Caute, objednaval niekto teraz niekedy tovar cez 150EUR? Odchadza mi motor EP8 a nasiel som na ALI novy za nieco cez 300 EUR (bez DPH). Budem na SVK platit len 23% DPH alebo aj clo (kolko?)?
K niekto hlada spolahlivy radar , momentalne ma Ravemen NT201 po pouziti kuponov a coinov velmi zaujimavu cenu 52€ , oproti tunajsej 110€ je to menej nez polovica ✌️Radar ma vyborne hodnotenia a specifikacie.
V Alze je uz par dni Magene L508 za 74,90 - spolahlivost nedokazem porovnat s garminom alebo tymto ravemen. Pre toho, kto by chcel vyskusat a este stihnut mozno vratit
K niekto hlada spolahlivy radar , momentalne ma Ravemen NT201 po pouziti kuponov a coinov velmi zaujimavu cenu 52€ , oproti tunajsej 110€ je to menej nez polovica ✌️Radar ma vyborne hodnotenia a specifikacie.
pre mna denne okolo 30+ km v okolí Pezinka vo cestách, kde ťa za jednu jazdu obehne aj 150 aut. radar má chybovosť tak na úrovni 3-4 percent, teda tak do 5 aut na jednej jazdne alebo neeidentifikuje alebo pochaosi, ale snažim sa dávať pozor aj očami aj ušami, tak mi to nevadí. pre niekoho, kto dbá na výkon, je v nejakom aero postoji a miesto očí uší sa spolieha len na radar to je možno veľa ale taký así nemá problém dať viac za garmina
Cerstva skusenost: Na Black Friday som kupil powermetrove pedale Magene priamo od oficialneho predajcu, balik pozastavili colnici a doplacal som 107 € (DPH + clo + manipulacny poplatok (riesila mi to Sl.posta) ). Nakupna cena na Ali bola 328€. Pisem to preto, aby ste ratali v pripade nakupu aj s takouto konsolidaciou
Dufal som, ze nebudem resp. nebude to tretina sumy. Uz som davno nekupoval vec drahsiu ako 150€ (naposledy asi Xiaomi vysavac) a to prislo priamo na adresu.
Chce to citat si co tam pisu. Vascina v popise uvadza co robit. Neponukaju priamo postovne kde by to poriesili, ale mal si im napisat a bolo by to menej ako 107.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.aliexpress.com/item/1005005715001350.html?
podla vahy to vyzera celkom ok
Je super, ak by bol záujem tak napíš SS, mám ich na predaj 380x100mm alebo ak by si mal viac info k riadidlam Kocevlo
https://www.alza.sk/sport/magene-l508-zadne-svetlo-s-radarom-na-detekciu-vozidiel-radar-tail-light-d7487294.htm?evt=ac&pos=1&sqid=LuigisBox_0886ad0f-2742-44f5-ae55-7b11d05532b5
pre mna denne okolo 30+ km v okolí Pezinka vo cestách, kde ťa za jednu jazdu obehne aj 150 aut. radar má chybovosť tak na úrovni 3-4 percent, teda tak do 5 aut na jednej jazdne alebo neeidentifikuje alebo pochaosi, ale snažim sa dávať pozor aj očami aj ušami, tak mi to nevadí. pre niekoho, kto dbá na výkon, je v nejakom aero postoji a miesto očí uší sa spolieha len na radar to je možno veľa ale taký así nemá problém dať viac za garmina
Pre mňa je najdôležitejšia funkcia to, že vidím koľko áut ešte ide.