Seka Spear, Cosmic Beige.
Dosť možno prvý kus na SR? Posledné 2 roky som jazdil Tarmac SL7, vyhovoval ale hral som sa s myšlienkou vymeniť to za niečo neokukané z menšej produkcie, Seka Spear má takmer identickú geometriu a recenzie boli viac než dobré, tak som vyskúšal. Prvé dojmy sú výborné.
martinzz ako píše qwixt je to K-Edge Chain catcher, zabraňuje spadnutiu reťaze medzi prevodník a rám a zároveň je na tom magnet pre power meter takže ho nemusím lepiť na rám.
Ty brdo, ze mne este nenapadlo toto si kupit! Dik za tip. (Mam SRAM Force na Rotor prevodnikoch a ten, na rozdiel od Shimano, ma s tym celkom problem.)
Mám Campagnolo verziu tohto ,,nástroja" a zabráni v praxi 😉
Odkedy ho mám neviem čo je to spadnutá reťaz, jedna z najlepších investícií do bicykla. A že som tých spadnutých reťazí niečo zažil, aj na pretekoch.
LMS môžem len potvrdiť že K-edge rovnako, na 100% plní funkciu. Miki281175komplet biky oficiálne neponúkajú, iba rámové sady. Ja si všetky bicykle vždy skladám sám takže mi to vyhovuje, aj Tarmac som kupoval iba rám. Ale videl som ,že nejaké shopy asi na vlastný náklad skladajú aj celé biky na predaj, napr. CPP-Bikes vo Viedni.
Zatiaľ len takto v kuchyni keďže je vonku počasie aké je... Pokusný build dostať sa pod UCI limit okolo 1000€.
Rám: Cannondale CAAD4 1999 veľ.54 (pôvodne start'n'stripes, opieskovaný a práškovo nalakovaný) ... Vidlica: Čína carbon priemer 25,4mm
Sada: Shimano 105 R7000 11r + 7120 12r šalter a kľuky... Kolesá, brzdy, sedlovka, sedlo, riadidlá, predstavec, kazeta, prevodník a košíky sú z Číny
Od fotenia pribudla aj omotávka Cannondale cork a stále váha ukazuje menej ako 6.8kg, asi to budem musieť prevážiť na nejakej lepšej, ktorej sa dá veriť. Všetko funguje, radenie radí, brzdy brzdia no najviac sa obávam o životnosť vidlice a môjho chrupu :D
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dosť možno prvý kus na SR? Posledné 2 roky som jazdil Tarmac SL7, vyhovoval ale hral som sa s myšlienkou vymeniť to za niečo neokukané z menšej produkcie, Seka Spear má takmer identickú geometriu a recenzie boli viac než dobré, tak som vyskúšal. Prvé dojmy sú výborné.
Bajk sa mi velmi paci, inak.
Odkedy ho mám neviem čo je to spadnutá reťaz, jedna z najlepších investícií do bicykla. A že som tých spadnutých reťazí niečo zažil, aj na pretekoch.
Ďakujem.
Miki
Miki281175komplet biky oficiálne neponúkajú, iba rámové sady. Ja si všetky bicykle vždy skladám sám takže mi to vyhovuje, aj Tarmac som kupoval iba rám. Ale videl som ,že nejaké shopy asi na vlastný náklad skladajú aj celé biky na predaj, napr. CPP-Bikes vo Viedni.
Ďakujem.
M.
Keďže talianskych cesťákov nikdy nie je dosť, privítal som si do rodiny k F8 ešte chameleónovú DeRosu.
Krásny Idol. Prosim ťa, kokpit je FSA?
Mam pocit, ze ludia sa uz vobec nesnazia spravit bikeu poriadne fotky.
Fotia ich v predsieni, v obyvackach. nakrivo, bez zarovnanych ventilkov, kluk.... 😅
😇
Zatiaľ vyskúšaný iba na trenažéri, ale už teraz som nadšený 😻
Kvôli kolízii so zábradlím som bol nútený urobiť tento drahší upgrade v podobe výmeny kolies.
Zatiaľ len takto v kuchyni keďže je vonku počasie aké je... Pokusný build dostať sa pod UCI limit okolo 1000€.
Rám: Cannondale CAAD4 1999 veľ.54 (pôvodne start'n'stripes, opieskovaný a práškovo nalakovaný) ... Vidlica: Čína carbon priemer 25,4mm
Sada: Shimano 105 R7000 11r + 7120 12r šalter a kľuky... Kolesá, brzdy, sedlovka, sedlo, riadidlá, predstavec, kazeta, prevodník a košíky sú z Číny
Od fotenia pribudla aj omotávka Cannondale cork a stále váha ukazuje menej ako 6.8kg, asi to budem musieť prevážiť na nejakej lepšej, ktorej sa dá veriť. Všetko funguje, radenie radí, brzdy brzdia no najviac sa obávam o životnosť vidlice a môjho chrupu :D