Zdravim vas. Hladam preseba bike. Chcel by som idealne zjazdak ale treba nieco kde sa da normalne aj vozit po lese stym. Co je idealne ? Nieco co ma zdvihy 180 ? Nieco scim sa povozim s detmi po lese ale da sa stym pojazdit dobre aj v kalnici ? Napriklad? Dakujem
Taketo ironicke poznamky su uplne k nicomu. Ak si myslis alebo vies ze v niecom nemam pravdu tak ma prosim oprav, ja budem rad ze sa nieco nove dozviem alebo naucim.
V tomto vlakne si sa ma nic nepytal. Odpovedal som ale na otazku ktoru asi myslis ty tym, ze konkretny model Canyon Spectral je niekde v strede kategorie. No a dlhe odpovede som sa naucil pisat prave tu, petoze ludia si domyslaju veci co som nepovedal a ked tie veci nerozpisem tak su k tomu reakcie podobne tvojej. Lebo rozpisat konkretny rocnik pri tej mojej odpovedi nedava zmysel, pretoze sa to tyka kazdeho jedneho rocniku. Canyon je bike pre masy od zaciatku takze i ta geometria je priblizne v strede kategorie kazdy jeden rocnik ked sa porovnava voci modelom konkurencie rovnakeho rocniku. Ale ked chces porovnavat medzi sebou jednotlive rocniky Spectralu tak tam bude platit ze kazdy jeden rocnik kde sa menila geometria (radsej spomeniem tu zmenu geometrie aby si sa doslovne nechytal slovicok - preto to tak rozpisujem) bude agresivnejsi ako ten predchadzajuci rocnik.
Ale ak si myslel Liteville 601 mk4 2018 ktory rozoberas ty tak si si asi nevsimol prispevok od diwiaka na ktory sme vsetci ostatni odpovedali, kde spomina Liteville ako znacku ktora je u nas exotika a nie konkretny model. Mozno ta zmylilo ze som to napisal pod tvoj prispevok a myslel si si ze reagujem na teba ale uz z kontextu je jasne ze to tak nieje. Takze ospravedlnujem sa ti, sypem si popol na hlavu a v buducnosti uz budem diskusie na ktore reagujem tagovat.