chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
Dat tam širšiu pásku, tak aby ju zahlo aj na pätky. Síce sa to lepí horšie ale fungovať to bude. Alebo jednoduchšie riešenie je nalepiť tu širšiu pásku iba v kritickom mieste a následne, aj cez tu širšiu pásku, nalepiť vhodne šírkú pásku tak ako sa to bežné robí.
Rafik to bol rodi tryp 30. Vyrobca doporucoval pasku prelepit za dierku no nie vsak na bocnice )) urobil som to tak teraz ze som dal na tych miestach jednu pasku sirsiu navyse. Ale je to riadne blizko bocnice, je to riadna blbost.
vyrobca rodi ?
alebo predajca ?
osobne by som chcel aby mi tu pasku nalepil ten, kto vyvrtal tie male dierky ...
Nalepka na rafiku bola rodi tryp 30)) uz kto to vyraba neviem. Tie kolesa uz nemam u seba, chcel ch len kamos prerobit na bezduše. Momentalne mu to drzi tlak.
Ešte som sa s tým nestretol, spýtam sa tu.
Po nalepení pásky a nahodení plášťa uniká vzduch cez spoj ráfika. Ráfik je remerx Rocky 23 a páska má 25mm.
Je len zle nalepená páska?
áno,v tomto prípade platí,že páska má byť širšia o 5 mm viac,ako je vnútorná šírka ráfika,alebo prelep ten spoj kúskom tej pásky kolmo na tú už nalepenú
Teraz ráno som lepil do tubelles ready ráfiku z vnútornou šírkou 26 mm pásku DT Swiss 32 mm-výsledok je dokonalý
Už niekoľko rokov používam len pásky aj ventilky DT Swiss-jednoduchá pravidlo je,že páska je širšia o cca 5 mm ako vnútorná šírka ráfika
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo predajca ?
osobne by som chcel aby mi tu pasku nalepil ten, kto vyvrtal tie male dierky ...
alebo predajca ?
Nalepka na rafiku bola rodi tryp 30)) uz kto to vyraba neviem. Tie kolesa uz nemam u seba, chcel ch len kamos prerobit na bezduše. Momentalne mu to drzi tlak.
Po nalepení pásky a nahodení plášťa uniká vzduch cez spoj ráfika. Ráfik je remerx Rocky 23 a páska má 25mm.
Je len zle nalepená páska?
Už niekoľko rokov používam len pásky aj ventilky DT Swiss-jednoduchá pravidlo je,že páska je širšia o cca 5 mm ako vnútorná šírka ráfika
https://www.mtbiker.sk/shop/servis/pasky-do-rafiku/bezdusove-pasky/dt-swiss-tubeless-ready-paska-do-rafika-p102888.html#192606
DT Swiss Tubeless Ready páska do ráfika
od 20,99 €
MOC 24,99 €Tiez som to takto mal a nakoniec som zistil ze bezdusova paska ma malinku dierku a fuci to do rafiku.