A nie len zapinat, ale aj po jazde vypinat ... to akokeby si sa spytal ci si musis zakazdym nasadxovat a po vyjazde dacat dole hrudny pas aby ti bral z neho udaje 😁
Ked uz raz v edge bude fenix tep sparovany, staci len vo fenixoch zapnut vysielanie a edge ho automaticky pripoji
Byva to presnejsie ako hodinky, ale je to rovnaky opticky princip (uz vobec to, ze dokaze nieco zmerat je zazrak techniky). Nedosahuje vsak presnost hrudaku, ktory meria zmeny elektromagnetickeho pola.
Pokial riesis stabilny tep, tak tam bude presny aj opticky system. +/- 2 tepy v pohode. Tu bude zavisiet od individualneho systemu. Ten problem s obcasnym zblbnutim hodnoty by ti mohol zmiznut.
Pokial chces riesit peaky v sprinte, tak silno odporucam hrudak.
Najskor pockam ako sa vyjadri zeleny **********, --> v pondelok som to zaniesol na reklamacku, ak by mi dali novy kus co bude meriat bez tych vakacii tak +- 2 tepy by mali odmeriat aj hodinky to mi staci.
Ked tak potom budem riesit ten hrudak, ked uz mam daco extra na sebe nosit nech to aspon presne zmeria
Zatial to nechce fungovat ale pripadne ak to rozbeham musim to na hodinkach vzdy zapinat?
Vysielanie tepu zerie baterku. Preto ho pouzivaj, len ked meras. Ja mam hodiny ako zalozny snimac. Vacsinou ich nosim. Ak si zabudnem hrudak, alebo mi na vikende v horach dojde v nom baterka tak len zapnem vysielanie na hodinach a prepnem snimac z hrudaku na hodiny na Edge a idem. Spoji sa to hned.
PS: to umretie bateriek je ich velmi oblubena cinnost, najma na viacdennych akciach, pripadne pred pretekmi. Paklik s novymi CR2032 ma uz stabilne miesto v balicku, co nosim na taketo vylety.
Tie bateky sú naozaj nevyspytateľné. Na novom tepáku mi po 6 týždňoch začala blikať oranžová kontrolka. Napriek tomu, že Garmin Connect hlási stab batérie OK. Na predchádzajúcom mi pôvodná baterka vydržala celý rok a potom každá ďalšia cca pol roka. To isté vo wattmetri. V rýchlostnom senzore drží už tretí rok.
Vcera som si pocaj jazdy v inverzii mal moznost overit, ze teplota na Edge 850 je mimo okolo 4°C. Garmin ukazoval stale okolo 7°C, kym realita bola niekde okolo 4°C. Vsimli si to aj viaceri na Garmin fore. Vraj je to sposobene tym, ze teplota je na jednom cipe s barometrom kvoli korekciam tlaku a ma na nu vplyv aj podsvietenie displeja. https://forums.garmin.com/sports-fitness/cycling/f/edge-850/425613/temp-sensor-bug
Takze teplotu z Edge 850 nebrat do uvahy. Mne je zahadou, preco ju potom aj samotny Garmin zaznamenava, ked to ukazuje bludy.
Moja 530 ukazuje teplotu prekvapivo presne. Overené tak, že som ju položil na stĺpik plota do výšky meracej búdky par metrov od nej a spustil zaznam.
Edit: robil som to v mínusových teplotách a za tmy.
Minule som sa posťažoval na rozpadnutý gombík na Edge 1000 a podpora v Garmine mi nepomohla lebo starý model….
Tak práve dorazil nový gombík z Číny.
Mám si dať na niečo pozor pri rozoberaní krytu?
Mal niekto Edge 1000 otvorený?
Dajte tipy nech niečo zbytočne pod mojimi rukami nepraskne.
Ale ako tak pozerám len sa zvonku prilepí a dekel sa nerozoberá....
Alebo to zobrať pocitovo, v štýle tejto recenzie: "Jediné smutné na displeji je, že do něj opět zapomněli dodat venkovní teploměr, tak se zase řídím starým dobrým a osvědčeným - ,,je mi zima, tak je tady asi zima.""
Dnes som na 850ku nalepil matnu foliu. Je taka trocha nekvalitna, nesedi dobre okolo snimaca svetla, ale zatial to vyzera, ze sa na to bude pozerat lepsie ako na ten ultra leskly displej.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked uz raz v edge bude fenix tep sparovany, staci len vo fenixoch zapnut vysielanie a edge ho automaticky pripoji
Ja mam sice Epix hodiny, ale malo by to byt rovnake:
Nastavenia/Snimace a doplnky/Srdcovy tep na zapästi/Odoslat srdcovy tep/Štart
Samozrejme na Edge musiš dat vyhladat snimače.
Tak sa toho môže ujať komunita...
Pokial riesis stabilny tep, tak tam bude presny aj opticky system. +/- 2 tepy v pohode. Tu bude zavisiet od individualneho systemu. Ten problem s obcasnym zblbnutim hodnoty by ti mohol zmiznut.
Pokial chces riesit peaky v sprinte, tak silno odporucam hrudak.
Najskor pockam ako sa vyjadri zeleny **********, --> v pondelok som to zaniesol na reklamacku, ak by mi dali novy kus co bude meriat bez tych vakacii tak +- 2 tepy by mali odmeriat aj hodinky to mi staci.
Ked tak potom budem riesit ten hrudak, ked uz mam daco extra na sebe nosit nech to aspon presne zmeria
Vysielanie tepu zerie baterku. Preto ho pouzivaj, len ked meras. Ja mam hodiny ako zalozny snimac. Vacsinou ich nosim. Ak si zabudnem hrudak, alebo mi na vikende v horach dojde v nom baterka tak len zapnem vysielanie na hodinach a prepnem snimac z hrudaku na hodiny na Edge a idem. Spoji sa to hned.
PS: to umretie bateriek je ich velmi oblubena cinnost, najma na viacdennych akciach, pripadne pred pretekmi. Paklik s novymi CR2032 ma uz stabilne miesto v balicku, co nosim na taketo vylety.
https://forums.garmin.com/sports-fitness/cycling/f/edge-850/425613/temp-sensor-bug
Takze teplotu z Edge 850 nebrat do uvahy. Mne je zahadou, preco ju potom aj samotny Garmin zaznamenava, ked to ukazuje bludy.
Edit: robil som to v mínusových teplotách a za tmy.
Tak práve dorazil nový gombík z Číny.
Mám si dať na niečo pozor pri rozoberaní krytu?
Mal niekto Edge 1000 otvorený?
Dajte tipy nech niečo zbytočne pod mojimi rukami nepraskne.
Ale ako tak pozerám len sa zvonku prilepí a dekel sa nerozoberá....
vyvoj nezastavis
Ja rad sledujem ten udaj, takze ma to dost stve.