Ked bude nove forum nainstalovane a vyskytnu sa hocijake problemy, prosim, piste ich do tejto temy.
Edit: prosim, nepiste veci duplicitne. Ak najdete novu chybu / mate novy napad, sem s nim, ale ak je tu uz napisany, nepiste do tejto temy. Kvoli poriadku budu duplikaty a off-topic prispevky z tejto temy vymazane.
Upozorniť ma na nové správy: Áno
A keď niekde do fóra odpovedám tak mám dole zaškrtnuté:
Upozorniť ma e-mailom na odpovede
chvalabohu, vzdy mi to liezlo na nervy a nevedel som to ani za boha vypnut
Konkretne ide o to, ze sa nezobrazuje button "email" pre moznost kontaktovania mailom priamo na spodku prispevku a ani sa nezobrazuje mailova adresa v profile a to napriek tomu, ze mam v nastaveniach zvolene: "Používatelia ma môžu kontaktovať prostredníctvom e-mailu: Áno".
Konkretne ide o to, ze sa nezobrazuje button "email" pre moznost kontaktovania mailom priamo na spodku prispevku a ani sa nezobrazuje mailova adresa v profile a to napriek tomu, ze mam v nastaveniach zvolene: "Používatelia ma môžu kontaktovať prostredníctvom e-mailu: Áno".
momentalne je ich zobrazovanie globalne zakazane - kvoli spamu. Predsalen forum ma uctyhodnu navstevnost a co ma vysoku navstevnost, to je zivnou podou spambotov, ktore zbieraju emailove adresy. Je nutne ich tu mat?
P.S. Zatial som to vyriesil tak, ze som si mail pridal do podpisu. Aspon nieco.
P.S. Zatial som to vyriesil tak, ze som si mail pridal do podpisu. Aspon nieco.
Uz je to pridane.
snad ok
toto je uplne v poriadku - pri prihlaseni mas moznost vybrat si, ci chces, aby si ta forum 'zapamatalo'. Ak ano, tak je prihlasenie riesene pomocou dlhodobeho cookie, takze budes prihlaseny az dokym neexpiruje ten cookie (spravidla 14 dni). Ak nechces, aby si ta forum 'zapamatalo', tak to pri prihlaseni nezaskrtnes a v tom pripade by cookie mal expirovat po zavreti okna prehliadaca (nie tabu), ale nie je to garantovane. Ak chces bezpecnost, odhlas sa manualne. Vzdy a vsade.
Na konci ma byt "Zobraziť tento príspevok".
1. mam tie iste prispevky, ako som mal rano (nechce sa mi verit, ze by od rana nikto neprispel)
2. trikrat som sa pokusal odhlasit, ale ani za boha
3. kliknem na temu Stretnutie MTBikerov 2009 a podla obsafu fora by tam mala byt naposledy saldi, ale tam nie je
bolo to tu vpravo hore vedla novych prispevkov..
1. mam tie iste prispevky, ako som mal rano (nechce sa mi verit, ze by od rana nikto neprispel)
2. trikrat som sa pokusal odhlasit, ale ani za boha
3. kliknem na temu Stretnutie MTBikerov 2009 a podla obsafu fora by tam mala byt naposledy saldi, ale tam nie je
Toto je problem na strane prehliadaca, alebo proxy servra (skor, v tomto pripade; moj tip). Nic s tym nenarobim zial.
bolo to tu vpravo hore vedla novych prispevkov..
nie je to trocha zbytocne? a bolo to tam urcite?
nestaci si pozriet "vsetky" a pozerat sa na datum posledneho postu? Tie prispevky za poslednych X hodin boli v starej verzii, v novej urcite nie.