Ahojte, chcem si zaobstarať wattmeter na bicykel. Mám na to k dispozícii okolo 500€. Reálne som rozmýšľal nad stages. Potom som ale čítal že to sem tam hodí blbé watty. Nevýhoda je tiež že je to ľavá kľuka. Potom ešte 4iii ale to je to isté ale za tie prachy by som to vydržal. Ešte som rozmýšľal nad bepro ale len tú verziu s jedným meraným pedálom. Ak by bol rozdiel merania výrazný, zohnal by som prachy aj na dvojitú verziu. Sú lepšie podľa vás pedále alebo kľuka? Ako je to s odolnosťou? Dosť zvyknem najazdiť a ak mi to vydrží jednu sezónu, bol by som sklamaný. Viete ešte o niečom čo by ma vyšlo v tejto cenovej relácii a je to lepšie? Ak si kúpim pedále, je možné ich prehadzovať z biku na bike kedy sa mi zachce alebo to chce viac času? Ďakujem za vaše názory. Viem že na nete je toho veľa a aj som hľadal ale jednoducho nestíham.
Rotor Inspider pre Shimano kluky ma lakavu cenu porovnatelnu s Xcadey si Sigeyi. Neviem vsak nan najst ziadny test. Je tu niekto kto ho jazdi a pripadne porovnal cisla napriklad s niecim inym? Na predchadzajucom biku som mal sigeyi a bol som vcelku spokojny. Ale radsej by som uz asi kupil nieco z europy.
Tiez ho mam cca pol roka a zatial spokojnost. Kristina pri porovnani s Favero si mala L/R balance rovnaky? Ja som dnes v ramci testu porovnaval s novymi Magene. Na rotore som mal 51/49 a na magene 49/51. Rozdiel v NP bol 3w, co je zanedbatelne.
Hary13 L/R balance mávam v rozsahu 48/52 - 52/48 na Favero, Garmin Vector 3 a aj Rotor InSpider. Zvyčajne čím väčší výkon podávam, alebo si dávam intervalový tréning, tak mám L/R balance blízky na hodnote 50/50 častejšie ako keď idem recovery alebo Z2.
čaute, tí čo máte Favero Assioma mx1 alebo mx2, ked pevne chytíte kľuku a potiahnete za telo pedála smerom od kluky a smerom dnu (v smere osi pedála) , cítiť takú jemnú vôľu pri tom pohybe?
vďaka za info
Rotor Inspider pre Shimano kluky ma lakavu cenu porovnatelnu s Xcadey si Sigeyi. Neviem vsak nan najst ziadny test. Je tu niekto kto ho jazdi a pripadne porovnal cisla napriklad s niecim inym? Na predchadzajucom biku som mal sigeyi a bol som vcelku spokojny. Ale radsej by som uz asi kupil nieco z europy.
Ahoj, ja ho jazdím tiež odkedy vyšiel(rok) a bez problémov. Jediné mínus pre mňa vtedy bolo, že som nenašiel iný prevodník ako Rotor ktorý by naň pasoval.
Ahoj, ja ho jazdím tiež odkedy vyšiel(rok) a bez problémov. Jediné mínus pre mňa vtedy bolo, že som nenašiel iný prevodník ako Rotor ktorý by naň pasoval.
Dik za info. Objednal som ho, ale už aj poslať naspäť. Po nahodení som zistil, že má offset 3mm, takže som mal reťaz príliž blízko rámu. Asi objednám zasa Sigeyi axo.
ahojte, pouzivatelia Favero assioma pro na MTB, ake mate skusenosti s odolnostou pedalou? pri pade alebo naraze pedalu pri jazde. vydrzi to nieco? este ma zaujima ci mate niekto info ako to je s tou nevymenitelnou bateriou, ma zmysel sa toho obavat? ked chcem aby mi to vydrzalo mozno co najdlhsie. alebo to radsej ist do inpeaku kt. sa montuje priamo na kluku. dakujem za pomoc a
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kristina pri porovnani s Favero si mala L/R balance rovnaky? Ja som dnes v ramci testu porovnaval s novymi Magene. Na rotore som mal 51/49 a na magene 49/51. Rozdiel v NP bol 3w, co je zanedbatelne.
https://www.cykloshop.sk/blog/magene-p715-dostupny-wattmeter--ktory-sa-nestrati-ani-medzi-premiovymi-znackami/
Aktualne su v akcii za 449€
vďaka za info
Dik za info. Objednal som ho, ale už aj poslať naspäť. Po nahodení som zistil, že má offset 3mm, takže som mal reťaz príliž blízko rámu. Asi objednám zasa Sigeyi axo.
Assioma DUO: 469 eur
Assioma PRO MX-2: 589 eur
Assioma PRO RS-2: 599eur
https://cycling.favero.com/en