Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
paradne blesky - take som davno nevidel, aj pekne eby. prave odpadol kus betonu z balkona - niekto bude mat zasa prerazenu strechu na aute ale vraj opravovat bytovku netreba - dochodci to nejak doziju.
Rychlo som upaloval domov, ked som zbadal okolo 2+, ze sa v Rakusku blyska. No ale trvalo to este dost dlho, nez zacalo prsat...Blesky dobre, nevidel som som davno take
Len nech sa trochu ochladí, lebo dnes som mal iné opúšťačky. Najprv som vzdal bike, že sa idem kúpať. A potom som sa vykašľal aj na kúpanie a šiel radšej na pivo . Ako ja neznášam tieto horúčavy.
Nahodou vcera konecne teplo, prvy den tohto roku, koniec jula a leto este nebolo
Nebyť tých dažďov, tak mne toto leto fakt vyhovuje. Teploty medzi 20-25 stupňov mi úplne stačia. Včerajších 29 bolo už dobrých akurát na to pitie piva.
Glevo - nemyslel som to zle, naopak ti zavidim (alebo vlastne vam vsetkym na severnom Slovensku), ze si nemusite zvykat na taketo pekla, ktore mame tu dole.
Ber to tak, ze ked nam tu predpovede hlasia 35, co bolo aj vcera, tak vdaka tomu betonu a asfaltu je to v meste 38.
Ale netreba k tomu ani beton, na Zahori v lete na slnku mam bezne na tachometri 40-42. Je to tam ako na pusti.
ved jasne je ine 30 tky pod Tatrami a 30tky dole a este ta panelakova dzungla. Sice byvam v meste ale malom, aj to na okraji kde sa kazdy s kazdym pozna. A aj to ze teplotu v meste nejak neriesim kedze mam kopce pod nosom a tam je o nieco chladnejsie a les. Ale vseobecne mi teplo nevadi. Uz som aj pretekal pri nejakych +35 v Puchove a okrem vacsej spotreby vody nic strasne .Samozrejme az take teploty byt nemusia, ale pod 25 nech to v lete nejde. Ja mam take velke rozpatie znesitelnych teplot na bajku. V zime nemam problem pri -15 a v lete pri +30
Nebyť tých dažďov, tak mne toto leto fakt vyhovuje. Teploty medzi 20-25 stupňov mi úplne stačia. Včerajších 29 bolo už dobrých akurát na to pitie piva.
Glevo: ja tiez, ked som mal 30 a jazdil som maratony pri 35 v tieni ,nemal som problem, horucavy mi nevadili , pokial sa neslo dlho na priamom slnku, ale aj to sa dalo, ked zas prisiel tien ... lenze ako clovek starne, casto zacinaju rozne problemy :/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nahodou vcera konecne teplo, prvy den tohto roku, koniec jula a leto este nebolo
....tu dole bolo vcera 35, na zahori 36
Ber to tak, ze ked nam tu predpovede hlasia 35, co bolo aj vcera, tak vdaka tomu betonu a asfaltu je to v meste 38.
Ale netreba k tomu ani beton, na Zahori v lete na slnku mam bezne na tachometri 40-42. Je to tam ako na pusti.
V takom +- polotieni.
Vah to isti. Ale uz aj ten je akysi teply