Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Ak máte voľno, choďte aspoň na pešo, dážď nemôže byť prekážka 😀 my nakoniec tiež máme voľno, mali sme sa ísť prejsť, ale slabé kusy to vzdali, tak som šiel sám ako HO 😁
Slabe kusy ? mozno len maju rozum. Ist v case monzunu a vetra sa prechdzat do lesa... Ja som sice za kazdu srandu ale niekedy je fakt lepsie ostat doma a radsej poriesit servis alebo nieco co stale odkladam. Ci na zahori zas mate ine pocasie? ?
Je úplné bezvetrie, len teda ten dážď, keď som prišiel dom, naložil som sa do práčky spolu s oblečením, ktoré bolo totálne premočené, žiadny tex nemal šancu 😀 ja mám rád takéto prechádzky, všade kľud, na horách je proste najväčšia sloboda...✌️
Po vcerajsom monzune som isiel s malou dusickou na TBK,ale 2 a3 su plne zjazdne a na par chronickych kaluzi to je uplne v pohode,takmer idealny povrch,ale su tam aj miesta,kde je blatko a treba pozerat kam vbehnete,lebo par krat mi smyklo predok,lebo som si isiel ako v Juni,inac fakt pohoda. Zvysok lesa cakajte pod listim cvachtavu smykacku
Dent Na TBK1 podla instagramu riesili tie prve klopky a tu otravnu kaluz pred vyslapom, mal tam pribudnut mostik takze sa tesim nazivo som to ale este nepozeral.
Ja som pobehal len trosku asfaltky vcera a bolo hodne napadanych vetviciek.
Dnes napesiaka okolo Kamzika a konecne ziadna hmla a dokonca aj dobre vyhlady smerom na Zobor.
Na TBK 1 som nesiel,aby som sa vyhol kaluziam,lebo tam to po dazdi byva najviac zasiahnute,tak som to este ani ja nevidel. Ale TBK 2-3 su v ramci tychto podmienok v pohode
ja som bol tiez pozriet ako to v lese vyzera a vacsina lesnych ciest je OK, miestami az prekvapivo sucho - napr. medzi Kozim chrbatom a Hrubym vyvozom, inde blatko ako napriklad okolo Jurskeho jazera, pripadne blatovy mordor po tazbe pod Somarom. Na Somara som prisiel par minut po zapade slnka, ale aj tak boli pekne vyhlady. A cesta potme na BK omnoho lepsia ako minuly tyzden v tej hmle.
Na obed som vyrazil z PK cez Stupy a Babský járek na Babu.Dolu slnečno a 6°C...vo vinohradoch trochu blata, potom terén suchý a hore všetko zmrznuté na kameň...trošku som sa motal, čajíčkoval🥃🤣..a okolo 15.30hod padla taká hmla, že som bol rád, že som sa odtiaľ v pohode dostal dolu...teplota na Babe iba 0.5°C.😎
Večer som rozmýšlal, že prezujem...ale hore medzi Slalnatou a Babou zatiaľ iba ❄️poprašok a - 2.4°C...ale začalo cca okolo 11hod snežiť👍...tak sa to môže cez víkend zmeniť❄️👍😎
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som pobehal len trosku asfaltky vcera a bolo hodne napadanych vetviciek.
Dnes napesiaka okolo Kamzika a konecne ziadna hmla a dokonca aj dobre vyhlady smerom na Zobor.
Ta bana, na druhej fotke je prosim kde ?
Vdaka za odpoved...
- mate ovocny caj?
- nie, len bylinkovy.
- hm, tak si dam radsej pivo a rum.