Jaj, vy mudrlanti. Teraz budeme riesit 3 strany hejtu lebo niekto nieco vyskusal. 🤦🏻♂️
Je to dobry pokus, len chce to nieco o kus kvalitnejsie.
Syn ma na nintende takuto (original) foliu a nie je to take degradujuce.
Dobre je, ze je toho na tom matnom displeji vidiet viac ako ked sa brutalne leskne, hlavne v lese. Takze sup sem s dobrymi - overenymi foliami, nieco vystrihnem.
Zdravim, sorry, ak sa to tu uz riesilo. Cca dva mesiace som nepouzival Garmin 530 a nieco sa stalo s bateriou. Ako keby sa vybijala aj pri vypnutom zariadeni. Nabijem naplno a ak idem hned jazdit tak OK, ale ked to necham vypnute tak sa za par dni vybije. Netusim co sa tam pohlo posahat- este v lete to fungovalo normalne. Pripadne - moze po cca 4 rokoch na garmine baterka odist uplne? a da sa to nejak vymenit?
U drvivej väčšiny nabínTeľných zariadení časom, nabínaním (hlave, sa nabíja od 0 a až na 100%) znižuje kapacita a živoznosť batérie. Myslím, 4 roky môžu hrať rolu.
praveze som to nenabijal/nevybijal od 0 - mozno sa to niekedy stalo, ale urcite nie pravidelne. Skor ma prekvapilo, ze to nejak naraz odislo. do leta to fingovalo normalne a zrazu uplne v keli bateria.
U drvivej väčšiny nabínTeľných zariadení časom, nabínaním (hlave, sa nabíja od 0 a až na 100%) znižuje kapacita a živoznosť batérie. Myslím, 4 roky môžu hrať rolu.
Rolu nehrá čas, ale počet nabíjaní, najmä tých do 100%.
Teraz sa hrabem v zahranicnych forach a je to ocividne nejaky celkom rozsireny bug - idem toto vyskusat a budem potom reportovat: https://www.youtube.com/watch?v=VtOUfFcUTtg
Čaute. Včera som dal trenažér appka My Whoosh cez tablet. Tacho aj hodinky som teda nepožil iba hrudný pás Garmin HRM PRO+. Aktivitu som nahral do GC a keď som potom zosynchronizoval hodinky tak sa mi vôbec nezvýšil čas na regeneráciu ale ostal na 0 hod. Dá sa to nejak aby mi aj do denných štatistík bralo aktivitu z trenažéra alebo musím zapnúť aktivitu aj na tacho/hodinkách?
Musis mat obidve zariadenia kompatibilne s Unified Training Status. Tiez kym som mal 830tku, tak mi Venu 3 zobrazovali recovery time len z hodiniek - 830tka ukazala 10 hodin a hodinky 0. Teraz s 850tkou je to jednotne. https://support.garmin.com/en-US/?faq=EjPECQK58qA0xzJ5X74vm7
Mám edge 530...teraz som prišiel z MTB nahral aktivitu cez BT + telefón potom som tacho odpojil pripojil hodinky (7x SS) k telefónu a už ukazujú 17hod rege. Ale keď som dal včera na GC aktivitu z trenažéra tak po pripojení hodiniek nedalo žiadnu rege aj keď som použil ten istý snímač tepu ako dnes
Čaute. Včera som dal trenažér appka My Whoosh cez tablet. Tacho aj hodinky som teda nepožil iba hrudný pás Garmin HRM PRO+. Aktivitu som nahral do GC a keď som potom zosynchronizoval hodinky tak sa mi vôbec nezvýšil čas na regeneráciu ale ostal na 0 hod. Dá sa to nejak aby mi aj do denných štatistík bralo aktivitu z trenažéra alebo musím zapnúť aktivitu aj na tacho/hodinkách?
nahral si do connectu aktivitu z aplikacie MyWhoosh, zrejme to neberie do uvahy pri vypocte metrík, nakolko to nie je garmin zariadenie ...
do connectu nahravaj aktivity z garmin zariadeni ...
ja napr. trenagerove aktivity nahravam zaroven aj na edge a z neho ide do connectu (pre vypocet metrik connect nepotrebuje vzdialenost ani profil, stacia tepy a watty), a z applikacie (zwift, rouvy, mywhoosh) ide aktivita len na stravu
Áno priama synchro je na stravu atď ale ja som si cez web siahol fit súbor a uploadol ho do GC práve preto aby mi dalo tieto štatistiky (watty som si dal primárne z trenažéra sekundárne z kľuky aby som si porovnal odchýlky) a z GC mi to dalo na stravu. Sesulakhodinky aj tacho ukazujú rovnako pritom hodinky počas dnešného MTB boli doma
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to dobry pokus, len chce to nieco o kus kvalitnejsie.
Syn ma na nintende takuto (original) foliu a nie je to take degradujuce.
Dobre je, ze je toho na tom matnom displeji vidiet viac ako ked sa brutalne leskne, hlavne v lese. Takze sup sem s dobrymi - overenymi foliami, nieco vystrihnem.
(Mne sa to nahodou celkom paci, keby som mal LED, mozno nad tym uvazujem.)
Rolu nehrá čas, ale počet nabíjaní, najmä tých do 100%.
https://support.garmin.com/en-US/?faq=EjPECQK58qA0xzJ5X74vm7
nahral si do connectu aktivitu z aplikacie MyWhoosh, zrejme to neberie do uvahy pri vypocte metrík, nakolko to nie je garmin zariadenie ...
do connectu nahravaj aktivity z garmin zariadeni ...
ja napr. trenagerove aktivity nahravam zaroven aj na edge a z neho ide do connectu (pre vypocet metrik connect nepotrebuje vzdialenost ani profil, stacia tepy a watty), a z applikacie (zwift, rouvy, mywhoosh) ide aktivita len na stravu
Sesulak hodinky aj tacho ukazujú rovnako pritom hodinky počas dnešného MTB boli doma