Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
aj na flase typu Deboyo? nebudu viac doskriabane ako od plastovych kosikov?
Máte nejaké typi na termoprádlo pre bežné zimné bicyklovanie na MTB ? Bežné výjazdy do 30km 10°C až -5°C. Nič super profesionálne hlavne aby to hrialo a nešlahal na mňa studený vzduch pri velkej rýchlosti. Vôbec však nepoznám tieto značky oblečenia a ktorý materiál je ok a ktorý nie. Idealne ak by to bolo delené termo tričko a gate zvlášť bez trakov.
Nie že by som to aj vlastnil
Neviete, kde by sa dali kupit veci od firmy Moira s moznostou platit v EUR? Nasiel som len jeden SK eshop (https://www.slaviacentrum.sk/), ktory nevyzera velmi premakane a velmi vela dovery vo mne nebudi... Kedysi to bola celkom vychytena znacka pre sportovcov, ale na SK akoby sa pod nimi zem zlahla...
Ahojte, chcel by som si pred sezónou kúpiť dlhé nohavice, rád by som zostal pri značke Castelli..chcem, aby mali membránu, keďže som dosť citlivý na chlad, chcem ich používať pri teplotách 4 až 15°C..v podstate sa rozhodujem medzi dvoma: Entrata Wind a Polare 4. To, že predná membránová strana bude fungovať u oboch nepochybujem..skôr ma zaujíma, zadná časť, nepoznám tie materiály a chcel by som sa poradiť, čo bude teplejšie Nano Flex 3G (model Entrata) alebo Termoflex (model Polare 4)? Resp. vedel by mi niekto komplexne poradiť, ktoré budú lepšia voľba?
Za mna radsej polare 4. Myslim ze termoflex je teplejsi
Moja skúsenosť s Nano Flex pri Polare 3 , málo zateplený , a pri daždi nepodrží - mokrý zadok
Nosíte na jar/leto/jeseň zelené alebo iné krikľavé dresy? Nesadá na to hmyz?
Ake mate Skusenosti s ceskou znackou Kalas ?
Nosím žlté Gore, taká žltá ako je stred v sedmokráskach a nespozorovala som žiadny hmyz.
Zima,Jesen Kriklave
Ahojte, riešili ste podobný problém ? Ako to fixnut ? V zasijem mi odpísali, že na to nemajú špeciálny stroj a ručným zasitim sa môže tiež narušiť materiál a vzniknúť ešte väčšia diera. Nejaké nápady ? 🧐
Sú to Assos Gt C2 a majú 2,5r. Stále sú ešte veľmi dobre tak by som ich rad znosil.
Ahojte, hľadám čiapku pod prilbu na jarné jazdenie. Ide mi hlavne o to, že som citlivý na prievan, preto hľadám strih, ktorý dostatočne prekrýva uši. Objednal som si VAUDE Bike Windproof III, ktorá sa mi tvarom veľmi páči, ale sklamal ma materiál, ktorý prekrýva uši. Práve tam, kde potrebujem najväčšiu ochranu, tak tam je materiál najtenší. Nemáte tip na čiapku obdobného tvaru s windproof materiálom aj na ušiach?
Ja používam šatky tzv. bufky. Pretiahnem cez hlavu a mám zakrytý aj krk, alebo len na piráta (teda uši zakryté) a šatka cez hlavu do zadu.... Mám hrubšiu aj tenkú. Každý teplo, prievan vníma ale inak.
Pár inšpirácií na konci článku : https://www.totosport.sk/blog/najuniverzalnejsi-funckny-doplnok-nie-len-pre-cyklistu-mas-ho-doma-/
Neviem najst viac skusenosti/recenzii so slovakmi: https://top-bikewear.sk/cyklo-nohavice-road-panske-kratke-na-traky-zlty-lem
Rozmyslam nad kratkymi nohavicami, ci im dat sancu. Alebo nejaka ina podobny cenova alternativa?