Dlzka trasy: cca 4,5 km (od krcmy Tri zajace na Biely kriz - razcestie)
Pocet nastupanych metrov (v tomto pripade aj prevysenie): cca 325 metrov
Aby boli udaje aspon orientacne porovnatelne, tak treba uvadzat do tabulky vzdy tieto parametre:
datum
zena/muz
vek: do 25, 26-35, 36-45, 46-55, 55 a viac
hmotnost jazdca
typ bicykla: ziletka, MTB HF (hard full)
hmotnost bicykla (aj s flasou)
pouzite plaste vpredu/vzadu
dosiahnuty cas
Aktualna tabulka, ktoru moze editovat kazdy a doplnat tam svoje vysledky:
http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Aqbhi6P4HT_odEZydkdBMGxsa1c4QXZ6UGpUUVgzc0E&hl=en
Konecna tabulka s vysledkami za rok 2008:
Mapa startu:
Urcite, ale vseobecne ked ma vzdy niekto v zjazde trhne, tak o chvilu ma je to naopak. Ja som sa zatial stretol len so slabymi vyslaparmi.
Aktualizovana tabulka sa nachadza ako vzdy hned v prvom prispevku tejto temy.
2.10.2008, muz, vaha 62 kg, vek do 25, MTB HT, vaha biku asi 15,5 kg, plaste Maxxis Highroller 2,5" Super Tacky, cas 31:00
06.10.2008, muz, vaha 64 kg, vek 20, HT, vaha biku s flasou, GPS a podsedlovou kapsickou (dusa, lepenie, montpaky, naradie, kluce, nozik, doklady, 40Sk, nahr. baterie
PS: Patooo, jakub a aj ostatni, podme, podme, nech to ma ten spravny sportovy esprit.
jezus: ts, ts
Co by som pre zlepsenie vasho osobneho maxima nespravil.
Aj ked to asi väcsina vie, ale pre istotu:
Na casovke je obzvlast dolezite zacinat zohriaty a v strednych az vyssich tepoch uz od startu (ved ide o sekundy). Ak idete na biku na miesto startu, tak nemate co riesit, len si tu cestu k startu z domu postrazte a neprepalte (ja sa niekedy pokusam tahat po Racianskej za autami a väcsinou som potom v Raci uz mrtvy).
P.S. A treba trochu natlakovat plaste (nestaci mat 1,5 baru), lebo na asfalte neplati, ze cim nizsi tlak tym lepsie.
12.10.2008, muz, vaha 74 kg, vek 32, MTB HT, vahu biku neviem, aspon 14 kg, plaste SS 2,25", cas 27:02
06.10.2008, muz, vaha 64 kg, vek 20, HT, vaha biku s flasou, GPS a podsedlovou kapsickou (dusa, lepenie, montpaky, naradie, kluce, nozik, doklady, 40Sk, nahr. baterie
PS: Patooo, jakub a aj ostatni, podme, podme, nech to ma ten spravny sportovy esprit.
Kuaaaa, dobry si
teraz to chilu budem musiet odlozit, kedze som v sobotu zlomil ram, ale dufam, ze dalsi vikend som ready
A co ostatni, sezona uz skoncila?
nejak kaslem a vzduch je uz studeny na taketo velko objemovky ale vo stvrtok by som isiel mozno vyskusat