Áno,Cube bol XS a 27,5".To jazdil od 130 CM a 9rokov a bol by ešte vydržal,ale nevyužitý tak išiel preč.Mladý má teraz 142cm a 10.Ked dá na tomto teleskopku dole,tak dosiahne na zem.A keď jazdí,tak si ju nastaví ako potrebuje,v tomto nemá žiadny problém.Este skrátime(vymeníme rajdy) a bude to zvládať v pohode.Len je Canyon dlhší ako Cube,ale to nevadí, budú väčšie bomby.Len aby bol čas,lebo dopadne ako ten Cube a bude mať ktosi potom parádny bike😀.Ale keď to jemu a aj mne spraví radosť,tak aj pár poriadnych jázd do roka stojí za to.Vaha je dobrá,pôjde ešte dole,keď si mladý našetrí na bezdušáky.Ja už ho kašlem,netr..ám bankárovu dcéru😀.
Ja som myslel ze uz mam vystarane a zase budem musiet riesit ram. Mladý to uskakal na smrt. Uz som pisal RB ci este take ramy robia. Bol to milovany bike
Hej je ok. Vcera sme boli jazdit v lese a chvalabohu to podržalo a dnes len tak na ulici ram zomrel. Ked mas kontakt na sušiča tak posli so súkromnej spravy skusim šťastie
Známa bude predávať dcerine Pinnarello. 15,5"rám 27,5" kolesá. Koncom mesiaca by mal prísť vianočný darček, tak tento bude voľný. Je to starý model. Ale rám dlho ležal v krabici a je jazdený 3roky. Najhoršie čo absolvoval, bola kompletná tohtoročná Sagan tour. Na obrázku je nastavený na výšku 164cm
Ahojte, dnes som zaregistroval ze sa predáva bicykel Olpran ultra light 24 vo velmi dobrej cene na bike ultralight s vahou cca 8, 7 kg.
Pokial viem, Olpran vyrábajú u susedov a za tu cenu ten bike vyzera velmi dobre. Po moznom upgrade kazety na vacsi rozsah, pripadne prehadzovacky a plástov by mohol konkurovat aj TREKU WOOM....
Pride mi to ako velmi dobra ponuka na detský bike.
Zdravim vas. malemu som kupil 20ckove kolo lebo 16palec mu uz je len tak tak a n a slapanie maly a tuto by som chcel nove rajdy aj predstavec 31tku a co najkratsi. Nieco lacne abytocne mu davat 50-80e za predstavec iba. Nepoznate niekto nieco alebo nemate aj doma? ma niekto skusenosti s takouto konou? chcel som uplne iny bike ale pod 1.000e som nevedel zohnat nic.
Pozri Aliexpress,tam sú 35mm ľahké predstavce+rajdy+sedlovku a ešte pedále.Klesne váha a pod mladým to vydrží.My sme mali Tosek a úplne v pohode až do 24" biku.
ZTTO je taká "drahšia" Ali značka, mám aj kladky v prehadzovačke a iné volovinky.,,
Veď predstavec je len kus hliníka, čo sa tomu môže stať? A vyzerá fakt perfektne, farby, spracovanie... Na to sa žiadne OEM komponenty nehrabú ani zďaleka. Verím tomu, že to bude ešte kvalitnejšie ako neznačkové low-endy, ktoré sa dávajú bežne na bajky (rovnako sú vyrobené v Číne a stoja možno ešte menej...).
Ahojte, zháňam pre môjho malého bikera (výška 132 cm) nejaký ľahký detský HT pod 10 kg na 26, prípadne 27.5 kolesách, vhodný aj na preteky. Ak by ste mali niečo podobné na predaj, kľudne sa mi ozvite.
Cau, moja dcera ma okolo 135cm a 26” jej bola velka, cize o 27.5” by som ani neuvazoval. Viem ze na toto si sa nepytal ale nechal by som ho vyskusat.
Nepises aky rozpocet, ale skus pozriet woom. Maju aj offroad verziu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pokial viem, Olpran vyrábajú u susedov a za tu cenu ten bike vyzera velmi dobre. Po moznom upgrade kazety na vacsi rozsah, pripadne prehadzovacky a plástov by mohol konkurovat aj TREKU WOOM....
Pride mi to ako velmi dobra ponuka na detský bike.
Nejaké názory, skúsenosti?
https://www.alza.sk/sport/olpran-ultra-light-24-silver-matt-black-d13039288.htm
https://www.olpran.cz/olpran-ultra-light-24--silver-matt-black/
preluskat bazos,popr aliexpress
Pozri Aliexpress,tam sú 35mm ľahké predstavce+rajdy+sedlovku a ešte pedále.Klesne váha a pod mladým to vydrží.My sme mali Tosek a úplne v pohode až do 24" biku.
Ja mám predstavce z Ali, aj na mojom bajku a to dostáva zabrať aj na trailoch, v bajkparkoch...
https://www.aliexpress.com/item/1005007425804755.html
ZTTO je taká "drahšia" Ali značka, mám aj kladky v prehadzovačke a iné volovinky.,,
Veď predstavec je len kus hliníka, čo sa tomu môže stať? A vyzerá fakt perfektne, farby, spracovanie... Na to sa žiadne OEM komponenty nehrabú ani zďaleka. Verím tomu, že to bude ešte kvalitnejšie ako neznačkové low-endy, ktoré sa dávajú bežne na bajky (rovnako sú vyrobené v Číne a stoja možno ešte menej...).
Seruste stačí toto pre krpca na 24rku? 25-26 kg. Montuje to aj priamo Pells a je tam fajn cena s páčkou, len neviem čo je to za brand. https://www.mojekolo.sk/teleskopicka-sedlovka-limotec-a1l-rm01-30-9-mm/
Ahojte, zháňam pre môjho malého bikera (výška 132 cm) nejaký ľahký detský HT pod 10 kg na 26, prípadne 27.5 kolesách, vhodný aj na preteky. Ak by ste mali niečo podobné na predaj, kľudne sa mi ozvite.
Cau, moja dcera ma okolo 135cm a 26” jej bola velka, cize o 27.5” by som ani neuvazoval. Viem ze na toto si sa nepytal ale nechal by som ho vyskusat.
Nepises aky rozpocet, ale skus pozriet woom. Maju aj offroad verziu.