Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Dnes ešte záchvev pekného počasia, aj keď hore na Babe bolo na obed iba 6°C...terén ale dosť ťažký a rozmočený...neviem či mali dnes SSmerobabky vychádzku?...ale medzi Strateným kútom a 3KK som stretol tlupu asi 20tich, ktoré mi zablokovali jazdu a do mňa šili, čo tam na biku robím, toto je trasa pre turistov a podobne...??
Tak tie som stretol na 3KK boli trochu rozhorcene ked sme okolo nich prefrcali na bajku a aspon 3 mali stiahnute gate, ucupene v trave zrovna tam pri rampe. Vyjazd stale este super aj ked niektore useky uz boli celkom smyklave.
Nie že by v Blave za celú jej históriu čo i len raz normálne varili, ale možnosť niečo teplé zjesť tu bude chýbať. Znovuotvorený Procházka má nejaké jedlo?
Blava bola zatvorena uz cez leto. Tiez som sa pekne ofajal, ked som sa chcel obcerstvit. U Prochazku som si dal aspon kofolu a nanuk. Myslim, ze tam vtedy nevarili.
Dnes môj meninový SvätoMartinský výjazd👍😎na Kamennú bránu, a cez Čermáčku, Zošku a Modru späť do PK...pekné počasie a dosť dobrý terén, fakt pekná jeseň...v Modre potešil kriedový nápis skoro pred každou školou..."Dosť bolo XY...🤣...XY Vlastizradca...
Malá prosba: nepozná niekto, nemá kontakt na chalana, volá sa Karol, je z Modry, a robil mechanika v Alterbiku v Pezinku...vraj to zabalil, ale je to šikovný chalan, tak na neho zháňam kontakt...😎...všetkým predom dík za pomoc👍
Dnes doobeda aspoň na Rámosa, počasie jesenné, hmla, blato, mrholenie, hore 3°C👍...týmto chcem poďakovať Lesom SR, že myslia aj na okrajovú časť cyklistov, a pripravila pre nás, pre asi 10tich fatbikerov v Malých Karpatoch kvalitnú blatovú trasu z Kozých chrbtov pod Rámosa...👍🤣😎...
P.S. Tak čo bikeri z Modry, nikto nepozná toho mechanika Karola?( viď. môj príspevok vyššie)
SCHROJF a to si ten usek Kozi chrbat - Somar isiel za svetla, ja potme dole kopcom - vdaka hustej hmle viditelnost tak 2-3 metre, svietil som si akurat pod koleso.
Boli boli. Dnes som malmpocit ze 5bojar je jednosmerny trail a ze ja idem zlym smerom ?
Stacia 3 podmienky: hmla, vecer, pracovny den a na 5bojarovi stretnes len jedneho bezca. ?
Dnes to bolo zaujimave: hmla hned pri vstupe do lesa, vidis len na 3-4 metre pred seba a celovka je nanic. Mas pocit, akoby si isiel po slepo. Som myslel, ze na Bielom Krizi sa ta hmla trosku zriedi, ale nic. Aspon na 5bojarovi sa hmla zriedila. Aspon som zvolil take trasy, ktore poznam takmer naspamat. ?
Chlapi, a to vás aj reálne baví, jazdiť v tej tme a hmle, že na 3 metre nedovidíte? Ja som bol dnes vrámci behu v tom hmlistom lese ani nie 10 minút a teda radosť som z toho rozhodne nemal. Skôr naopak.
Áno, baví. V peknom počasí mám najazdené dosť, chce to zmenu. :-) Máš kopec adrenalínu, kým čakáš, či z tmy nevyskočí diviak pod koleso. Alebo zase pekný zážitok, že vysoká stojí 5 metrov pred tebou a neunúva sa preč, akoby bola omámená. A potom vidíš v diaľke svetlo, to podobný blázon jazdí ako ty. ,:-)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak tie som stretol na 3KK boli trochu rozhorcene ked sme okolo nich prefrcali na bajku a aspon 3 mali stiahnute gate, ucupene v trave
Blava bola zatvorena uz cez leto. Tiez som sa pekne ofajal, ked som sa chcel obcerstvit. U Prochazku som si dal aspon kofolu a nanuk. Myslim, ze tam vtedy nevarili.
Ten Prochadzka vyzera na klasicky dedinsky senk https://maps.app.goo.gl/jKCErJ21UMp2WCnP9
Nikdy som tam nebol.
+ mala bonusova uprava
P.S. Tak čo bikeri z Modry, nikto nepozná toho mechanika Karola?( viď. môj príspevok vyššie)
Stacia 3 podmienky: hmla, vecer, pracovny den a na 5bojarovi stretnes len jedneho bezca. ?
Dnes to bolo zaujimave: hmla hned pri vstupe do lesa, vidis len na 3-4 metre pred seba a celovka je nanic. Mas pocit, akoby si isiel po slepo. Som myslel, ze na Bielom Krizi sa ta hmla trosku zriedi, ale nic. Aspon na 5bojarovi sa hmla zriedila. Aspon som zvolil take trasy, ktore poznam takmer naspamat. ?
Velke DIKY!!!