som na nich fical Nemecko, Rakusko, Taliansko, gravel stezky a pohoda.
Ja mam problem so zlozitostou v cudzom meste uz aj pri Garmin mapach obcas.
Za mna by sa ale u kazdej mapy mohli dat vypnut parkoviska. Pre cyklistov irelevantny udaj, ktory to vsetko len znprehladnuje.
Áno, mapy.cz majú výborne spracovany farebný podklad a prvky na ňom. Je to cele nejaké prirodzené, alebo čo. Najlepšie navyše zobrazujú, a aj tu je to vidno, cyklochodníky.
Gravelistove mapy maju na 850tke jednu velku vyhodu. Widget s pocasim sa nacita asi 5x rychlejsie ako s Garmin mapou - ktoru podla mna nacitava komplet celu a zbytocne detailnu...
Mapy su pekne, vidno aj turisticke chodniky, cyklotrasy. Co mi chyba su vyskove koty na kopcoch, ale s tym sa da zit.
Dnes som skúšal navigovanie s tou mapou, absolútne bez jediného zaváhania...👍🤣...trasa z Pezinka na kopec Skala (Malé Karpaty). Včera som ten mapový podklad dal aj do Fénixov.😎
Ináč včera som šiel po tme, som nestíhal a teda skúsil som GRAVELISTA mapu a bieda ozaj po tme. Nebolo skoro ani vidno mapu, to freemap, alebo topo czech V5, majú premakanejšie, že sa rozsvieti displej, ale tam nič. Cez deň nádhera, ukazovalo bez problémov, som bol na GRAVELI cez 100km a ani raz nevyhodilo, ale tmavý režim bieda no. Najlepšie to asi kombinovať, cez noc iné mapy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jedny alebo druhe a podla mna chybu neurobis. Garmin Topo len mimo nasich dvoch krajin, budes s nimi tiez viac-menej v pohode
Za mna by sa ale u kazdej mapy mohli dat vypnut parkoviska. Pre cyklistov irelevantny udaj, ktory to vsetko len znprehladnuje.
pozri diskusiu 2-3 stránky dozadu...
Mapy su pekne, vidno aj turisticke chodniky, cyklotrasy. Co mi chyba su vyskove koty na kopcoch, ale s tym sa da zit.
https://allegro.sk/produkt/cyklisticka-navigacia-beeline-velo-2-c348505f-8a68-4898-895e-aea549ab0b14?offerId=17432377134&utm_feed=547ce2b2-2e28-4773-9707-58218068540e&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=SK%3ESport%3EBicycles%3E3P%3EPLA&ev_adgr=Sport_Bicycles_3P&ev_campaign_id=22943250145&gad_source=1&gad_campaignid=22943250145&gclid=CjwKCAiAzrbIBhA3EiwAUBaUdU89tvR09MozLOF1gfh-1fZFmIWPY4rjSOJiz6aXn4tRBocRps6Q3RoC0uAQAvD_BwE
...pre MTB asi nie, mapy Google...ale na cesťák, gravel ?...?...strašne sa mi páči tá grafika a dizajn...?
pozri diskusiu 2-3 stránky dozadu...
GravelistaCZSK mapu používam už zopár mesiacov. Neuvedomil som si podobnosť s Mapy.cz. Díky za vysvetlenie.
https://allegro.sk/produkt/cyklisticka-navigacia-beeline-velo-2-c348505f-8a68-4898-895e-aea549ab0b14?offerId=17432377134&utm_feed=547ce2b2-2e28-4773-9707-58218068540e&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=SK%3ESport%3EBicycles%3E3P%3EPLA&ev_adgr=Sport_Bicycles_3P&ev_campaign_id=22943250145&gad_source=1&gad_campaignid=22943250145&gclid=CjwKCAiAzrbIBhA3EiwAUBaUdU89tvR09MozLOF1gfh-1fZFmIWPY4rjSOJiz6aXn4tRBocRps6Q3RoC0uAQAvD_BwE
...pre MTB asi nie, mapy Google...ale na cesťák, gravel ?...?...strašne sa mi páči tá grafika a dizajn...?
IPS displejom to dost zabili, potrebuje to furt svietit, aby si nieco videl
Momentálne asi najvýhodnejšia navigácia v low end triede je COOSPO CS600
https://www.coospo.com/products/cs600-bike-computer